- 23 Nisan 2008
- 40
- 10
- 288
- Konu Sahibi armanselin
- #7.021
Cok guzel kilo vermişsin.masallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersin superBense bugün 1.69 boyla 68.700 çıktım.Ama tabi ki de malum günde olduğum için böyle. Olsun yine de başlangıcım bu kilo olacak
. Hedefse 60-62 olmak
![]()
Hepimiz vericez insallahCok guzel kilo vermişsin.masallah.
Supersin superHEdefim 55ti artik sayende 52 oldu
![]()
Ben de tek basima zorlaniyorum canim o yuzden bu aktifligimBen hep yanıma birini ararım diyette. daha güzel geçsin ve motive olalım diye. Burada baya aktif birisin.Böyle yazınca ben de kendime dur deyip kaçamak yapmam
. inşallah da istediğin kiloya düşersin canım
![]()
Tebriklerrrboyum 1.64 kilom bu sabah 68.400 çıktı. diyete başlayalı 1 buçuk hafta oldu. 69.500 ile başlamıştım
Çok teşekkür ederim canım. Bu arada evet arkadaşlara katılıyorum aktifliğin beni de çok olumlu etiliyor. İncelt bizi kalenderofTebriklerrr![]()
Sagolun canlar iyi anlamda etkiliyosam ne mutlu banaÇok teşekkür ederim canım. Bu arada evet arkadaşlara katılıyorum aktifliğin beni de çok olumlu etiliyor. İncelt bizi kalenderof![]()
Ben de tek basima zorlaniyorum canim o yuzden bu aktifligimTek istegim ideale ulasip kilomu korumak.amacim guzellik degil saglikli olmak.beraber basaricaz insallah
![]()
Boyum 153 bugūn itibari ile kilom 73.500 gram gram vermeye başladım. Of yaaaaa
Sistemik rahatsizliklarla kilo kontrolu daha zor sanirim:/ gerci ben de birakinca cok daha fazlasini geri aldim.en guzeli hayat boyu saglikli yasayabilmek.insallah basarabilirizDr kontrolünde 4 ayda 3 kilo verdim bırakınca geri aldım canım iki ayrı diyetisyen denedim![]()
Cok guzel olmus cnm eline saglikListemiz bu şekilde. haftaya eksileri görmek dileğiyle![]()
Yediklerini gozden gecir canim cok fazla seker iceren seyler yiyosan ondan veremiyo olabilirsin.üzgünümneden mi salı günü 66 kilo ile başladım uymayada gayret ettim ama sonuç 66 kilo
![]()
![]()
yavas yavas vericez canim merak etme.stres yapma sakinBoyum 153 bugūn itibari ile kilom 73.500 gram gram vermeye başladım. Of yaaaaa