- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.061
ne bileyim öyle yaptım bir kere ama yapmasam iyi olurmuş pilates yavaş diye sonrasında zumba yapayım dedim yapamadım zaten tamamlayamadım 10 dakika yapmışımdır en fazla kaldım öyle :44:
hadi işallah bakalım şimdi listeyide yazdım dolaba astımBaya fark varmış üst ve alt ile. :44: Hoş geldin aramıza.Evet ben yağ ölçümü yaptırmıştım kesinlikle yağdan gidiyor kilolar.
hadi işallah bakalım şimdi listeyide yazdım dolaba astım
kilo verenlerrrrrrrrr alkışşşşşşşşşşşş sizeeeeeeeeeeeeBu haftanın kilo veren sultanları şu şekilde:
Meantrees: 2000 gr ile birinci
Sinnnf ve Pakize07: 1300 gr ile ikinciliğe iki kişi olarak yerleştiler
Darlingim: 1000 gr ile üçüncü
Berivannnn26: 400 gr ile dördüncü
Aynı kiloda kalanlar:
İgnis
Armanselin
Cemrem29
hadi işallah bakalım şimdi listeyide yazdım dolaba astım
tşk edrim 69 kiloyumkilo verenlerrrrrrrrr alkışşşşşşşşşşşş sizeeeeeeeeeeee
darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeeeee
haftaya da biz sizi geçerixzzzzzzzzzzzz naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm hoşgeldinnnnnn hadi bakalım bol -- li günler olsun sana kilon kaç acaba
tşk edrim 69 kiloyum
azmış kız kilon bize bak sen
inş istediğin kiloya burda sağlıklı bi şekilde kavuşlursunnn
armancım iiki burda paylaştı bu listeleriiiiiiiiii
şeker bi kız yaaaaaaaaaaa gerçi görmedim de bence öleeeeeeeeeee
Bu haftanın kilo veren sultanları şu şekilde:
Meantrees: 2000 gr ile birinci
Sinnnf ve Pakize07: 1300 gr ile ikinciliğe iki kişi olarak yerleştiler
Darlingim: 1000 gr ile üçüncü
Berivannnn26: 400 gr ile dördüncü
Aynı kiloda kalanlar:
İgnis
Armanselin
Cemrem29
azmış kız kilon bize bak sen
inş istediğin kiloya burda sağlıklı bi şekilde kavuşlursunnn
armancım iiki burda paylaştı bu listeleriiiiiiiiii
şeker bi kız yaaaaaaaaaaa gerçi görmedim de bence öleeeeeeeeeee
Ayyy aynen ben de öyleyim. Üst 38, alt 42 beden. kilom59.1, boyum 1.60 vücuttaki bu dengesizligi düzeltmeli. Sporda cok önemli tabi. Ben zumba yi deneyecegimslm arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar bende listeye baktım koşarak gittim tartıldım ve 69 kiloyum bende katılmak istedim bu guruba işallah becere bilirim bu kilo kaybbı kesin yagdan dimi çünki benim durum biraz vahim üst 36 beden alt 42 düşünün artık
ben de veren veremeyen herkesi tebrik ediyorumartık ben de 7li rakamları gördüm çok şükür yalnız bieşy itiraf edicem ben bu hafta 2 kere kaçamak yaptım hem de öyle böyle değil şeytana uydum ama çok şükür ona rağmen 1 kilom daha gitti
bu arada 1 mayısta 2. listeme başladım.kaçamaklar dışında güzel gidiyor çok şükür
Ayyy aynen ben de öyleyim. Üst 38, alt 42 beden. kilom59.1, boyum 1.60 vücuttaki bu dengesizligi düzeltmeli. Sporda cok önemli tabi. Ben zumba yi deneyecegim
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerbeni zamanla bilirsiniz fazla giremiyorum iş yoğunluğumdan ama bırakmıyorum da sonuna kadar devam edicem
öğrencilerim bile artık fark ediyorlarhocam siz kilo vermişsiniz diyorlar.bugün uzun zamandır görmediğim 2 kişi de sen ne güzel kilo vermişsin öyle dediler çok mutlu oldum başkalarından da duyunca harika oluyor kızlar sakın şeytana uyup bırakmayın.evet kaçamak yapsanız bile bırakmayın
7'li rakamları görsek diyordunuz bak sonunda oldu. Aman nazar değmesin.Nasıl kaçamaklar yaptın merak ettim.
evet gerçekten kötü bidurm benim kilom 69 boyum 1.71 giydigim kıyafetleri yakıştıramıyorum işallah bu fazlalıklarıda burda halederizAyyy aynen ben de öyleyim. Üst 38, alt 42 beden. kilom59.1, boyum 1.60 vücuttaki bu dengesizligi düzeltmeli. Sporda cok önemli tabi. Ben zumba yi deneyecegim
iilki söyleyim mi burada kötü örnek olucam ama siz bana uymayın kızlarbir gün pizza yedim hem de 4 parça
bundan 2 gün önce de kıymalı pide yedimevet çok utanıyorum ama pişmanlık da duymuyorum
evet selincim zopa bekliyorum kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?