- 19 Nisan 2013
- 506
- 0
- Konu Sahibi armanselin
- #2.941
Mesela akşam mesaj atıyo nasılsın bakalım diiye ben 1 saat sonra atıyorm iyi diyelim diye tak hemen atıyo ben 1 saatte bir atıyorum alışmasın diye mesajlaşmayı öyle çok sevmem konuşmayı tercih ederim ama konuşmaya cesatetim yok sus pus kalırım
geçen cuma tutturdu kahvaltı yapma pogaca alayım diye iyi bari dedim bir geldi ana 3 tane almış dedim bunlar ne neli sevdiğini bilmeyince bende hepsinden aldım diyo yarım peynirli yedim gerisini aşağıya yolladı tuhaf biri
yürü be enişte kim tutar senii istio çocuk seni daha napsın pıtırcığım msj laşmak iyidir ya,bi süre yüz yüze söliyemeyeceğin şelei sölüosun hiç yoktan,bi bağ kuruluo. bak bizler bile yazışarak nasıl sevdik birbirimizi,bağ oluştu aramızda bacılarr
utandır utandır aferin kardeşim
utanma beroşum aşk güzel şey yaa
İyiyim ben canım benim enişteniz de iyi hamd olsun. Sen nasılsın? Gülüm sen nasıl oldun?
çok şükür seloşum. iyi sayılırım işte,yavaş yavaş atlatacaz napalım. dün gece 5 gibi şimşek çaktı,ama öle böle deil,çok sesliydi,herkes balkonlara çıktı,bi yerde patlama var sandık düşün. herkes panik halinde anlıcağın.atlatacaz inşallah kuzum zamanla tabi