- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.101
bir de bişey sorucam ben 2. listedeyim ve bu ara öğündeki kuru inciri yiyemiyorum onun yerine form bisküviye devam ediyorum.yulaflı olandan 3 tane yiyorum.seçenek sunacak olan var mı??ne yapacağımı bilemedim
İlk listede yok yoğurt. Süt var onun yerine sabah. Sabah sabah da yoğurt yiyemezsin herhalde?
Canım öncelikle su içmen çok güzel bayağı destek olur sana. Spor olarak zumbayı tercih ediyorum ben. Leslieyi de burada duymuştum ama bakmadım hiç. Sabah kahvaltın güzel ama yumurtayı haftada 1'e indirirsen bence daha güzel olur. Çünkü listeler boyunca hep o şekilde. Ben nesfiti önermiyorum şahsen çok şekerli buluyorum onu. Onun yerine dediğim gibi hazır dönerlerden yeme imkanın yok mu? Akşamları da sebze yeme imkanın yok mu? :26:
Bu haftanın kilo veren sultanları şu şekilde:
Meantrees: 2000 gr ile birinci
Sinnnf ve Pakize07: 1300 gr ile ikinciliğe iki kişi olarak yerleştiler
Darlingim: 1000 gr ile üçüncü
Berivannnn26: 400 gr ile dördüncü
Aynı kiloda kalanlar:
İgnis
Armanselin
Cemrem29
ben de veren veremeyen herkesi tebrik ediyorumartık ben de 7li rakamları gördüm çok şükür yalnız bieşy itiraf edicem ben bu hafta 2 kere kaçamak yaptım hem de öyle böyle değil şeytana uydum ama çok şükür ona rağmen 1 kilom daha gitti
bu arada 1 mayısta 2. listeme başladım.kaçamaklar dışında güzel gidiyor çok şükür
yaaaaaaaaa hakkaten kız video silinmiş ben ne yapıcam linkyokkkkkkkkkkkk
daha yapmadan video kalktı bana n egarezleri var bu youtube un yaaaaaaaaaaaaa
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerbeni zamanla bilirsiniz fazla giremiyorum iş yoğunluğumdan ama bırakmıyorum da sonuna kadar devam edicem
öğrencilerim bile artık fark ediyorlarhocam siz kilo vermişsiniz diyorlar.bugün uzun zamandır görmediğim 2 kişi de sen ne güzel kilo vermişsin öyle dediler çok mutlu oldum başkalarından da duyunca harika oluyor kızlar sakın şeytana uyup bırakmayın.evet kaçamak yapsanız bile bırakmayın
O kadar spor yapıp sadece bunları yemek olmaz. Az gelir yediklerin. Yetiyor mu?
bugün 2.günüm ve ben şoklardayım çünkü aç değilim acıkmıyorum dün de öyleydi
sabah yine 2 dilim buğday ekmeği arasına peynirli maydonozlu tost yaptım 1 bardak süt ile
ara 2 kuru kayısı 1 ceviz yedim
sanırım listem dünkü ile aynı olacak çünkü yemekler bitmedi
bu arada dünden bugüne 500gr eksilmişim ama kendme söz verdim pazartesiye kadar tartılmak yok! tutcam kendimi..
Eline sağlık Arman.
Kilo veren herkesi tekrardan tebrik ederim.
Topic'in müdavimlerinden, hiç kilo artışı olan yok, bu da güzel.
Benim gibi kilosu sabit kalanların da darısı başımıza.
Bende ve Arman'da da kaçamak vardı, buna rağmen kilomuz sabitti.
Diğer abuk subuk diyetlerde olmuş olsaydık bu kaçamaklarla;
bırak kilo vermeyi ya da kilonun sabit kalmasını, kesin 1-1,5 kilo almış olurduk.
Hiiiii, yoksa, youtube senin zayıflamanı istemiyor mu Cemrem?
eferimmm sana
basarıcaz 2. bebisten önce verelim kiloları benceee
motivasyon bendede süper tartılmadım tartılmıycamm
5 i bir yerde çay ve yesil çay içtim birazda kayısı çağlası kopardım ağaçtan onu yidim
Günaydın Bayanlar,
Konuyu dün okudum.Alışverişimi yapıp bu sabah itibari ile başladım.7.40'ta sütümü içtim.Az öncede tam buğday ekmeğine peynirli tostumu yedim.Tek sorunum yakın zamanda tartılmamış olmam.En son 77 kilo idim sanırım hala oralardayım.Hedef 60!!
kız selinn sabah yoğurt yemiycen tabisi diyet listelerinde bir su bardağı yogurt olur ya her öğün mideyi doldursun diye onu diyorum sabahki sütte sıkıntı yok ama ben öğünlerde kerdi yaptığım yogurtu yemezsem olmuaz
dün mükemmeldi sadece gece 5-6 tane eşim kuruyemis yerken fıstık aldım ama bisi olmaz o kadardan dimi
günaydın can kuşlarımmmmmmmmmm
nasılsınınz bakalım gelin 2 laf edelim bacıcıklarımmmmmmmm
selinnnnnnnnnn hadi at video yu çok sevindimmmmmmmmm çok çok valla ya harikasın gel öpecemmmmmmmmmm
zumbayı deneyebilirim o zaman canım lessie ile ısınırım sonra zumba yaparım
olur aslında yumurtayı yememek sorun olmaz benim için sadece tok tutuyor diye yiyorum ama yumurta yemeyip 2 saat sonra bi elma yersem de acıkmam galiba..
nesfit şeker ihtiyacımı karşılıyo yoksa çıkolataya dalıyorum canım taatlı çok seviyorum oda gidiyo direk göbbek ve yana yerleşiyo:26:
malesef ya hazır döneri öyle hiç yiyemem salam sosis yada öyle hazır et tarzı şeyleri tuketemiyorum ama akşamları sebze yiyorum.. teşekkürler
Eline sağlık Arman.
Kilo veren herkesi tekrardan tebrik ederim.
Topic'in müdavimlerinden, hiç kilo artışı olan yok, bu da güzel.
Benim gibi kilosu sabit kalanların da darısı başımıza.
Bende ve Arman'da da kaçamak vardı, buna rağmen kilomuz sabitti.
Diğer abuk subuk diyetlerde olmuş olsaydık bu kaçamaklarla;
bırak kilo vermeyi ya da kilonun sabit kalmasını, kesin 1-1,5 kilo almış olurduk.
Hiiiii, yoksa, youtube senin zayıflamanı istemiyor mu Cemrem?
kesinlikle yaa gecen hafta pazarr tam yemeğe gidecektim kaçamak yapacaktım 2 arkadaş aa ssen nasıl da zayıflamışsın ne yaptın çok güzel olmuşsun dedi ve yemedim kaçamak falan yapmadım ki herkes söylesin zayıfladığımı cidden çok motive ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?