- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.041
şimdi baktım bütün hatunlar tartılmış kiloları vermiş ben perşembe başlamıştım o yüzden perşembeyi bekliyorum. eşime tartıyı saklamasını söylemiştim nerde bulamıyorum herkes yazınca heyecanlandım ben de bakayım dedim ama bulamadım ben de takıntı oldu sanırım hergün tartılıyorum çünkü.. aslında doğru değilmiş ama engel olamıyorum kendime :) ben de çok merak ediyorum bakalım perş kaç kg çıkcam o kadar diyet ve spora kilo veremezsem yıkılırım resmen yaaaaaaaaaaaa
kızlar ben 25 yasında 167 boy 80 kg 11aylık ogluım var emzırıyorum bıde saframdan amelıyat oldum dr hersey yıyıp içersin dedı kıstlama koymadı sadece egzersız yaparken dıkıslerım acıyor 3ay oldu amelıyat olalı bende bu dıyetı yapmak ıstıyoruym.bıde bu çizelge nasıl yapılıyor yardım edermısınız bıde oglnelerı hep doner koftemı yıyorsunuz neler tuketıyosunuz ? :2:
olly beraber verek bu kiloları bende geldim anacımmm
merhabalar kızlar çok özlemişim sizitüm geçmişi okudum baya kayntmışsınız bensiz
gelelim bana sınava gitdim hafta sonu 9 dersim var dı ama benim için en önemli ders matematik ti özel ders aldım falan sınav yarım saat neyse başladım matematik sorularını yapmaya 13 soruyu yaptım bilerek testi ters çevirdim hoca dediki son 5 dk şok oldm Allahım arkadaki sorular o kada kolaydı ki anlatamam kalanları da a olarak işaretledim yapamadım çok morelim bozulmuştu valla
cemrem ,pakizem kızlar sizin nasıl geçti sınavlar varmıydı başka sınava giren arkadaşımız
melekcim imam nikahı da kıyılmış oh Allah mesut bahtiyar etsin bacım rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah
kız annnen anlamadımı morlugu allah iyiliğini versin çok güldüm
melek birde fatih niye tattı ki seni ağırlığınca altın mı takacak mış hem sen kıyafetli akşam vaktinde tatılmışsın tartıdan tartı ya da kilo farkeder 2 kilocuk dediğin nederki bacım
gülkemcim bacım özledim valla nasıl sın bacıııııııııı
syhn 35 arkadaşım merhaba hoşgeldin aramıza evet canım çizelgem doğru 91 kilo dan 69 indim bekarım hani evli çocuklu olsam kilo aldım derdim ama işte genç yaşımızda verdik inşallah birdaha asla kilo almayacagım
selin kızzzzzz ne güzel ölçümlerin harika erimiş basenler bende başlayacagım zumbaya ama ne zaman 01-02 haziranda yine sınav var 8 ünüteden sorumluyuz birde bittim ben bittimmmm
sinnnf canım harika kilo vermişsin :1.300 wawwwwwww diyorum
pakize:1.300 bir çekişme hissettim aranızda harikasınız valla bayıldım
cemrem : toplammmmmmmmm 4.800 gr ne demek ya harika kilo verdin maşallah arkadaşımmm
meantrees : kız 2 kilo mu harikasın harika maşallahhhhhhhhh
Kızlar bende geldim.
Bu sabah kahvaltıyla başladım.
5 kilo versem ilk etapta yeter.
Birbirimizi motive edelim.
hedef haziran 14 te en azindan 5-7 kilo vermek
Hımm cevizim var da yarın kayısı alıyım.
şekeri düzenler en azından.
acaba kayısı yerine meyve yiyebilir miyim, erik, nektarin falan:26:
Sabahları oğlanı 7,30 da servise verince yürüyüşüme çıkarım.
Gelir kahvaltımı ederim.
Nedense bir ödem oluyor havalar ısınınca, artık yeşilçayı öyle böyle içerim.
Zaten akşamları sebze yemeği fixdir bizde.
Öğlene de tavuk, köfte ayarlarım tamamdııır.
Tabi birde dondurmacının önünden geçmemek lazım
ticker factory sitesinden yapabilirsin ama kedi için kürk giymen lazım önce
dikkat ettimde bu diyette yoğurt yokk ama ben yoğurdu çok yerimmm
merhaba kızlar ben bu diyeti bir kaç haftadır takip ediyorum yorumlarınızıda ancak benim hızlı kilo vermem gerek bu diyet ile kimler ne kadar sürede kaç kilo verdi yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz
dün bende zumbaya başladım aynı şekilde bitiremedim yarım saati kalbim sıkıştı gibi oldu bıraktım çok tempolu olduğu için diye düşündüm bir de önce pilates yapmıştım ardından zumba yapayım dedim kalbim kaldırmadı sanırımbıraktım sonra dinlendim gece uyuyana kadar çok halsizdim neyseki bugün iyiyim çok zorlamamak lazım bence
sabah süt olduğu içindir..
belki onu içmezsen yoğurt yiyebilirsin
ben de ayran-yoğurtsuz yemek yiyemem boğazımdan geçmez
çok abartmamak şartıyla öğünlere ekleyip akşama 30 dakika da bisiklet çevirmeyi uygun görüyorum kendimce..
sonuçta bişeyler ekleniyorsa fedakarlık edilmeli..
Kızlar vere vere 400 gr vermişim
Ben de sizinle diyet yapmaya karar verdim.
Beni de araniza alin. Bugün ilk günüm.
Slm kizlar.bugun tartildim 1kilo daha gitmis cok mutlu yum.simdi telden giriyorum. Aksama evden girerim.optum hepinizi.
Sporumuzu ac karnina mi yoksa tok karnina mi yapmamiz gerekiyor?
1.günüm süper geçti ve çok ilginçtir ki açlık çekmedim
şimdi birazcık acıktım ama normal:)) menüme gelince;
sabah: 2 buğday ekmeği arasına peynir maydonoz, 1 fincan yarım yağlı süt
ara: 2 kuru kayısı 1 ceviz
öğle: 1/2 tabak tavuk döner, 1 dilim ekmek, salata, ayran
ara1: 1/2 paket mavi-yeşil, bitki çayı
ara2: 3 badem
akşam: 6 kaşık patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek, semizotu salatası
ara:1 nektarin
slm arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar bende listeye baktım koşarak gittim tartıldım ve 69 kiloyum bende katılmak istedim bu guruba işallah becere bilirim bu kilo kaybbı kesin yagdan dimi çünki benim durum biraz vahim üst 36 beden alt 42 düşünün artık
Pilatesten sonra zumba mı olurmuş.Kızlar yapmayın böyle şeyler çok zorlamayın kendinizi Allah korusun zarar verirsiniz kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?