-
- Konu Sahibi armanselin
400 gr daha vermişim. 70.1 kg olmuşummmmmmm.6'ları görmeme çok az kaldı çooook. Darısı hepinizin başına bitanelerim.
çok şükür canım alıştım artık. bu gün dayanamadım tartıldım ve 3 günde taaammmm 1.200 gr vermişim
çok çok mutlu oldum bu rakama :)
çok şükür canım alıştım artık. bu gün dayanamadım tartıldım ve 3 günde taaammmm 1.200 gr vermişim
malesef canım balondan nefret ederim ben onun yerine belim ağrımasa mekik çekmeyi tercih ederim o kadar yani
günaydın canlar
kızlar bugün ne yapıcam ben ya akıl verim öğleden sonra misafirliğe gidiyorum, akşama yemekli misafirim var ve bugün oğluşumun doğum günü. ben nasıl kurtarıcam günü :18: :18:
günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arman canım yaaaaaaa melek yollasın çikolatayı ben 3. listede yerim onu söz
maden suyunu bilimyordum bilgi için çok teşekkür ederimmmmm
bugün cuma demiiiiiiiiiiiii herkese harırlı cumalar olsunnnnnnnnyarın da çalışıyorum sonra tatilllllllllllllllllllllll 1 güncük
çok iyi canım ya 3 günde maşallah diyelim darısı başımıza.
çok iyi canım ya 3 günde maşallah diyelim darısı başımıza.
arman canım tartı günü hangi gün ben bana süpriz olsun istiyorum tartılkmadım daha
newyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ciddi misin wowwwwwwwwwwww maşallahhhhhhhhAllah Allah harika bir diyet yawwwwwwwwwww
Öyle bir gün belirleyemedik tam olarak. Bazıları cuma bazıları pazartesi tartılıyor.
Bugün senin için çok çok tehlikeli bir gün. :18: Kaçamak yaparsan sakın ola ki abartma sakın.
topigimizin bir tartı günü ve listesdi olsun bence çokkkkkkkkkk iyi olur hem ne kadar kilo verdiğimizi görürp motive oluruz
Aynen canım hayatımda hiç bu kadar kilo vermemiştim ben.Maşallah diyelim diyetimize.
aynen canım çok çok tehlikeli yiyemem demiyecem ama elimden geldiği kadar tadımlık yemeye çalışacam karnımı doyurmadan :18:
az hasarla atlatırım inşallah