- 18 Aralık 2015
- 64
- 42
-
- Konu Sahibi armanselin
- #7.001
Hosgeldin kolay gelsin simdiden
tesekkurler yazdiklariniz icinKızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu
İnşlh. Canım tabi şuan yarım paket cips yiyorum onu örnek almayın haftada bir gün abartmamak koşulula kaçamak yapmak lazım vücududa şaşırtmalıyıztesekkurler yazdiklariniz icinbizim icin motive edici olur insallah
Ben de haftada bir Tarti gunumde mutlaka odul veriyorm kendime.kesinlikle motive edici bisey.İnşlh. Canım tabi şuan yarım paket cips yiyorum onu örnek almayın haftada bir gün abartmamak koşulula kaçamak yapmak lazım vücududa şaşırtmalıyız
Hulyaca ben bu ara sık giremiyorum. Ama takip konusuna bende katılıyorum.pazartesi söylerim.
Bende pazartesi bildirim yapıcam
ben de kilo bildirimi yapabilirim.su an tartıya cıkmaya hiç cesaretim yok ama pazartesi mecbur yüzleşicem
benide ekler misn
Beni de beni deTamamdır canım ara ara girsen de haber edersin sen
listeye aldım sizi de
Ben malum günümdeyim bir de yarın fena bir rakam göreceğim ama olsun motive olmak şart. ekledim listeye sizi de
Listeye aldım bile
aktarda var 3 tlhiç duymamıştım. bir araştırayım bakayım. teşekkürler tavsiye için
Ayy tesekkur ettim canimSen en baştasın canım
Merhaba gunaydin Nesliyar,Selam arkadaşlar bende yarın başlamak istiyorum ama hipoglisemi problemim var sorun olurmu bilemedim ama benim beslenme tabloma yakın bir tablo gördüm 10 kilo versem yetecek ben hep 50 kiloydum iki yıldır veremediğim gibi iki kilo iki kilo aldım 60 oldum verebilirmiyim sizce
Gunaydin canimGunaydın kızlar ,boy -160 ,kilom -76.1
.diyete baslamıs bulunmaktayım umarım irademe yenilmem.60 kilo olmak hedefim.kalenderof belki yazdın ama farketmedim kaçtan düştün ve kac ayda.
Gunaydin kizlaarrBoy 1.58 kilo 58.9 ciktii 60lara veda ettim sanirim artik
Gunaydın kızlar ,boy -160 ,kilom -76.1
.diyete baslamıs bulunmaktayım umarım irademe yenilmem.60 kilo olmak hedefim.kalenderof belki yazdın ama farketmedim kaçtan düştün ve kac ayda.