sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Günaydın kızlarrr.
1 haftadır yazamıyorum. Dedem rahatsız hastanedeyiz. Bi gireyim dedim ama yokmu buralarda kimse?
Bu ara sabahları poğaça yiyorum mecbur. Akşamları geç saatte yiyorum. Ama ara öğün ve 2,5-3 lt su içiyorum mutlaka.
Sizler ne alemdesiniz. Hadi can gelsin topiğe

ya ben her gün düzenli uyguluyorum aslında başlayalı bu altıncı gün... bugün tartıldım ve kilo kaybı olmadığını gördün çok üzüldüm. ama regl dönemimdi bu hafta şişlik vardı diyip moral bulmaya çalışıyorum

Kizlar kizceler eski olanlar yeni baslayanlar bizlere destek hadi kac gunde ne kadar kilo verdiginizi yazin hem sizler hem bizler motive olalim 9.
Bende ilk başlayanlardanım 62.9dan 58.1 e düştüm, arada aksattım 2. Listenin ortasındayım şu aralar da zorlanıyorum biraz sıkılmaya başladım ama vermem gereken en az 3 kilo var

Ben de 1 haftadır yapamadım işlerinden yogunluktan bugünden itibaren yeniden başladım 2. Listeye. ..
Bir haftadır sizleri takip edemedim yeni gelenler hoşgeldiniz ben çok uyanmazdım diyete sadece 2 kilo verebildim ama sporla destekleyince çok ii inceldim

Arkadaşlar selam ben de eve yeni döndüm seyahatten. Tartıldım sabah 73.1 ve ikinci listeye başlıyorum bugün. İlk liste ile toplam 5 kilo verdim. :)

Ben de spor yapacak vakit bulamıyorum arkadaşım ne güzel vücudun forma giriyordur.

Geçmiş olsun deden sağlığına kavuşur inşallah biran önce canım. Ben de iş seyahatindeydim, yazamadım. Ama geldim artık buralardayim. İkinci listeye başlıyorum bugün.

kızlar ben bu hafta diyeti yapamadım ama endokrinoloji doktorum yeni bir ilaç verdi yağ kırıcı bi ilaçmış glucophage o yüzden bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum inşallah haftaya yazıcam

Arkadaşlar selam ben de eve yeni döndüm seyahatten. Tartıldım sabah 73.1 ve ikinci listeye başlıyorum bugün. İlk liste ile toplam 5 kilo verdim. :)
Canım sende Süpersiniz çok iyi vermissin bu sefer ben de listeye sadık kalacağım ama iş ortamında saatler kayıyor bi bakmış bilmem kaçıncı kahve falan filan... kilo vermek çok zor...

Merhaba arkadaşlar...Bu aralar o kadar yoğunum ki kilo bildirimi için kendimi sorumlu hissetmesem buraya zor uğrayacağım

Geçen hafta hiç kilo verememiş biri olarak bu hafta 500 gram verince o kadar mutlu oldum ki anlatamam Hem de regl dönemimde olduğum halde Ne yapayım artık buna da şükür diyerek listeye kaldığım yerden devam

Geçmiş olsun ..Her fırsatta elimizden geldiğince diyete uymaya devam

Moralinizi bozmayın geçen hafta ben de sizin durumunuzdaydım..ELinizden geldiği kadar hareket kabiliyetinizi artttın..Hiçbir şey yapamıyorsanız da zıplayın

Tebrik ederim arkadaşım..Bravo..Yanlış hatırlamıyorsam ilk listeyi yarım yamalak uyguladığımda ben de yaklaşık 4,5 kilo vermiştim Şimdi senin verdiğin kiloyu görünce kendim vermiş kadar mutlu oldum

bende bu hafta kilo veremedim 66.7 cok dikkat edemiyorum ama burda kilo verenlerle motive oluyorum. Kilo verenler Tebrikler. ...

Kizlar ekstra mekik yuruyus falan yaptiniz mi bende mi ise yaramiyor anlamadim.bu diyete baslamadim henuz ama yorumlari okudukca hevesleniyorum ama mekik yapip arada yuruyus yapmama ragmen kilo veremiyorum.arada kacamak yapiyorum ama bir turlu anlamadim kendimi

canım ben hiç spor yapmıyorum bir ayda tam 6 kilo verdim bu diyetle düşün artık.

Merhabalar;
yarın sabah itibariyle ben de başlıyorum.Sizlerin de desteğiyle bu sefer başaracağımı hissediyorum:)
70 kg -160cm hedef:55

canım ben hiç spor yapmıyorum bir ayda tam 6 kilo verdim bu diyetle düşün artık.
bu sefer pazartesi kesin başlıyorum bu diyete 10 kilo veririm inşallah 2 aya yürüyüşlere de başlıyacağım pazartesi başlıyorum bakalım nolacak merak ediyorum :)dualarınızı bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…