- 12 Aralık 2015
- 136
- 72
- 33
-
- Konu Sahibi armanselin
- #6.941
Benim yavasladi ondan sordum ztn canim :))ama uzerinde durmaynca daha cabuk gidiyo emin ol.✌✌69.9dum tatlım yani 70 kilodan. kilom fazla olduğu için ilk zamanlar hızlı vericem biliyorum. sonra durur eminim.
sen ne zamandır diyet yapıyosun kaç kilo verdin canım?Benim yavasladi ondan sordum ztn canim :))ama uzerinde durmaynca daha cabuk gidiyo emin ol.✌✌
Benim diyet seruveni anlat anlat bitmez canimsen ne zamandır diyet yapıyosun kaç kilo verdin canım?
Kaç günde verdin70 kilo ile başladım bugün tartıda aç karnına 67.800 geldim.
Kolay gelsiin.gecen sene kac kilo vermistiniz acaba?bu listeleri 1.5 yıl öncede uygulamış biri olarak [66 kg] bu gün itibarıyla tekrar başladımmm
ne kadar güzel hemen önlemini almışsın benim gibi 70lere çıkmamışsınBenim diyet seruveni anlat anlat bitmez canimGecen sene okul zamani 58e kadar dusmustum.bibucuk ay once tartida 65.2yi gorunce hemen spor arti diyete basladim.60.2ye dustum.yavaslayinca bu diyete baslamaya karar verdim.bakalim nereye kadar gidebilicem
Daha once hic 65 olmamistim canim.o yuzden hemen basladim. ben de hic sevmem kisitlamayi , evdede surekli yememen gereken seyler gozunun onunde yenincene kadar güzel hemen önlemini almışsın benim gibi 70lere çıkmamışsınben de okulda kilo aldım böyle. ama hiç diyete yeltenmedim. kısıtlanmaktan nefret ediyorum yaaaa senin gibi iradeli olabilirim umarım
Simdiden ??:)) ben de tartilmamak icin zor tutuyorum kendimisimdiden 800 gram vermişim oleeey
Bende tartılmiyim dedim ama dayanamadım. Zaten ilk hafta oldugu icin normal.Simdiden ??:)) ben de tartilmamak icin zor tutuyorum kendimi
tebrikler Gizem nursimdiden 800 gram vermişim oleeey
merhabalar. ben de çok merak ettim geçen sene kaç kilo verdiniz acaba? siz bizden daha tecrübelisiniz arada sormak istediğimizi sorsak böyle olur muuubu listeleri 1.5 yıl öncede uygulamış biri olarak [66 kg] bu gün itibarıyla tekrar başladımmm
ben yogaya başladım sabahları 4 aksamlari 9 dk. Birde ara sıra thigh gap egzersizleri yapıyorum. Haftada 3 gün koşmaya planlıyorum ama olur mu bilmiyorumben her gün tartılıyorum bir sabahları wcden sonra bir de gece yatmadan. su içmekte çok zorlanıyorum ya ben. normalde çok az su içen bir insandım şimdi zorla içince de pek hoş olmuyorbir de spor yapabiliyor musunuz kızlaaarrr ???
Teşekkür ederim canım. Hepsi gitcek bu kiloların.tebrikler Gizem nurinşallah beraber nice 800 gramları uğurlarız
ben her gün tartılıyorum bir sabahları wcden sonra bir de gece yatmadan. su içmekte çok zorlanıyorum ya ben. normalde çok az su içen bir insandım şimdi zorla içince de pek hoş olmuyorbir de spor yapabiliyor musunuz kızlaaarrr ???
18 kilo vermiştim 81 küsür yani 82 den düştümKolay gelsiin.gecen sene kac kilo vermistiniz acaba?
Ben 5gun spor salonuna gidiyorum cnm.bi bucuk ay oldu ama vucudum baya toparladi.su 50li kilolari da bi gorsem ck daha iyi olucakben her gün tartılıyorum bir sabahları wcden sonra bir de gece yatmadan. su içmekte çok zorlanıyorum ya ben. normalde çok az su içen bir insandım şimdi zorla içince de pek hoş olmuyorbir de spor yapabiliyor musunuz kızlaaarrr ???