- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
-
- Konu Sahibi armanselin
canım facene duvarına yazdığım tüm yazıyı kopyala, konunun ilk mesajının hepsini sil ve kopyaladığın yazıyı yapıştır
bende siz paylaştınız bende bu diyeti yapmak zorundayım demiyorum zaten yapmak istiyorum zayıflamak istiyorum sadece saatleri çok erkenmiş manasında söylemiştim.tabiki isteyen yapar istemeyen yapmaz .konu banlanmasına gelince gerçekten anlamamıstım neden oldugunu ondan sordum saolsun akrepcik acıklamış nedenini .
ara | 1 bardak süt |
sabah | 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, |
ara | 2 kuru kayısı,1 ceviz |
öğlen | Döner, salata,1 dilim uno denge |
ara | 1/2 paket form bisküvi |
ara | 2 kuru kayısı |
akşam | 6 kaşık ıspanak,1 dilim uno denge, salata |
gece | 1 meyve |
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyy melekcimmmmmmmm gel hadi kız sen şimdi kalkmış hazırlanacaksın dır emme gel 2 dk muhabbet edelim bacımmmmm
cemrem ayyyyy nasıl bir buluşmaymış valla hayranlıkla okuyodum çok güzel ya hayırlısı ile meyvenizde olacak ablammmmm
armanselin çok teşekkürler canım böyle güzel bir diyet listesinde topladığın için bizi iyiki katılmışım uyguluyorum bu diyeti sizleri tanıdım
ecem canım ip atlamak çok fazdalı önce sanal ip atla elinde varmış gibi alış sonra ip alıp atlarsın setler halinde ilk hafta 100 2. hafta 200 olarak 500 kadar çıkarsın bir zamanlar tranbolinle bir kadın zaıflamıştı oda sıçrama buda kesinlikle faydalı olur
günaydınnnn kızlar
bugün 3. günüm olacak inşallah tartılmamak için zor tutuyorum kendimi ama salıya kadar tartılmak yok
biraz zor kilo veriyorum haftada 1 kilo kaybetsem uçarım heralde
Günaydın, günaydın, günaydın.
Dükkanı ben açıyorum bu sabah, haydi bismillah.
Geçen haftaki fazlalıklar yavaş yavaş azalıyor arkadaşlar, sanırım vücudum bu diyete alışmaya başladı.
Tabii, 3 öğün beslenirken, birden 8 öğün beslenmeye geçince, vücudum "huuuu, kadın kadın sen ne yapıyorsun?" diye afalladı garibim. Ama şimdi alıştı .
Güzel günlerin bizi beklediğini hissediyorum.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyy melekcimmmmmmmm gel hadi kız sen şimdi kalkmış hazırlanacaksın dır emme gel 2 dk muhabbet edelim bacımmmmm
cemrem ayyyyy nasıl bir buluşmaymış valla hayranlıkla okuyodum çok güzel ya hayırlısı ile meyvenizde olacak ablammmmm
armanselin çok teşekkürler canım böyle güzel bir diyet listesinde topladığın için bizi iyiki katılmışım uyguluyorum bu diyeti sizleri tanıdım
ecem canım ip atlamak çok fazdalı önce sanal ip atla elinde varmış gibi alış sonra ip alıp atlarsın setler halinde ilk hafta 100 2. hafta 200 olarak 500 kadar çıkarsın bir zamanlar tranbolinle bir kadın zaıflamıştı oda sıçrama buda kesinlikle faydalı olur
Ben birazdan zumba yapacağım dene istersen.günaydın canımmyürüyüş imkanım çok olmadığı için evde ip atlamayı denicem artık sabah 100 akşam 100 başlıcam inşallah
günaydınnnn kızlar
bugün 3. günüm olacak inşallah tartılmamak için zor tutuyorum kendimi ama salıya kadar tartılmak yok
biraz zor kilo veriyorum haftada 1 kilo kaybetsem uçarım heralde
Hazır dönerler epey lezzetli oluyormuş;
dün denedim ilk olarak, çok beğendim.
Bu da bugünkü listem;
ara 1 bardak süt sabah 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, ara 2 kuru kayısı,1 ceviz öğlen Döner, salata,1 dilim uno denge ara 1/2 paket form bisküvi ara 2 kuru kayısı akşam 6 kaşık ıspanak,1 dilim uno denge, salata gece 1 meyve
Di mi döner çok lezzetli ve doyurucu oluyor.
Di mi döner çok lezzetli ve doyurucu oluyor.
Döneri bende denemek istiyorum. öğünde ne kadar yiyorsunuz?
slmmmmmmm pakize nasılsın kilomuz yakınmış eminim birlikte verecegiz kiloları
döneri 1 porsyon yemelisin canım
slm berivan evet kilolar yakınmış, inşallah veririz artık ya. bu diyete pazartesi başladım, sen ne zaman başladın ? Bende çalıştığım için öğle yemeklerine fazla uyamıyorum. Bugün mercimek çorbası, patates yemeği pilav yoğurt vardı ben sadece çorba ve yoğurt aldım. Çorbada havuç vardı ama yedim