- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #2.161
" bak bahanesi de hazırmış tombişimiiiin " diye güler bana
Soyunayım da çıkayım gör dersin. Feleği şaşsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
" bak bahanesi de hazırmış tombişimiiiin " diye güler bana
bende özledim bende resmin var şuan elimde bende hep şarkılarla tamalıorum işte
ya sizin muhabbet süper haa,tombişmi ne tombişi ya fit bizim bacımız bikerem
evet yaa alacam artıkk olmuo böle. ya aslında benim yarın 1 listemde son günüm,tartılsammı bölelikle ilk listede kaç kilo veridm toplam onu bilirim :26:
yok tatlım ya youtube ta kaldırmışlar iş çıkmasın başına bizim yüzümüzden,başka nasıl yapabiliriz acaba,fikri olan varmı bacılarrr
Benim üst asla 36 olmaz herhalde göğüslerim büyük. Senin kalçada toplanmış yağlar 38'e insen fıstık gibi hatun olacaksın vesselam.
Soyunayım da çıkayım gör dersin. Feleği şaşsın.
gözleri fal taşı gibi açılır bayıldım bu fikre yalnız fatih tamam çıkar derse meleğimizin feleği şaşar ozaman
aynen tatlım kalçada toplanmış benimkiler,pis yağlar nolcakk ya hep benim fiziğimi beğenirlerdi nazar mı ettiler nolduysa 3 ay içinde kilo almaya başladım birden ama verecez inşalah hep beraber
Ahan da buldum nasıl ulaştıracağımı o videoları size. Facebook'ta paylaşacağım siz de beni arkadaş olarak eklersiniz. Sadece arkadaşlara görünür yaparım videoyu ve bir sorun olmaz.
Nazar olmuşsun belli ki. Kenafir gözlüler. Evet tatlım hep beraber vereceğiz.
Soyunsun kocası. Şaka bir yana verir Melek 1 kilocuk daha. Şimdiden 1 kilo vermiş bile.
tatlım güzel fikir de benim face yok ya,ama yakın bi arkadaşımın faceni açıorum öle dolnamak için,ondan eklesek olarmı,yoksa sahte bi hesapmı açayım :26:
kenafir gözlüler
ebett kocası tabi ki veriri meleğimiz ya 1 kilo neki onun için
Böyle iyisin zayıflama demişti kıza.
gözün aydın tatlım,hayırlı olur inşallah nie üzülüosun bacım yaa,bak burda biz evlenmeyi beklioruz,ben gün sayıyorum beroş aday adayı arıo armiş odun yontuo sen üzülüosun haa,sevin bacım sevin,tadını çıkarr
Niye üzülüyorsun ki?
Muhtemelen öyle olmuş. :18:diyet listesini görmeseydi demezdi herhalde, gördükten sonra " bu kız kilolu mu ki diyet yapsın ? " diye düşünmüştür ve bu bilinçaltını kurcalamıştır bence :26:
Öyle ama nazır değdirmeselermiş. Videonuz yükleniyor kızlar.
hahaha selin Allah iyiliğini versin kız fatih soyun o zaman der falan
yaaaaaaa benim yok face iştede yasaklı almam imkansız ordan mail olarak atılamıyor mu
ailemi nasıl bırakacağım ben
benim mesai bitio bacılar,birazdan çıkacam,yarım saat eve yürüyecemispor başlasınn hadi iyi akşamlar,seviyorum sizlerii öpüldünüzz canlarımm