-
- Konu Sahibi armanselin
İnşallah verirsin canım ya vereceğine inanıyorum. Güzel haberlerini bekliyoruzz.
bende pazartesi başladımmmmmmmmne işle meşgulsun canım
afiyet olsun çorba iyidir ben daha yemege gitmedim birazdan inecegim ben muhasebeciyim özel bir nakliyat şirketinde
işlerimizde benziyor canım. Ben de bir fabrikanın depo lojistik bölümünde çalışıyorum. Ön muhasebe denilebilir. İrsaliye raporlama işleri falan.
Allah kolaylık versin canım elhamdüllah doydum Allah olmayanlara da versin
Senin menu nasıldı cnm
pakizecim yaş kaçtı canım
annammmmmmmmmmm melegi çok merak ettim yawwww netti ki
aaa kimse yok mu hani dedikodu yapacaktık
emin ol vereceğiz canımmmmmmmmm
Ben birazdan zumba yapacağım dene istersen.
İnşallah verirsin canım ya vereceğine inanıyorum. Güzel haberlerini bekliyoruzz.
sorularını sor bakalım dedimsoracak sorum yok dedi , gözlerime öyle bakıyordu ki resmen yalvarıyordu kabul et diyeeeeeeeee
ev ayrı, internet istedim özellikle sizin için. çünkü internet olmazsa sizlere yardımlarım yarım kalırdısizleri de anlattım ona hepsi merak ediyor seni, şimdi beni bekliyorlar dedim oturduk çayımızı içtik falan, her konuda karışmam dedi, evin reisi ben olurum haberi olsun dedim, dedim ya can atıyordu resmen. hafiften elektrik aldım. çikolata getirmişlerdi, gittiler çikolatanın başına üşüştüm görümcem hele nasıl heyecanlıydı 1-2 gün sonra istemeye gelecekler, sonrada söz kahvesi içeçekler
kıyamammmmmmmmmmm çocuga yaaaaa ayyyyyy nasıl tipini hareketlerini begendinmi ayyyyyyyyyyy nasıl sevindim oldu bu iş kız sende de kıvılcım olmuş kızzz evin reisi ben olurum denir mi Allah iyiliğini versinayyyyyyy yolla kız çikolatanı bizde yiyek bir tane armanselin 1 tane yiyelim arkadaşımız sözleniyo demi ama
ha bide günde 1 çöp sigara içiyorum diyip kandırdım(aslında 3 çöp )
kıyamammmmmmmmmmm çocuga yaaaaa ayyyyyy nasıl tipini hareketlerini begendinmi ayyyyyyyyyyy nasıl sevindim oldu bu iş kız sende de kıvılcım olmuş kızzz evin reisi ben olurum denir mi Allah iyiliğini versinayyyyyyy yolla kız çikolatanı bizde yiyek bir tane armanselin 1 tane yiyelim arkadaşımız sözleniyo demi ama
ne kadar çok ayyyyyyyyyy yazmışım