Hoş bulduk. İnşallah bu sefer bir gram yağ bırakmayacağım üstümde
Hoş bulduk.
Allah herkesin evladını korusun. Onlarla hayat güzel. Şimdi de yanımda konuşup bir şeyler anlatıp duruyor.
Hoş bulduk. Kilo bildiriminin pazartesi olması güzel olmuş hakikatten. Daha önce gruplardaydım ve orda cumaları tartılıyorduk tabii hafta sonu olan kaçamağı yapıyorduk.
Dukanda gerçekten çok katı bir diyet ve insanı bıktırıyor. Ben defalarca denedim ama sanırım o kadar sabırlı ve zengin değilim. Ayrıca etrafımdaki herkesin beslenmem ile ilgili öğüt vermesindende bıkmıştım çünkü çok haklılardı. ayrıca çok ciddi vakit istiyor. Sürekli ekmek yap , çok protein olduğundan canın sürekli tatlı ister vicdan azabı ile tatlandırıcı kullanarak tatlı yap falan yok yemek hazırla ona soya sosu, yok bilmem neye yağsız kakao, ötekine yağsız süttozu, tatlılara aromalar falan bıktım valla alışveriş yapmaktan.
Hoş bulduk.
Dukanın etkileri hala geçmedi vallahi. Açıkcası dukandan sonra sağlıklı bir diyet arıyordum bende. Vücudumu yeniden toparlayacak bir şey arıyordum bu listeyi görmem süper oldu. Ayıp olacak biraz ama çişim bile hala sapsarı :26: Vücuduma o kadar çok asit yüklenmiş ki birden. Üstelik bağırsaklarım bile hala düzelmedi.