- 30 Eylül 2014
- 126
- 31
- 73
- Konu Sahibi armanselin
- #5.901
Ütü yapıyodumm görmedim yazdığını cnm yaa hımm bakayım bulabilirsem:)tskler bilgilendirdiğin için:)yalandunyanın kendı bloğu var canım hemen ust mesajlarda yazıoo ordan bahsedıoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ütü yapıyodumm görmedim yazdığını cnm yaa hımm bakayım bulabilirsem:)tskler bilgilendirdiğin için:)yalandunyanın kendı bloğu var canım hemen ust mesajlarda yazıoo ordan bahsedıoo
Ütü yapıyodumm görmedim yazdığını cnm yaa hımm bakayım bulabilirsem:)tskler bilgilendirdiğin için:)
rıca ederım canım .. açamazsan sayfayı yardımcı olurumm .. bu arada kolay gelsın[/Qtsk ederimm:)
casual woman seni tebrik ediyorum Hayatım. Maşallah çok güzrl devam ediyorsun. Seni 50 lerde çok yakında göreceğiz insallah.
canım bence stres yapma bı kaç gun bekle oyle tartıl, geçmış olsun ayrıca da belkı odem falan toplamışındır.. dur bakalım hemen can sıkmak yookGünaydınnnn herkesee bugün kötü bi mide ağrısıyla uyndımm lahana suyumu ve sireli su içemedim bu sabah ve şimdi tartıldım 62.500 çıktım yaaa 61.800 görmüştüm en son tartıdaa yaa be nsl bişey bi gün kaçamaktanmı oldukiiiofff resmen dağıdımmmm
tskler canım moral verdiğin için 50 li rakamlar görmek istiyorum tartıdaa takarım artıkk böyle bi andada hemen biseyler yemek istiyorum kötü olanda bucanım bence stres yapma bı kaç gun bekle oyle tartıl, geçmış olsun ayrıca da belkı odem falan toplamışındır.. dur bakalım hemen can sıkmak yook
50 yı hepımız gormek ıstıyoruz tatlımm .. ama sabırr ıştee , sınır stres de odem yapara belkı demedı demetskler canım moral verdiğin için 50 li rakamlar görmek istiyorum tartıdaa takarım artıkk böyle bi andada hemen biseyler yemek istiyorum kötü olanda bu
aa neden öyle oldukii tartılarimzdami bi sorun var acaba bide cnm spor yapıyomusun sen?50 yı hepımız gormek ıstıyoruz tatlımm .. ama sabırr ıştee , sınır stres de odem yapara belkı demedı deme
sabırla beklycezz canımm ınanacağız bıde.. bende sabah bı mutlukla yazdım 68.8 dıye az once bı daha tartıldım 69.8 bu bı kılo nerden cıktım şımdıı
hoş geldin cerencim inş istediğin kiloya inersin ama normal bence senin kilo boyuna göre:)kasap köfteye gelince sanırım bişey olmaz ama çok emin deilim üç tanee iyi yemişssin büyük deilmi kız o köfteler:)Merhaba kizlar ben de 1.72 boyunda ve 59 kiloyum hedefim 55 bu diyeti uygulamaya basladim ancak ogle yemegi icin pratik kasap kofte 3 adet,1 dilim tam bugday cavdar ekmegi ve yagsiz salata yedim.Kasap kofteden bir sikinti olur mu?
hoş geldin cerencim inş istediğin kiloya inersin ama normal değilmi senin kilo boyuna göre:)kasap köfteye gelince sanırım bişey olmaz ama çok emin deilim üç tanee iyi yemişssin büyük deilmi kız o köfteler:)
canım bence stres yapma şu günlerını atllat sıl baştan başlarsınn
eşınde gule gule gıtsın gelsın ınşş.. onuda ıyı tarafından duşunelım bırbırınızı ozleyeceksınzz
ve sana gelen akrabalarada dekı senın de kılo vermen lazım eğer zayıfsada gelen kışı sağlıklı beslenmemız lazım bak şoyle bı lıstem var bunu uygulayalım dersın , boylece o yemeklerı yemekten de kurtulursunn
aa neden öyle oldukii tartılarimzdami bi sorun var acaba bide cnm spor yapıyomusun sen?