- 12 Nisan 2012
- 3.765
- 1
-
- Konu Sahibi armanselin
bir an önce bekliyoruz aramıza.3. Listeyi henüz paylaşmadım. Yakında paylaşacağım. çok güzel o da.
Günaydın,
bügünkü listem;
ara 1 bardak süt sabah 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, ara 2 kuru kayısı,1 ceviz öğlen Tavuk göğüs eti, salata,1 dilim uno denge ara 1/2 paket form bisküvi ara 2 kuru kayısı akşam 6 kaşık ıspanak,1 dilim uno denge, salata gece 1 meyve
hoş hoş sıcak kalnı biryer takip edeceğim sizi et yiyeemiyorum onun yerine sebze yesem olur mu canım çok güzel kilo vermişsin darısı bana 31 ağustos da amcamın düğünü var ben 72 kiloyum vermem gereken 15 kiloo var nasıl verecegim bilmiyorum spora da başlamış bulunuyorum inşallah hemen veririm
ben alkali yapıyorum tam uymamakla birlikte şuan için uyguladığım sabah kahvaltı yapmıyorum yetişmiyo çalışıyorum meyve yiyorum sadece
öğlen şirketteki yemek akşam da çorba yada sebze yemegi olarak menülerimi burada paylaşmak ve başlamak isterim açıkcası senin diyetine kendimi uyarlıyarak hedefe daha iyi ulaşırım
ayyyyyyy kendimi tanıtmayı unuttum
ben 22 yaşında 72 kilo 1,68 boyundayım kilo agırlığım basen de mevcut çalışıyorum özel bir şirkette muhasebeciyim yogun çalışma ve hareketsin bir durum söz konususu o yüzden spor şart öyle yani 31 ağustosa taş gibi olmam gerek
Aaaaaaaaaayyyyyyyyyy canım bende geldim çok güzel bir liste kesinlikle eee dr vermiş kesinlikle kilo verdirir tanıt anacımmmmmmmmmm seni burada görmem iyi oldum hep destek tam destek
ben 31 yaşına girecek olan ( mayısın 4 ünde ) beyaz tenli sarışın bi bayanım
evliyim çocuğum malesef yok ben kendimi bildim bileli kiloluydum
hep bi arayış içindeydim bu zaman dek hep farklı dietler tarifler uyguladım geçen sene tam 74 kiloya kadar indim ama malesef gene geri aldım bu yaz 68 kilo olmak istiyorum bu sayfayı bulduğum için çok mutluyummbenden bu kadarrr
herkese bol kilo vermelerrrrrrrrrr
sarışınnnn hatun olacagız 68 de olacaz 65 de hatta 58 de olacaz ohhhhhhh sefam olsun hepsi gidecek yeter bu yükü taşıdığımız
kız ben iri kemikliyim istesemde 50 lilere gelemme razıyım 69 falan olmaya ben
ah hiçdeme yıllardır kamburumuz oldu artık gitsinler biden tabii sağlıkla verelim de
Tatlım sende çizelge koysana neden koymuyorsun acaba
tatlım ben çıkıyorum şimdi eşim gelir ona yemek hazırlıyım
gene görüşürüz güzelim
merhabagelelim sorunlarıma :
Kayısı sevmıyorum, metabolizma sorunum yok (inanın bu zayıflamakta fayda etmiyor) onun için kayısı yerine ne yiyebilirim? Kuru incir yıyorum şimdilik.
Sabah erken veya başka zaman süt içemiyorum aşırı barsak sorunu yapıyor ne içsem ?
Kaşar peynırı yesem ne kadar yemem lazım ya da yasak mı?
Bir de ben sebzeyi hiç sevmeme ve yemem.. Sebze olarak neler yıyebılır yemek adı olarak söylersenız belki hoşuma giden bişeyler çıkar
Bunu duyduğuma sevindim. Geçer benimki de herhalde.
hoş hoş sıcak kalnı biryer takip edeceğim sizi et yiyeemiyorum onun yerine sebze yesem olur mu canım çok güzel kilo vermişsin darısı bana 31 ağustos da amcamın düğünü var ben 72 kiloyum vermem gereken 15 kiloo var nasıl verecegim bilmiyorum spora da başlamış bulunuyorum inşallah hemen veririm
ben alkali yapıyorum tam uymamakla birlikte şuan için uyguladığım sabah kahvaltı yapmıyorum yetişmiyo çalışıyorum meyve yiyorum sadece
öğlen şirketteki yemek akşam da çorba yada sebze yemegi olarak menülerimi burada paylaşmak ve başlamak isterim açıkcası senin diyetine kendimi uyarlıyarak hedefe daha iyi ulaşırım
ayyyyyyy kendimi tanıtmayı unuttum
ben 22 yaşında 72 kilo 1,68 boyundayım kilo agırlığım basen de mevcut çalışıyorum özel bir şirkette muhasebeciyim yogun çalışma ve hareketsin bir durum söz konususu o yüzden spor şart öyle yani 31 ağustosa taş gibi olmam gerek
armanselin cnm arkadaşın menüsünde tavuk var yani et köfte yerine tavukta olabilir mi?:26:
ayrıca geçmiş olsun cnm sana
ben 31 yaşına girecek olan ( mayısın 4 ünde ) beyaz tenli sarışın bi bayanım
evliyim çocuğum malesef yok ben kendimi bildim bileli kiloluydum
hep bi arayış içindeydim bu zaman dek hep farklı dietler tarifler uyguladım geçen sene tam 74 kiloya kadar indim ama malesef gene geri aldım bu yaz 68 kilo olmak istiyorum bu sayfayı bulduğum için çok mutluyummbenden bu kadarrr
herkese bol kilo vermelerrrrrrrrrr