- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.881
Bi de kızlar biz kadınlar herseyden çabuk etkileniyoruz. Eşim bir iki suratını astı diye de dağıtmak istedim. Ama ne kadar aptalca bir davranış. Eşimle sorunumuz hala düzelmedi ama ben kafayı topladım. Hayatımı yaşıyorum. Sallamıyorum onu. Kendi keyfime bakıyorum onun için kendi düzenimi bozamam. Bu sabah mesaj atmış. 1 ay ayrı kalalım annende kalır mısın diye. Kalırım diye cevap yazdım. Kafam rahat. Kaderim neyse onu Yaşar'ım. o bir günü bunun için Dağıtmaya değmezmiş. Keske keyifle severek isteyerek dağıtsaymışım.[
Casual woman harikasın. 60 ları görmüşsün darısı 50 lere inşallah :)
Evet arkadaşlar ben de büyüyecek sanmıştım sorunumuzu ama Arkadaşımın desteği ile, yani beni doğru yönlendirmesiyle problemin altından kalktım diyebilirim. Böyle durumlarda kadın dayanışmasına bayılıyorum.
Casual woman 10:0 da kalkınca direk kahvaltıdan başla süt kısmını atla canım. Ben de öyle yapıyorum. Genellikle sütü kaçırıyorum.
Polyannacım lahana suyu o yağları eritmez ki canım benim ya yemişssin artık afiyet olsun. Bal şeker olsun. Ama kaçamak yapan biri olarak ben aslında kaçamak yapılmasına çok karşıyım :):):)
Kızlar bloğuma girebildiniz mi?
Ne bilim cnm yaa kendime kızıyorum bu kadar iradesizmiyim diye illa bi kaçamak yapıyorumCasual woman harikasın. 60 ları görmüşsün darısı 50 lere inşallah :)
Evet arkadaşlar ben de büyüyecek sanmıştım sorunumuzu ama Arkadaşımın desteği ile, yani beni doğru yönlendirmesiyle problemin altından kalktım diyebilirim. Böyle durumlarda kadın dayanışmasına bayılıyorum.
Casual woman 10:0 da kalkınca direk kahvaltıdan başla süt kısmını atla canım. Ben de öyle yapıyorum. Genellikle sütü kaçırıyorum.
Polyannacım lahana suyu o yağları eritmez ki canım benim ya yemişssin artık afiyet olsun. Bal şeker olsun. Ama kaçamak yapan biri olarak ben aslında kaçamak yapılmasına çok karşıyım :):):)
Bloguma derken canım burdan başka bi yerdemi var?ya ben yeniyimki çok bilmiyorum sık kullananlara burayı bide ayca kayanın diyet sayfasını ekledim onlara bakıyorum varsa başka bi yer bana tarif etsenizKızlar bloğuma girebildiniz mi?
Bloguma derken canım burdan başka bi yerdemi var?ya ben yeniyimki çok bilmiyorum sık kullananlara burayı bide ayca kayanın diyet sayfasını ekledim onlara bakıyorum varsa başka bi yer bana tarif etseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?