- 31 Mayıs 2014
- 897
- 654
-
- Konu Sahibi armanselin
- #6.961
Merhaba kızlar bende bu diyete başladım 6 aylık bir bebeğim var emziriyorum liste baya doyurucu ama inşllh sütüm olumsuz etkilenmez. 54 kg ile evlendim 61 hamile kaldım 79 kg doğum Yaptım şimdi 63 kg kadar düştüm. Hedefim 58 kg olmak. Eşimde elli li kilolara düşmeden Kıyafet almak yok dedibiran önce vermeye çalışıyorum boy 1.70. Diyete bugün başladım sabah 7:30 yarım Yağlı süt içtim 9:30 üç dilim tam buğday ekmeği peynir maydonoz ve süt yapsın diye taze SOĞAN yedim şimdilik iyi gidiyor. Kilo vermeye Başlayan arkadaşlar nekadar sürede kilo vermeye başladınız?
gerçektem büyük bir başarı 18 kilo tebrik ederim. peki tamamen uymuş muydunuz listelere saatler öğünler vs hepsine ?18 kilo vermiştim 81 küsür yani 82 den düştüm
Aksam yemegi yerine pogaca yemeni tavsiye etmem canim.hem agir olur hem de cabuk aciktirir.yarin sabah yesen daha iyi olur benceelinden her şeyin en lezzetlisi çıkan annem poğaça yapmış fırında ev halkını bekliyorlaarramaa benim ne yapmam gerekiyor şimdiii yaa akşam yemeğini yemesem ve bir tanecik o peynirli poğaçadan yesem olmaz mı yaniiii. demek istediğim dengelemek bu mu oluyor? yoksa hiç mi yememeliyim acabaaa ay Allahım ne zor işmiş be buuu kilo almak ne kadar kolaydı oysakiiii
gunaydiin :) kalori hesabi yapip yiyebilirsn tabi ama nugget pisirme acisindan pek saglikli degil aldigin yag orani artabilir.ama tabiki tercih senin canimmerhabalar , bendee yarın 1 günlük karabugday detoksu yapıp c.tesi ilk listeye baslayacagım.bazen öğlen 4 köfte yerine 3 tane nugget yesem olur mu acaba?nuggeti cok seviyorum, hem de pratik geliyor :)
Bencede yapalim.liste yapabilen varsa daha gzel olur tabi.pzt tartilip baslayabilirizKilo bildirimi yapıcakmıyız. Yada listemi oluştursak. Dün iyi Başlayan diyetim sonradan şaştı. Kilo bildirimi yapıp birlikte takip edersek daha motive edici olur. Dün diyete uymadım ben bugün daha dikkat edicem.
günaydın.evet sağlıksız aslında teflon tavada yagsız pişriyorum yiyeceğim zaman.karabugday detoksunu erteledim.bugün başladım ben de.herkese Allah irade ve güç versin inşallah :)gunaydiin :) kalori hesabi yapip yiyebilirsn tabi ama nugget pisirme acisindan pek saglikli degil aldigin yag orani artabilir.ama tabiki tercih senin canim
Hadi bakalim hayirli olsun canim. Amin amin insallah :))günaydın.evet sağlıksız aslında teflon tavada yagsız pişriyorum yiyeceğim zaman.karabugday detoksunu erteledim.bugün başladım ben de.herkese Allah irade ve güç versin inşallah :)
Yapabilirsen pzt guzel olur canim.haftasonu kacamak yapmayiz hemDaha önceden ben tablo halinde yaptım ama sonra uyan olmayınca ben de yapamadım. İsterseniz tekrardan pazartesi günlerini tartı günü yapıp,bildirim yapalım. bildirim yapmak hem diyete uymayı sağlıyor hem de motive ediyor insanı.
Yapabilirsen pzt guzel olur canim.haftasonu kacamak yapmayiz hem
pazartesi kilo bildirimi fikrine ben de varım. çok iyi olur. birbirimize karşı sorumlu hissederiiiizzz belkiiii
yalnız benim bir problemim var diyete başaldığımdan beri kabızlııkkkkayısıları da yiyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum. eminim bu problem olmasa daha iyi kilo verirdim. bir öneriniz var mı acaba?
tamamdır o zaman. herkes pazartesi günü aç karnına kilo bildirimi yapsın ben de tablo haline getireyim . aman kimse yazmamazlık yapmasın . kilo alsakta versekte ayı kalsak da hep bildirim yapalım.