- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.861
Kızlar neredesiniz motivasyonum Düşüyor. Gece gece canım kuruyemis istiyor. NerdesiniZ ? Size sabredin derken ben burada deliriyorum. Gene iyi dayandım. Adet olma belirtilerim basladi. En deli dönemim..
bugün benimde 3.günümm :)Jadore senle ben aynıyız. Abarttığım gun 58 oluyorum ama yediklerimiz Ağırlığı oluyor. 1-2 gun icinde hemen tekrar 56.0 oluyorum. Ama genel olarak 54-56 arası geziniyorum. Jadore senin boy kac? Benim 160 cm. Sen bu diyete başlayacak mısın. Bugün benim 3. Gunüm.
canım ya senin diyet listende ekmek yokmu banamı öyle geldii nasıl doyuyosunki?Kızlar neredesiniz motivasyonum Düşüyor. Gece gece canım kuruyemis istiyor. NerdesiniZ ? Size sabredin derken ben burada deliriyorum. Gene iyi dayandım. Adet olma belirtilerim basladi. En deli dönemim.
Kızlar ben bugün boyunca neler yedim?
7:00-- UYANİNCA
Zencefilli tatlandırıcılı light sütle yapılmış yarım kupa sahlep
9:00--KAHVALTI
Yagsiz lor Peynirli 1 yumurta omleti
1 yk yulaf kepekli yogurt
Maydanoz
Yesil cay
10:30--ARA:
1 yk Gojiberry
Yesil cay
12:30--ÖĞLEN YEMEĞI
30 gr. Dereotlu hindi jambon
Yarım yk yulaf kepekli 1 kase yogurt
14:30--ARA
Yarım yk Gojiberry
1 kupa sekersiz sade Nescafé
19:00--AKSAM YEMEGİ
Yarım yk yulaf kepekli 1 kase yarım yagli yogurt
18:30--ARA
Yarım yk Gojiberry
2 fincan damla Sakızlı sekersiz turk kahvesi
Casual woman şeker ve krema atmadığın sürece içtiğin önemli değildir.
Canım benim ya ne de guzel tam tamına uymuşsun listene. Seni Gözlerinden öpüyorum. Maşallah diyorum. Bir kaç gündür eşim trip Atıyor. Ben de kendimi serseriliğe verdim artık bugün. Ayağımı uzattım filmimi açtım. Abur Cuburumu da aldım yanıma ne yalan söyleyim. Sabah spor yürüyüş yaptım. Hatta ikinci posta sporumu da biraz önce yaptım. Ama annemlerde bir iki lokma tereyağlı ekmek yedim. Biraz önce iki Fıstıklı çikolata bar yedim. Bugünü salladım anlayacağın. Ama sen sakın yapma başta da dediğim gibi ben korumada Olduğum için artık herseyi yiyorum. Ama inş söz yarın tekrar seninle bu diyete devam edeceğiz. Tabi ben diyeti kendi bilgilerime göre biraz değiştirip uyguluyorum.
Kızlarrrr pazartesi gününden beri lahana suyu içiyorummm uzun zamandan beri ilk kez tartıda 61 gördümm evttt 61.800 çokkk mutluyummmm:) devam edicemm sizce zararı olurmu bu arada listeyede cok uyamadım spor yapmadım ama yediklerimede dikkat ettim suyumu yeşilcayımı ihmal etmedim:)
Canım yaa soğan suyunu bilmem ama lahana suyu baya etkili inanmayarak başladım ama ben iyiki başlamışım ha yeşilçayı sorrmuşsun 2 veya 3 fican içiyorum zaten 3 den fazla içilmemeliymiş inş faydasını görürüz:)bende pazartseıden berı soğan suyu ıçıyorummm ınşş faydası olur çunkı ıçmesı gerçekten çoook zorr
yeşıl çay gundde ne kadar ıçıosun 1 fıncan ıçyrm ben 1 fıncanda yeşıl kahve ıçıyorum
aramıza hoşgeldin canım.. hep beraber başarıcaz inşş bu işiiselem arkadaşlar 32 yaşındayım 1,69 boy ve kilom 93 1. seviye programına yarın itibaren başlıycam 26. gun tekrar görüşmek uzere.
Polyanna 3 gün diyet yapmıştım. Doymadım demek ki 4. Günü bozdum. Bugün tekrar devam ediyorum ama. Sabah 7:30 ta light süt içtim. 10:00 da lor peynir , sütaş süzme yoğurt, soğan ve maydanoz ile meze yaptım. Sadece bundan 2-3 kaşık yedim. Şimdilik tokum. Hastalığımın 1. Günü. Dün o yüzden dağıytım. Şabah sporumu yaptım. Şimdi yürüyüşten yazıyorum size :)
Bi de kızlar biz kadınlar herseyden çabuk etkileniyoruz. Eşim bir iki suratını astı diye de dağıtmak istedim. Ama ne kadar aptalca bir davranış. Eşimle sorunumuz hala düzelmedi ama ben kafayı topladım. Hayatımı yaşıyorum. Sallamıyorum onu. Kendi keyfime bakıyorum onun için kendi düzenimi bozamam. Bu sabah mesaj atmış. 1 ay ayrı kalalım annende kalır mısın diye. Kalırım diye cevap yazdım. Kafam rahat. Kaderim neyse onu Yaşar'ım. o bir günü bunun için Dağıtmaya değmezmiş. Keske keyifle severek isteyerek dağıtsaymışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?