- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.121
canım ben çok acıkan biri değilim sanırım günlerce aç kalabilirim özel günler dışında :) ama zumbayı yapamadım çok tempolu ben yaşlanmışım :) plates ve yürüyüşe devam :)
bugün 2.günüm ve ben şoklardayım çünkü aç değilim acıkmıyorum dün de öyleydi
sabah yine 2 dilim buğday ekmeği arasına peynirli maydonozlu tost yaptım 1 bardak süt ile
ara 2 kuru kayısı 1 ceviz yedim
sanırım listem dünkü ile aynı olacak çünkü yemekler bitmedi
bu arada dünden bugüne 500gr eksilmişim ama kendme söz verdim pazartesiye kadar tartılmak yok! tutcam kendimi..
slm kızlar şuana kadar herşey yolunda hatta ögle yemegii canım hiç istemiyo yemesemde olur
hiç deme ya ben kilo vermeyeyim diye çabalıyo bu yuotube heeee
ona inat vereceğim kilolarımıııııı
kızlar biraz önce damardan ilaç aldım kansızlık için serumla inş bu hafat beni etkilememz çünki hafta sonuna kadar 1 er gün arayla alıcam inş kilom vermesem de almayayım sabit kalsam da olur:26:
bu kiloda hamile kalsak bile bu listeye ekleme yaparak da devam edebilirz..sabah yumurta ve meyve eklenebilir kahvaltıya..
o yüzden kilo verip de kalmalıyım mantığını bıraktım öyle yapınca daha çok stres yapıyorum..
ben diyetteyim ve 2.kuzumun gelmesini bekliyorum..gelirse başımın üstünde yer var..
belki de olana kadar anneciği kilolarının hepsini vermiş olur..kimbilir..
ben geldiiiiiiiiim
öyle yoğunum ki epilasyon sorularını ucu ucuna yetiştiriyorum ve buraya uğrayamıyorumbi de eniştenizle hergün dışardayız geçen cuma eniştenize gittiğimde beni tarttı 59.4 kg idim. ne olduysa o zamandan beridir iştahım yok, dün tarttı beni yine onlardaydım. 58.1 kg olmuşum diyet yapmıyorum fakat çok su içiyorum. ben ne zaman suyu çok içsem hemen kilo veririm
Niye tartıp duruyor ki seni. :44: Bir de kıyafetlerinle tartılıyorsun değil mi 58.1 de değilsindir daha azsındır.
Niye tartıp duruyor ki seni. :44: Bir de kıyafetlerinle tartılıyorsun değil mi 58.1 de değilsindir daha azsındır.
Öncelikle aramıza hoş geldin.Benim de hedefim şimdilik 60. Beraberce vereceğiz bu kiloları.
canım ben 14 nisandan beri asağı yukarı hergün spor yaptım 1 saat yürüyorum 30 mekik twist vsCanım kuru yemiş olarak cevizini tüket sen boş ver fındığı fıstığı.Eğer kendi yaptığın yoğurdu öğününe ekleyeceksen spor yapman şart. Ya da çok aktif olman. Çünkü arkadaşımız darlingim o şekilde kilo verdi yoğurt ekleyip. Çok aktif gün içerisinde. Deneyimlerimiz bu şekilde.
O zaman yapacak bir şey yok canım kendine uydurduğun şekilde yapmaya devam edeceksin. Leslie nasıl bir şey? Eğer ağırsa zumba öncesi başka bir spor ağır geliyor.
Süpersin canım ya.
8. ayın 29 una düğün günüm kesildimoralim 0
Heyyyyyyyyyy kızlar neredesiniz yaaaaaaaaa :44:
Slm kizlar.bugun tartildim 1kilo daha gitmis cok mutlu yum.simdi telden giriyorum. Aksama evden girerim.optum hepinizi.
gel şekerim gel buralar süperrrrrrr
sende incel fit ol yaza fıstık gibi olup hava nı at etrafaaaa
ooo seni kaskancam heeeeeebu ne kız ben 2.ci listeye bugün başladım sen maşallah kaç kilolar verdin dur koyayımda aman göz olur da benden bilirsin şimdi sen
daha çok sağlıklı kilo vermeler cnm akşama görüşürüzzzzzzzzz
Varzesh - YouTube
evet tatlım ama bu o diel sankiSağ olsun Cemrem paylaşmış bizimle.
bende kesin verememişimdir,hiç vermiş gibi hisetmiorum,kaçamaktan snrAy İgnis inanmıyorum ya bu kadar mı olur ben de gram verememişim hala aynıyım.Allah'a şükür almamışım da ama ölçülü yemiştim zaten.
azmış kız kilon bize bak sen
inş istediğin kiloya burda sağlıklı bi şekilde kavuşlursunnn
armancım iiki burda paylaştı bu listeleriiiiiiiiii
şeker bi kız yaaaaaaaaaaa gerçi görmedim de bence öleeeeeeeeeee
benim üst 36 alt 40,kilo alıpta üstü 38 mi yapsam,madem hoş duruoÜst 38 alt 40 olunca hoş duruyor aslında.Zumba çok güzel yahu.
iilki söyleyim mi burada kötü örnek olucam ama siz bana uymayın kızlarbir gün pizza yedim hem de 4 parça
bundan 2 gün önce de kıymalı pide yedimevet çok utanıyorum ama pişmanlık da duymuyorum
evet selincim zopa bekliyorum kafama
Ama ama ama ama ama ama ama yaaaaaaaaaaaaa olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz diğer video yok.Ne yapacağım ben şimdi. Cemremin bulduğunu o sanmıştım. Bunu bulabildim Varzesh Promo - YouTube burada o videonun hareketleri de var bakıp bakıp yapmaya çalışacağız artık. Türkçe konuşuyor değil mi girişte? Sevdim bu kadını iyice.
takıntılı mıdır nedir :120: aa evet kıyafetim oldukça da ağırdı o gün57 kilo sayılırım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?