Bende ilk başlayanlardanım 62.9dan 58.1 e düştüm, arada aksattım 2. Listenin ortasındayım şu aralar da zorlanıyorum biraz sıkılmaya başladımKizlar kizceler eski olanlar yeni baslayanlar bizlere destek hadi kac gunde ne kadar kilo verdiginizi yazin hem sizler hem bizler motive olalim9.
Bende spor yapiorum incelme var ama keske kilo da gitseBen de 1 haftadır yapamadım işlerinden yogunluktan bugünden itibaren yeniden başladım 2. Listeye. ..
Bir haftadır sizleri takip edemedim yeni gelenler hoşgeldiniz ben çok uyanmazdım diyete sadece 2 kilo verebildimama sporla destekleyince çok ii inceldim
Ben de 1 haftadır yapamadım işlerinden yogunluktan bugünden itibaren yeniden başladım 2. Listeye. ..
Bir haftadır sizleri takip edemedim yeni gelenler hoşgeldiniz ben çok uyanmazdım diyete sadece 2 kilo verebildimama sporla destekleyince çok ii inceldim
Geçmiş olsun deden sağlığına kavuşur inşallah biran önce canım. Ben de iş seyahatindeydim, yazamadım. Ama geldim artık buralardayim. İkinci listeye başlıyorum bugün.Günaydın kızlarrr.
1 haftadır yazamıyorum. Dedem rahatsız hastanedeyiz. Bi gireyim dedim ama yokmu buralarda kimse?
Bu ara sabahları poğaça yiyorum mecbur. Akşamları geç saatte yiyorum. Ama ara öğün ve 2,5-3 lt su içiyorum mutlaka.
Sizler ne alemdesiniz. Hadi can gelsin topiğe
Canım sende Süpersiniz çok iyi vermissinArkadaşlar selam ben de eve yeni döndüm seyahatten. Tartıldım sabah 73.1 ve ikinci listeye başlıyorum bugün. İlk liste ile toplam 5 kilo verdim. :)
Ben de işte ve evde çok kahve içiyorum ama sade iç bi sıkıntı olmuyorCanım sende Süpersiniz çok iyi vermissinbu sefer ben de listeye sadık kalacağım ama iş ortamında saatler kayıyor bi bakmış bilmem kaçıncı kahve falan filan... kilo vermek çok zor...
Günaydın kızlarrr.
1 haftadır yazamıyorum. Dedem rahatsız hastanedeyiz. Bi gireyim dedim ama yokmu buralarda kimse?
Bu ara sabahları poğaça yiyorum mecbur. Akşamları geç saatte yiyorum. Ama ara öğün ve 2,5-3 lt su içiyorum mutlaka.
Sizler ne alemdesiniz. Hadi can gelsin topiğe
ya ben her gün düzenli uyguluyorum aslında başlayalı bu altıncı gün... bugün tartıldım ve kilo kaybı olmadığını gördün çok üzüldüm. ama regl dönemimdi bu hafta şişlik vardı diyip moral bulmaya çalışıyorum
Arkadaşlar selam ben de eve yeni döndüm seyahatten. Tartıldım sabah 73.1 ve ikinci listeye başlıyorum bugün. İlk liste ile toplam 5 kilo verdim. :)
dayan arkadaşım. ya ben de regl öncesiyim aslında ama düşünmüyorum tatlı falan. kafamı başka şeylere yöneltiyorum. sen de öyle yap kuzum.Kızlar regl öncesi depresyon yaşıyorum bogazıma hakim olamıyorum imdaaatttaynı ben...
Kizlar ekstra mekik yuruyus falan yaptiniz mi bende mi ise yaramiyor anlamadim.bu diyete baslamadim henuz ama yorumlari okudukca hevesleniyorum ama mekik yapip arada yuruyus yapmama ragmen kilo veremiyorum.arada kacamak yapiyorum ama bir turlu anlamadim kendimiMerhaba arkadaşlar...Bu aralar o kadar yoğunum ki kilo bildirimi için kendimi sorumlu hissetmesem buraya zor uğrayacağım
Geçen hafta hiç kilo verememiş biri olarak bu hafta 500 gram verince o kadar mutlu oldum ki anlatamamHem de regl dönemimde olduğum halde Ne yapayım artık buna da şükür diyerek listeye kaldığım yerden devam
Geçmiş olsun ..Her fırsatta elimizden geldiğince diyete uymaya devam
Moralinizi bozmayın geçen hafta ben de sizin durumunuzdaydım..ELinizden geldiği kadar hareket kabiliyetinizi artttın..Hiçbir şey yapamıyorsanız da zıplayın
Tebrik ederim arkadaşım..Bravo ..Yanlış hatırlamıyorsam ilk listeyi yarım yamalak uyguladığımda ben de yaklaşık 4,5 kilo vermiştim Şimdi senin verdiğin kiloyu görünce kendim vermiş kadar mutlu oldum
canım ben hiç spor yapmıyorum bir ayda tam 6 kilo verdim bu diyetle düşün artık.Kizlar ekstra mekik yuruyus falan yaptiniz mi bende mi ise yaramiyor anlamadim.bu diyete baslamadim henuz ama yorumlari okudukca hevesleniyorum ama mekik yapip arada yuruyus yapmama ragmen kilo veremiyorum.arada kacamak yapiyorum ama bir turlu anlamadim kendimi
bu sefer pazartesi kesin başlıyorum bu diyete 10 kilo veririm inşallah 2 aya yürüyüşlere de başlıyacağım pazartesi başlıyorum bakalım nolacak merak ediyorum :)dualarınızı bekliyorum:)canım ben hiç spor yapmıyorum bir ayda tam 6 kilo verdim bu diyetle düşün artık.