- 10 Kasım 2014
- 527
- 571
- 323
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.961
Gelirsin canım ama asla bu konuda kendini üzme.Bende gorecekmiyim o kilolari acaba
casual sakınnnnnnn yemeseydinnnnn eşim izinliydi öğleden sonra dışarı çıktık bakamadım bugünn yalan dünyada yokknerdesinizz kızlarrrr,,
bak sesizniz çıkmazsaa çikolata yiycemm çantamda duruoo
hoşgeldinn aramızaa thecurly valla cokda zayıfladığımız söylenemez yavaş yavaş iniyoruzzz hadi bakalımm inş istediğin kiloya inersin:)ama yazmmışssın kac kiloyla başlayıp kaç olmak isteginii:)Merhaba saglikli zayıflayan kızlar bugün ben de aranıza katılıyorum diyete basladım. Armanselin e cok tesekkür edıyorum, birlikten kuvvet dogarmış hepimize kolay gelsin
Canim naptin yedinmi birşeylerpost: 37906229, member: 537729"]Merhaba kızlar,
Bu saat oldu ben bir şey yiyemedim.Kahvaltımı yine yanımda işe getirdim ama canım istemedi. Öğle yemeği de yemek istemedim. Az önce 2 kuru inciri yedim sadece. Canım hiçbir şey istemiyor. Su bile içmedim
thecurly .!.:Merhaba saglikli zayıflayan kızlar bugün ben de aranıza katılıyorum diyete basladım. Armanselin e cok tesekkür edıyorum, birlikten kuvvet dogarmış hepimize kolay gelsin
Yemedim canimm..._polyannapost: 37915613 .!.:casual sakınnnnnnn yemeseydinnnnn em izinliydi öğleden sonra dışarı çıktık bakamadım bugünn yalan dünyada yokk
Hg aramıza mavili devamı gelir inş diyetinin bizim yardımımıza gelince gördüğün gibi cokda iyi deiliz biz bu konuda :)hep bi kaçamak sende sürekli yazda motive olalim ben salıverdim yine bu sıralar :)Hayırlı günler arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün başladım diyete inşallah hedeflediğimiz kiloya düşeriz ben 70 kiloyum boyumda 1 63 aslında isteğim 55 Kilo olmak ama yemeği seviyorum o yüzden tez bırakıyorum diyeti sizlerin de yardımınızla inşallah başarırım bu kez
yaaaaaaaaaa çikolata yemedin ama baklavaaYemedim canimm...
Ama cantamdaki cikolatayi yemedim
Ne yedim , şeyyy nasil desemkii1 dilim
baklava yedimm . ve regl oldum sanirim daha canim cekmez.. İns tabi
Bugun toplantlarm vardi cok yogundum ara ogunlerimi yapamadim
Sabah 1 dilim ekmek, beyaz peynir, maydonoz
Ogle 4 kofte salata 1 dilim ekmek
Aksam 4 kasik sebze yemegi salata ekmek yemedim o ara baklavanin dilimiyle bakisioduk :) ekmek gibi gorundu gozume attim agzimaa
casual ya yalan dünya nerelerdeHosgeldinnnn aramiza
Polyannanin sorusunun cevabini bende beklyrmm
İyi geceler arkadaşım ben ilk günümü ufak değişiklikler lede olsa başardım sanırım 22 aylık ikiz oğullarım var ve ben onların peşinde koşmaktan saatlerde biraz değişik lik oldu umarım yarında bu azim benimle olur polyanna cım sen ne zaman dır yapıyorsun kaç kilodan kaça indinHg aramıza mavili devamı gelir inş diyetinin bizim yardımımıza gelince gördüğün gibi cokda iyi deiliz biz bu konuda :)hep bi kaçamak sende sürekli yazda motive olalim ben salıverdim yine bu sıralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?