- Konu Sahibi armanselin
-
pazartesi tartılma günü olsun mu? pazartesi başlayanlar çoğunluk takip ettiğime göre.
Aynen canım hayatımda hiç bu kadar kilo vermemiştim ben.Maşallah diyelim diyetimize.
bacım kaç listeden oluşuyo bu diyet harika ya veren dr ellerinden öpüyorum helal para kazanıo valla
Hastalarına diyor ki benim verdiğim listeye uymayacaksan gelme.
çok merak wttim bacım valla 5 aylık bir program harika valla tığ gibi olacagız sayende
dünkü menümmmmmm
sabah :iki dilim tambuğday ekmeği,ince bir dilim kaşarla yapılmış tost yanında domates
arada :yarım elma
öğlen :kuru fasulye,salata
arada :5 tuzlu çubuk
akşamırasa yemeği içinde bulgur vardı bol limonlu 1 tabak yedim
8 gb de 1 portakal
1.5 tl su ,2 yeşil çay içtim
sporumu da yazayım : 200 ip atlama ,15 dk oryantel 15 dk yer hareketleri idte iç dış bacak çalıştırdım
5 aydan daha az canım 25'er gün ya listeler.
hanımlar selam,
düzensiz uyuma uyunma durumlarım oluyor benim
ilk sayfadaki diyeti tamı tamına yapamıyorum, saatlerim aksıyor
bu yüzden pek yazasım da gelmiyor menülerimi
bende dünkü menümü yazıyorum.
Sabah: 1 su bardağı soğuk süt
Ara: 3 kayısı 1 yeşilçay
Öğren: mercimek çorbası, yoğurt
Ara: 3 kayısı
Ara : 8 fındık
Akşam: tavuk döner, salata
Ara: 9'lu çay
1 saat plates, 3 lt su
Nihilcim düzene sokamıyor musun uykunu?:44:
Siz bilirsiniz valla arkadaşlarım nasıl isterseniz öyle yapalım. Herkes bir fikrini söylesin de. Akrepcik İgnis Cemrem Darlingim v.s.
Ayyyy akrebim benim çok mutlu oldum ya çok.
cuma gününden tartılınca haftasonuna bir gevşeme gelebiliyor
pazartesi olunca tartı günü diye haftasonu daha dikkat edilir, diye düşündüm
sorularını sor bakalım dedimsoracak sorum yok dedi , gözlerime öyle bakıyordu ki resmen yalvarıyordu kabul et diyeeeeeeeee
ev ayrı, internet istedim özellikle sizin için. çünkü internet olmazsa sizlere yardımlarım yarım kalırdısizleri de anlattım ona hepsi merak ediyor seni, şimdi beni bekliyorlar dedim oturduk çayımızı içtik falan, her konuda karışmam dedi, evin reisi ben olurum haberi olsun dedim, dedim ya can atıyordu resmen. hafiften elektrik aldım. çikolata getirmişlerdi, gittiler çikolatanın başına üşüştüm görümcem hele nasıl heyecanlıydı 1-2 gün sonra istemeye gelecekler, sonrada söz kahvesi içeçekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?