- 23 Nisan 2008
- 40
- 10
-
- Konu Sahibi armanselin
- #7.021
Supersin superBense bugün 1.69 boyla 68.700 çıktım.Ama tabi ki de malum günde olduğum için böyle. Olsun yine de başlangıcım bu kilo olacak . Hedefse 60-62 olmak
Hepimiz vericez insallahCok guzel kilo vermişsin.masallah.
Supersin superHEdefim 55ti artik sayende 52 oldu
Ben de tek basima zorlaniyorum canim o yuzden bu aktifligimBen hep yanıma birini ararım diyette. daha güzel geçsin ve motive olalım diye. Burada baya aktif birisin.Böyle yazınca ben de kendime dur deyip kaçamak yapmam . inşallah da istediğin kiloya düşersin canım
Tebriklerrrboyum 1.64 kilom bu sabah 68.400 çıktı. diyete başlayalı 1 buçuk hafta oldu. 69.500 ile başlamıştım
Çok teşekkür ederim canım. Bu arada evet arkadaşlara katılıyorum aktifliğin beni de çok olumlu etiliyor. İncelt bizi kalenderofTebriklerrr
Sagolun canlar iyi anlamda etkiliyosam ne mutlu banaÇok teşekkür ederim canım. Bu arada evet arkadaşlara katılıyorum aktifliğin beni de çok olumlu etiliyor. İncelt bizi kalenderof
Ben de tek basima zorlaniyorum canim o yuzden bu aktifligimTek istegim ideale ulasip kilomu korumak.amacim guzellik degil saglikli olmak.beraber basaricaz insallah
Boyum 153 bugūn itibari ile kilom 73.500 gram gram vermeye başladım. Of yaaaaa
Sistemik rahatsizliklarla kilo kontrolu daha zor sanirim:/ gerci ben de birakinca cok daha fazlasini geri aldim.en guzeli hayat boyu saglikli yasayabilmek.insallah basarabilirizDr kontrolünde 4 ayda 3 kilo verdim bırakınca geri aldım canım iki ayrı diyetisyen denedim
Cok guzel olmus cnm eline saglikListemiz bu şekilde. haftaya eksileri görmek dileğiyle
Yediklerini gozden gecir canim cok fazla seker iceren seyler yiyosan ondan veremiyo olabilirsin.üzgünümneden mi salı günü 66 kilo ile başladım uymayada gayret ettim ama sonuç 66 kilo
yavas yavas vericez canim merak etme.stres yapma sakinBoyum 153 bugūn itibari ile kilom 73.500 gram gram vermeye başladım. Of yaaaaa