- 10 Kasım 2014
- 527
- 571
- 323
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.941
Casual woman istersen sabahları ekmeği 1 dilime indir veya Kuşluk ara öğününü kaldır. Birinden birini yap bence.
Cerendd sen kac kilosun? Senin bu liste diyet listesi degil di mı canım ?
Casual woman ikindi insan atıştırmak istiyor. Kuşluk ne yiyordun? Bence kuşluğu kaldır. Ama akşam yemeğini kaldırırsan diyeti bırakırSın. Bu regl dönemimde ben de yaş pastaları kolaları , Çekirdek ve çikolataları götürdüm ama galiba bu kez kilo aldım. Neyse canım sen kuşluk kaldır ve gusl alana kadar tartılma. Regl bitince kilolarımızı paylaşalım inş.
Ya kizlarr hani demistim ya aksam 6 kasik sebze yemeğiyyiyecegim diye ama ben naptimyalandundemiştim ya post: 37875479 .!.:Yemeğin tadına bakman sorun değil. Ama insan tadını Alınca hepsini yiyesi geliyor. Tatmaktan Uzak dur derim.
Bende gorecekmiyim o kilolari acaba58,00 çok yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum
Senin az kalmis canim ama benimki zor Gorunuomrblar herkesee bende tartıldım bugün 62.500 yok daha aşağısı olmuyo hep eşimin yüzünden kaçamak yapmam için herşeyi yapiyo napcam ben yaaa casuel woman bende o kiloları görmek istiyorum 58-59 ama nerdee
Ya kizlarr hani demistim ya aksam 6 kasik sebze yemeğiyyiyecegim diye ama ben naptim
Pisirdigim kuru fadulyeden 5 kasik 4 kasik ta plav yedimdayanamadim .... salatada yedimm baska kacamak yapmycmm uzgunum...
Casual woman kaçamağı beraber yapmışız. Sana dediğim seyi kendim yaptım. Yaptıgım mantar dolmasının ve tuzlu tartın tadına baktım. Sonra canım daha fazlasını çekti. Cikolata , fındık, ceviz, kaymak, tuzlu tart. Yedim. Cok moralim bozuldu. Yemin ettim bi daha pisirdigim yemeklerin tadına bakmicam. Sen de yemin et. Yoksa hep fire vereceğiz. Fire verdikce bi turlu zayiflayamayacagiz.
ooo kızlar biz bu gidişle zorr kilo veririz baya yemişsinizz size söylüyorum amaa bende tatlıya dur diyemiyorum regl dönemimde yakın sonrasında öyle pişmanlık duyuyorumki durmadan bardak bardak su yada lahana suyu yeşilçay güya kendimi rahatlatıcamCanim bu kadar künefe isterken nasil bi yemin etsem iki bilemedim dayanamyrm tatli birşey istio canim ki zaten aramiz çok iyidir kendileriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?