- Konu Sahibi armanselin
-
Evett ya birer tane çikolata isteriz!
akrepcik kullanıcısından alıntı sorularını sor bakalım dedimsoracak sorum yok dedi , gözlerime öyle bakıyordu ki resmen yalvarıyordu kabul et diyeeeeeeeee
ev ayrı, internet istedim özellikle sizin için. çünkü internet olmazsa sizlere yardımlarım yarım kalırdısizleri de anlattım ona hepsi merak ediyor seni, şimdi beni bekliyorlar dedim oturduk çayımızı içtik falan, her konuda karışmam dedi, evin reisi ben olurum haberi olsun dedim, dedim ya can atıyordu resmen. hafiften elektrik aldım. çikolata getirmişlerdi, gittiler çikolatanın başına üşüştüm görümcem hele nasıl heyecanlıydı 1-2 gün sonra istemeye gelecekler, sonrada söz kahvesi içeçekler
beklemediğim yerden sordun
yapabilirim aslında belki :44:
bende çok mutlu oldum. 3 gündür ağzıma bişey vurmuyorum heyecandan ve diyet yapmama gerek kalmadı
cuma gününden tartılınca haftasonuna bir gevşeme gelebiliyor
pazartesi olunca tartı günü diye haftasonu daha dikkat edilir, diye düşündüm
selam kızlar yoğunluktan bakamadım..
akrepcik hayırlısıyla oldu mu o iş?
Kızlar bir sorum olacak..
herhangi bir öğün yerine nesfit yıyebılır mıyız 1 kase ?
neye eşdeğerdir acaba? neyle değişim yapmak lazım?
Kızlar ben kilo yazmıyorum ama kilo veriyorum,az kaçamak da yapıyorum :) spor yapamadığımdan öğlen eve yuruyerek hılza gidip yemeği falan hazırlayıp yıyp tekrar işe dönüyorum yürüyüş12-13 dakika , evdeki tempo da hızlı oluyor..
ayrıca akşamları da yuruyorum eve.. mesafe kısa ama hiç yoktan iyidir..
bende listeyi çok beğendim fakat spor falan varmı bende kış ayların da 8 kg aldım bakalım kolay gelsin bana
Anaam gidiyor akrepciğimiz.
ağlama ya zaten ağladım bugün bol bol
arman canım yaaaaaaa melek yollasın çikolatayı ben 3. listede yerim onu söz
tekrarı yok bu heyecanların akrepcik :)
Allah tamamına erdirsin :)
selam kızlar yoğunluktan bakamadım..
akrepcik hayırlısıyla oldu mu o iş?
Kızlar bir sorum olacak..
herhangi bir öğün yerine nesfit yıyebılır mıyız 1 kase ?
neye eşdeğerdir acaba? neyle değişim yapmak lazım?
Kızlar ben kilo yazmıyorum ama kilo veriyorum,az kaçamak da yapıyorum :) spor yapamadığımdan öğlen eve yuruyerek hılza gidip yemeği falan hazırlayıp yıyp tekrar işe dönüyorum yürüyüş12-13 dakika , evdeki tempo da hızlı oluyor..
ayrıca akşamları da yuruyorum eve.. mesafe kısa ama hiç yoktan iyidir..
akrepcik,
bence işin başından evdeki iş bölümünü de konuş şahsen en sıkıntı çektiğim konudur da
bu akşam istemeye geliyorlar, hatta 10 dk sonra gelirler. bende eve geçeceğim. müstakbel kayınbabamın karşısında bir kuğu gibi süzüleyim değil mi
nesfiti bende soracaktım. ben de nesfit yiyorum sabahları ve akşamları :44:
bu akşam istemeye geliyorlar, hatta 10 dk sonra gelirler. bende eve geçeceğim. müstakbel kayınbabamın karşısında bir kuğu gibi süzüleyim değil mi
nesfiti bende soracaktım. ben de nesfit yiyorum sabahları ve akşamları :44:
Oy kıyamam.Ama öyle hepten yememek de olmaz ki. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?