-
- Konu Sahibi armanselin
- #7.041
İnşallah canım gerçekten zor ve kilo vermek istiyorum ama yeme düzenimi değiştirdiğim gibi şekerim düşüyorSistemik rahatsizliklarla kilo kontrolu daha zor sanirim:/ gerci ben de birakinca cok daha fazlasini geri aldim.en guzeli hayat boyu saglikli yasayabilmek.insallah basarabiliriz
DoktoR kontrolunde vermeniz sizin icin daha uygun o zaman.aman dikkat saglik en onemlisi !İnşallah canım gerçekten zor ve kilo vermek istiyorum ama yeme düzenimi değiştirdiğim gibi şekerim düşüyor
Canım sağol mecbur öyle ama işte arayışımız bitmiyor yinede çözüm gerçekten dr olacak bu gidişleDoktoR kontrolunde vermeniz sizin icin daha uygun o zaman.aman dikkat saglik en onemlisi !
Cok guzel olmus cnm eline saglikhaftaya hepimiz gorucez insallah
Merhaba canim. Valla kacamagi gectim kalkip yemek yemeye gucum yokDiyet nasıl gidiyor hanımlar. Kaçamak yapan yok diimiiii . Bol su içmeyi unutmayın sakın
Merhaba canim. Valla kacamagi gectim kalkip yemek yemeye gucum yokspor yordu biraz.oturdum su iciyorum
Evet cok iyi gercekten toparlanmak icinayy ne güzel spor yapıyorsun canım. Ben yaza kadar askıya aldım sporu maalesef. benim yerime de spor yap
Evet cok iyi gercekten toparlanmak icinson bir haftam var onu da senin icin yapicam canim .sonrasinda benim de belirsiz bakalim.ayarlayabilirsem devam
Dogru diyosun oyle gercekteninsan kuş gibi hafifliyor resmen.Yap yap süper olur
Valla benim iyi degil canim.Yine sessizlik hakim ya. Keyifler nasıl bayanlar. Sohbet edelim biraz
Valla benim iyi degil canim.28gunde bir gerceklesen durumla karsi karsiyayim tatli krizine girmem an meselesi.senden naber ?
Gunaydin canim.cikolatanin her turlusune varim ama baslaynca duramama gibi bi problemim varBende o durum içindeydim ama şükür rahatım artık canımben tatlı krizlerinde bitter yiyordum. en sağlıklısı o çünkü.bir de ben aşırı çok severim
Gunaydin canim.cikolatanin her turlusune varim ama baslaynca duramama gibi bi problemim var
Olsun canim dengelersinGünaydınlar canımBen çok seçiciyim birçok konuda. ama bitter hastasıyım
bu arada dün menü dışına çıktım maalesef. arkadaşıma yemeğe davetliydim biraz kaçamak oldu ama pek değil. Pazartesi gününü merak ediyorum kaç çıkacağım diyebi de sen harfiyen uyuyor musun canım menüye
Olsun canim dengelersingunaydin bu arada.ben bu hafta uymadim canim.kilo vermem duraklaynca biraz protein agirlikli beslendim.bakalm pzt gorucez ne oldugunu :))
İnsallah canimİyi yapmışsın aslında. Yakında birden tartıda kilo verimin olur zati . Bir de Kilo vermeyi geçtim sağlıklı beslenmek gibisi yok ya
Merhaba canim hhosgeldin aramiza.Hanımlar merhaba..
Öncelikle okumuyor olsa bile Armanselin'e bir teşekkür borçluyum.
Şimdi kendimi anlatayım. 1.62 boy 70.5 kg yim. Öğrenciyim. Bekarım lakin 3,5 yıllık bir birlikteligim var. Düne kadar 58 kg lerde gezerken nasıl bu hale geldim sorusuyla çok vakit kaybeymeden tesadüfen bu konuyla da karşılaşmışken hemen kolları sıvadım.
72.9 dan
70.5
Bir hafta icerisinde.
Aranıza katılmak istiyorum. Neticede birlikten kuvvet doğar. Yaza kadar az ama öz yavaş bir şekilde kamburlarımızdan kurtulalım. Ne dersiniz ?