- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.941
Mesela akşam mesaj atıyo nasılsın bakalım diiye ben 1 saat sonra atıyorm iyi diyelim diye tak hemen atıyo ben 1 saatte bir atıyorum alışmasın diye mesajlaşmayı öyle çok sevmem konuşmayı tercih ederim ama konuşmaya cesatetim yok sus pus kalırım
geçen cuma tutturdu kahvaltı yapma pogaca alayım diye iyi bari dedim bir geldi ana 3 tane almış dedim bunlar ne neli sevdiğini bilmeyince bende hepsinden aldım diyo yarım peynirli yedim gerisini aşağıya yolladı tuhaf biri
utandır utandıraferin kardeşim
İyiyim ben canım benim enişteniz de iyi hamd olsun.Sen nasılsın? Gülüm sen nasıl oldun?
yürü be enişte kim tutar seniiIstio çocuk seni daha napsın pıtırcığım Msj laşmak iyidir ya,bi süre yüz yüze söliyemeyeceğin şelei sölüosun hiç yoktan,bi bağ kuruluo. Bak bizler bile yazışarak nasıl sevdik birbirimizi,bağ oluştu aramızda bacılarr
Utanma beroşum aşk güzel şey yaa
çok şükür seloşum. Iyi sayılırım işte,yavaş yavaş atlatacaz napalım. Dün gece 5 gibi şimşek çaktı,ama öle böle deil,çok sesliydi,herkes balkonlara çıktı,bi yerde patlama var sandık düşün. Herkes panik halinde anlıcağın.atlatacaz inşallah kuzum zamanla tabi
Melek ne yaptıki acaba konuşan var mı bacıcıklarım :26:
yürü be enişte kim tutar seniiistio çocuk seni daha napsın pıtırcığım msj laşmak iyidir ya,bi süre yüz yüze söliyemeyeceğin şelei sölüosun hiç yoktan,bi bağ kuruluo. bak bizler bile yazışarak nasıl sevdik birbirimizi,bağ oluştu aramızda bacılarr
utanma beroşum aşk güzel şey yaa
çok şükür seloşum. iyi sayılırım işte,yavaş yavaş atlatacaz napalım. dün gece 5 gibi şimşek çaktı,ama öle böle deil,çok sesliydi,herkes balkonlara çıktı,bi yerde patlama var sandık düşün. herkes panik halinde anlıcağın.atlatacaz inşallah kuzum zamanla tabi
Melek ne yaptıki acaba konuşan var mı bacıcıklarım :26:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar işte size sürprizim.Karşınızdaaaaaaaaaa diyetimize tamamen uygun,yapımı oldukça kolay diyet fındık lahmacun.
Eki Görüntüle 711487 Eki Görüntüle 711494
ailesi ikiye ayrılmış annesi babası ayrılma diyormuş, abisi ver kardeşleri de ayrıl biz arkandayız diyormuş. En son bildiğim bu.
selinnnnnnnnnn bacı eminmisin kaç tane yeniyo bunun kıymasısı yok mu yawwwwwwww peynirli ,patatesli filan et yimemem de
kıyamam ya yazık inşallah herşeyin hayırlısı olur
Sinirlenmicem sinirlenmicem sinirlenmicemmmmmmmm
ayyyyyyy kendimi o kadar salak gerizekalı hissettmi ki anlatamadam masayı kafasına atasım geliyo
yok arkadaş yok olmaz bu emir le bi bok olmaz ya
anlatayım hak vereceksiniz
ben sigara içmediğim için molaya çıkmam birim sekreter ayşe ve emir iner hep bugün molada dilek abla geldi oturdu yanıma nasılsın felan filan dediki görürsün bak emirle ayşe sevgilidir niye ablşa dedim ya ne bileyim hep beraberler yemek de olsun molada filan dedi wassapp mıdır her ne b.k sa sürekli mesajlaşıyorlarmış tabi benim tepemin tası attı biletleri moladan geldiği gibi tutuşturdum sevgilinle gitmek istersin al tek kelime etme konuşmak istemiyorum senle diye gözlerim doldu farketmemiştir dengesiz şimdi de mesaj üstüne mesaj atıyo arıyo açıp s.ç.c.m o olacak ellerim titriyo ya
Kilona göre ertesi gün bile fark ettiği oluyor.Bazı dönerler çok yağlı oluyor dediğin gibi. Başka marka dönerlere bak istersen. Mesela benim aldığımda içerisinde deri parçaları oluyor pişirmeden önce ayıklıyorum onları. Hiç yağlı olmuyor piştikten sonra. Belki sen de o parçaları görmeyip onlarla birlikte pişiriyorsan ondan yağlı oluyor olabilir.:18::18:
ah canım benim kıyamam sana ya. :26: Ya sadece arkadaşlarsa?:26: Ne diyor çocuk mesajlarında? Tatlım yatışmaya çalış ne olur.
Sinirlenmicem sinirlenmicem sinirlenmicemmmmmmmm
ayyyyyyy kendimi o kadar salak gerizekalı hissettmi ki anlatamadam masayı kafasına atasım geliyo
yok arkadaş yok olmaz bu emir le bi bok olmaz ya
anlatayım hak vereceksiniz
ben sigara içmediğim için molaya çıkmam birim sekreter ayşe ve emir iner hep bugün molada dilek abla geldi oturdu yanıma nasılsın felan filan dediki görürsün bak emirle ayşe sevgilidir niye ablşa dedim ya ne bileyim hep beraberler yemek de olsun molada filan dedi wassapp mıdır her ne b.k sa sürekli mesajlaşıyorlarmış tabi benim tepemin tası attı biletleri moladan geldiği gibi tutuşturdum sevgilinle gitmek istersin al tek kelime etme konuşmak istemiyorum senle diye gözlerim doldu farketmemiştir dengesiz şimdi de mesaj üstüne mesaj atıyo arıyo açıp s.ç.c.m o olacak ellerim titriyo ya
kusura bakmayın pat diye dalıcam sohbete ama belki sekreter ayşe sırnaşıyordur. Emir de kırmamak için arkadaşça davrandığını düşünerek muhabbet ediyordur :/ canınızı sıkmayın bence emir'in açıklamasını bi dinleyin :)
bu öğlen söylediğinizi uyguladım deri parçalarını ayıkladım yağı bayağı farketti teşekkür ederim
arkadaşlar zumbanın indirme linki var mı ? yürüyüşe gidemediğim zamanlarda evde yapıyorum ama sürekli internetten izlemek istemiyorum elimin altında olsun. internetsiz yatılı kalmaya bir yerlere gittiğim zaman orda da yapayım
ne diyecek ne yanlışımı gördün kimimş bilmediğim sevgilim en azından açıklama yap yok oturalım konuşalım lütfen falan diyo ama ayşe benden daha güzel zayıf ben onun kadar özgür değilim gezmek tozmak kıyafet olsun rahat ve farkettimki içine güşecek valla
kusura bakmayın pat diye dalıcam sohbete ama belki sekreter ayşe sırnaşıyordur. emir de kırmamak için arkadaşça davrandığını düşünerek muhabbet ediyordur :/ canınızı sıkmayın bence emir'in açıklamasını bi dinleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?