-
- Konu Sahibi armanselin
bir sarki vardi eski filimlerde cok calardi . bim bam bom cok sukur dostlar benimde artik bir sevgilim var,hirsindan catlasin tum dusmanlar benimde artik bir sevgilim var. :)))))))))))))
Allah razı olsun canım, benim de artık bir eşim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hayırlısı olsun tatlım allah bi yastıkta kocatsın mutlu ol inşallah :) elektiriği fazla almıssın gördüğüm kadarıyla allah devamlı kılsın ikiniz içinde hayrlısıyla :)
hayırlı akşamlar kızlar
bu günkü menüm: (eksiklerim var ama napim )
uyanınca : sütlü kahve
kahvaltı :2 dlm. ekmek maydonoz beyaz peynir şekersiz çay
ara :2 kayısı
öğle :6 7 kaşık kuru fasulye, 1 dlm ekmek
ara : yarım pk. diyet bisküvi, yeşil çay
akşam :közlenmiş patlıcan biber közlemesi
ara :1 elma yerim.
veee bugün hiç açlık yada baş ağrısı yaşamadım çok şükür
Döneri bende denemek istiyorum. öğünde ne kadar yiyorsunuz?
çalıştığım için işte yemek yiyorum ama dengeliyorum canım dikkat ediyorum bugun kuru ve pilav varmış kuru ile salata yerim mecbur
arman sana bir sorum olacak diyette sade soda içmek serbest mi?
sorularını sor bakalım dedimsoracak sorum yok dedi , gözlerime öyle bakıyordu ki resmen yalvarıyordu kabul et diyeeeeeeeee
ev ayrı, internet istedim özellikle sizin için. çünkü internet olmazsa sizlere yardımlarım yarım kalırdısizleri de anlattım ona hepsi merak ediyor seni, şimdi beni bekliyorlar dedim oturduk çayımızı içtik falan, her konuda karışmam dedi, evin reisi ben olurum haberi olsun dedim, dedim ya can atıyordu resmen. hafiften elektrik aldım. çikolata getirmişlerdi, gittiler çikolatanın başına üşüştüm görümcem hele nasıl heyecanlıydı 1-2 gün sonra istemeye gelecekler, sonrada söz kahvesi içeçekler
kıyamammmmmmmmmmm çocuga yaaaaa ayyyyyy nasıl tipini hareketlerini begendinmi ayyyyyyyyyyy nasıl sevindim oldu bu iş kız sende de kıvılcım olmuş kızzz evin reisi ben olurum denir mi Allah iyiliğini versinayyyyyyy yolla kız çikolatanı bizde yiyek bir tane armanselin 1 tane yiyelim arkadaşımız sözleniyo demi ama
dedim valla şimdiden bilsin herşeyi bananeçikolatadan size yok çünkü siz diyettesiniz
yolcudur abbas bağlasan durmazbu arada hep dua ediyordum RABBİM hayırlı kısmetim kimse bir an önce çıksınkarşıma kim olduğunu bileyim diye. bu arada düğün 8. ayda
Evet canım,
uğur böcekli ve nazar boncuklu şeyleri çok severim. Kızınla oğlun da pek güzel, nazar değmesin .
Sodayı çok içmemeye çalış, vücutta su tutulmasına neden oluyormuş. Günde 1 tane iç ya da hiç içme bence.
Oooooo hayırlı olsun,
hadi halaya "oğlan biziiiim, kız biziiiim, tey tey tey".
En güzeli;
yakışıklı fırlama koca alıp peşinde koşacağına, efendi koca senin peşinde koşsun.
Berivan'a bak ya, hâlâ çikolata diyor,
Arman gelince şöyle yapacak seni haberin olsun;.
.
hayırlı akşamlar kızlar
bu günkü menüm: (eksiklerim var ama napim )
uyanınca : sütlü kahve
kahvaltı :2 dlm. ekmek maydonoz beyaz peynir şekersiz çay
ara :2 kayısı
öğle :6 7 kaşık kuru fasulye, 1 dlm ekmek
ara : yarım pk. diyet bisküvi, yeşil çay
akşam :közlenmiş patlıcan biber közlemesi
ara :1 elma yerim.
veee bugün hiç açlık yada baş ağrısı yaşamadım çok şükür
kalkinca iki bardak su
sabah bir dilim ekmek,beyaz peynir,maydonoz
ara 3 cilek.iki hurma,4 badem
oglen iki nagis,cok az et,bir dilim ekmek ,salata
ara 4 cok kucuk yesil erik
aksam 6 kasik taze fasulye,3 kasik yogurt,bol maydonuz
garip bir mutlulukmuş ben de tattım şükürbu arada sayın bayan armuş bugün hiç görünmediler
peki balon şişirmiyor musun
balon şişirince ne oluyormuuuşşş ?:44::44::26:
Çok sevindim buna. Alıştın şükürler olsun.