- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.921
bacı görmüş adam ama garibim aşk yüzünden kime danışaccagını şaşırmış
Selinim valla gözler yorulmuş seçemedim allah iyiliğimi versin benim emi
Gidecem gidecem de az daha beklesin cevabımı hoşuma gidiyo ilgisi filan haftaya söylerim ona gideceğim allahdan birşey mani olmazsa
yardım ediyorlar mı bari?
çok kötüyüz biz çoooook.
Emir uzun saçlı olan bugün getirdi konser biletlerini verdi bana kendinkisini de sen gitmezsen bende gitmem al biletler sende kalsın karar vermene yardımcı olur dedi
Çok kötüyüz biz çoooook.
ya biletleri vermese iyiydi kendimi sorumlu hissettim valla :26:
selinim bence armişin gözler heycandan aşktan görmemeye başladııBeroşun içinde dört nala aşk koşusu varr
2 sayfa ilerledi ve konu kapatıldı
ay sanki gitmicen ha ne olcak bacım sende,kalsın kalsın,hem doğru sölüo ne işi var sensiz
Erkek diye mi kapattılar.
cidden beriş sanki gitmeyeceksin.
selinim bence armişin gözler heycandan aşktan görmemeye başladııberoşun içinde dört nala aşk koşusu varr
Mesela akşam mesaj atıyo nasılsın bakalım diiye ben 1 saat sonra atıyorm iyi diyelim diye tak hemen atıyo ben 1 saatte bir atıyorum alışmasın diye mesajlaşmayı öyle çok sevmem konuşmayı tercih ederim ama konuşmaya cesatetim yok sus pus kalırım
geçen cuma tutturdu kahvaltı yapma pogaca alayım diye iyi bari dedim bir geldi ana 3 tane almış dedim bunlar ne neli sevdiğini bilmeyince bende hepsinden aldım diyo yarım peynirli yedim gerisini aşağıya yolladı tuhaf biri
utandır utandıraferin kardeşim
ne bileyim selinim gidecemde yinede bi değişik oldum :26:
Bacım eeee sen nasılsın bakem enişte nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?