- 12 Nisan 2012
- 3.765
- 1
- Konu Sahibi armanselin
dedim valla şimdiden bilsin herşeyi banane çikolatadan size yok çünkü siz diyettesiniz
ama ama ben seni çikolata için beklemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedim valla şimdiden bilsin herşeyi banane çikolatadan size yok çünkü siz diyettesiniz
1 çöp derken adet demi paket değil
pakize cimmm Allah bağışlasın maşallah 2 çocuk annesiymişsin verirsin hiç merak etme azim oldukdan sonra hep beraber vereceğiz
1 çocuk annesiyim. Allah mı söyletti ne:)
heyecandandır fakat benim heyecanım gitti saçları hafif seyrelmiş, olsun kalbi iyi, ve de oldukça efendi. fırlamalar gibi değil yani
olmuş bu iş veriyoruz o zaman kızımızı :) hayırlısı olsun ne diyelim
yolcudur abbas bağlasan durmaz bu arada hep dua ediyordum RABBİM hayırlı kısmetim kimse bir an önce çıksınkarşıma kim olduğunu bileyim diye. bu arada düğün 8. ayda
haaaaaaaaaaaaaaa 8 . ayda mı kız nasıl yetiştireceksiniz anacım vayyyyyy telaşeye bak sen ohhh güzel koşuşturmalar sizi bekliyo
kargo ile olurrrrrrrr canımmmmmmm yemezsem olmaz teşekkür ederim bacımmm
AMİNNNNNNNNNN DARISI OLMAYANLARA VE BANA HAYIRLI KISMETLER OLSUN İNŞALLAHHHHHHHHHHH
her zaman için hayırlı kısmetler iste canım, birine aşık olsan bile hep hayırlı kısmet iste rabbimden. Aşık olmuşsun huurun olmadıktan sonra evlenmişsin ne işe yarar Ben geçte olsa anladım, sizde anlayın lütfen. Her türlü sıkıntılarınızı dinleyip önerilerimle sizle olacağıma emin olun. Yaşım 22 belki ama yaşadıklarımla 220 yaşındayım emin olun. Her zaman yanınıdayım bideneleriiiiiiiiiiiiiiiim
iğnisssssssss canım sende mi uğur böceklerini seviyorsun ben onlara bayılıyorum yaaaaaaaaaa keske evde beslenseler
benim evde 2 tane kuşum var eş onlar çokkkkkkkkkk tatlılar görmeniz gerek onların bir tane de yumurtası var (kızim 3 tane yumurtladı ama bir tanesi sağlam ) onlara bayılıyorum Eki Görüntüle 688540 Eki Görüntüle 688541 mavi olan kızım yeşil oğlum
arman sana bir sorum olacak diyette sade soda içmek serbest mi?
sorularını sor bakalım dedim soracak sorum yok dedi , gözlerime öyle bakıyordu ki resmen yalvarıyordu kabul et diyeeeeeeeee
ev ayrı, internet istedim özellikle sizin için. çünkü internet olmazsa sizlere yardımlarım yarım kalırdı sizleri de anlattım ona hepsi merak ediyor seni, şimdi beni bekliyorlar dedim oturduk çayımızı içtik falan, her konuda karışmam dedi, evin reisi ben olurum haberi olsun dedim, dedim ya can atıyordu resmen. hafiften elektrik aldım. çikolata getirmişlerdi, gittiler çikolatanın başına üşüştüm görümcem hele nasıl heyecanlıydı 1-2 gün sonra istemeye gelecekler, sonrada söz kahvesi içeçekler
heyecandandır fakat benim heyecanım gitti saçları hafif seyrelmiş, olsun kalbi iyi, ve de oldukça efendi. fırlamalar gibi değil yani
Melekcim hayırlı uğurlu olsun , Allah tamamına erdirsin inşAllahh , ömür boyu mutluluklaarr
Evet canım,
uğur böcekli ve nazar boncuklu şeyleri çok severim. Kızınla oğlun da pek güzel, nazar değmesin.
Sodayı çok içmemeye çalış, vücutta su tutulmasına neden oluyormuş. Günde 1 tane iç ya da hiç içme bence.
Oooooo hayırlı olsun,
hadi halaya "oğlan biziiiim, kız biziiiim, tey tey tey".
En güzeli;
yakışıklı fırlama koca alıp peşinde koşacağına, efendi koca senin peşinde koşsun.
Berivan'a bak ya, hâlâ çikolata diyor,
Arman gelince şöyle yapacak seni haberin olsun; .
.
yolcudur abbas bağlasan durmaz bu arada hep dua ediyordum RABBİM hayırlı kısmetim kimse bir an önce çıksınkarşıma kim olduğunu bileyim diye. bu arada düğün 8. ayda
hayirli ugurlu olsun .su mesur elektirik alma olayi sende de olmus ki dugunun ayi bile belli olmus canim. bizede Allah tamamina erdirsin insallah demek dusuyor
Allah razı olsun canım, benim de artık bir eşim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar