- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 33
-
- Konu Sahibi armanselin
- #6.981
Boy kilo hedefimizi de ekleyebiliriz.hadi bakalim pztyi bekleyelim
5 Kisi ettik.yok mu artiran ?Bende pazartesi bildirim yapıcam
ben de kilo bildirimi yapabilirim.su an tartıya cıkmaya hiç cesaretim yok ama pazartesi mecbur yüzleşicem5 Kisi ettik.yok mu artiran ?
Haftada bir cikmak motivasyon acisindan ise yarar.hem birbirimize destek vermis oluruz.verdikce gaza gelirizben de kilo bildirimi yapabilirim.su an tartıya cıkmaya hiç cesaretim yok ama pazartesi mecbur yüzleşicem
Ben de dun aksam kacamak yaptimOf dünden beri dikkat edemiyorum. Bir kilo verdim takili kaldim.
Off hafta ici oluyorda iste hafta bitimine doğru işler sarpa sarıyor. Zaten haftada bir kacamktan bişey olmaz önemli olan abartmamak.Ben de dun aksam kacamak yaptimSabah hemen geri dondum diyete.pzt gunu 60i gormek istemiyorum (
Aynen hic bisi olmamis gibi devam ettim ztnOff hafta ici oluyorda iste hafta bitimine doğru işler sarpa sarıyor. Zaten haftada bir kacamktan bişey olmaz önemli olan abartmamak.
uymadığım zamanlar ve küçük kaçamaklar yaptım ama genelde uymaya çalıştım yalnız öğlen menüsü ile akşamı yer değiştirdim ha saatlere de mümkün olduğunca uydum zaten belli bir süre sonra o saatte bir eksiklik hissediyorsungerçektem büyük bir başarı 18 kilo tebrik ederim. peki tamamen uymuş muydunuz listelere saatler öğünler vs hepsine ?
açlık otu al haftada 1- 2 gün kullanyalnız benim bir problemim var diyete başaldığımdan beri kabızlııkkkkayısıları da yiyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum. eminim bu problem olmasa daha iyi kilo verirdim. bir öneriniz var mı acaba?
benide ekler misn5 Kisi ettik.yok mu artiran ?
geçen sene 18 kg verdimKolay gelsiin.gecen sene kac kilo vermistiniz acaba?
ahh ne güzel. ben hiiç öyle tam anlamıyla uyabileceğimi sanmıyorum ama pes etmicem uyabildiğim kadar devam ettiricem. saatleri uyduramıyorum ben. ona rağmen kilomda eksilme oldu. demekki tam uyulsa bu diyet gerçekten iyi bir diyet.uymadığım zamanlar ve küçük kaçamaklar yaptım ama genelde uymaya çalıştım yalnız öğlen menüsü ile akşamı yer değiştirdim ha saatlere de mümkün olduğunca uydum zaten belli bir süre sonra o saatte bir eksiklik hissediyorsun
hiç duymamıştım. bir araştırayım bakayım. teşekkürler tavsiye içinaçlık otu al haftada 1- 2 gün kullan
Hosgeldin kolay gelsin simdidenbu listeleri beğendim. 20 kilo vermek istiyorum başlayacağım yarın