Hadi bakalım olacak inşallahbu sefer pazartesi kesin başlıyorum bu diyete 10 kilo veririm inşallah 2 aya yürüyüşlere de başlıyacağım pazartesi başlıyorum bakalım nolacak merak ediyorum :)dualarınızı bekliyorum:)
Bu sefer olacak inat etti arkadaşımMerhabalar;
yarın sabah itibariyle ben de başlıyorum.Sizlerin de desteğiyle bu sefer başaracağımı hissediyorum:)
70 kg -160cm hedef:55
başla arkadaşım hep beraber motive olalımbende pazartesi baslamak istiyorum umarim bende veririm ya artik kararliyim bu sefer yarida donmek istemiyorum :)
yap arkadaşım tabloya bayılırızBu arada gecmisi biraz okuyunca sanirim tablo yapamamissiniz ben bunuyu halledebiliirim tabi yapamadiysaniz halla
ben 6 kilo verdim bir ayda her pazartesi bildirim günü yarın bakalım nolcakole ya yoksa yemeninde kilo almaninda sonu yok bkalim bu liste nasil gelicek bana siz verdinizmi hic
süpertamam ama ozaman yarin bildirim unuyse ozaman herkes yarin bilgilerini paylasirsa bende bir tablo hazirlarim burda paylasirim
rica ederim amac ayni olunca herkes birbirine biraz isin ucundan tutucak
Kizlar ekstra mekik yuruyus falan yaptiniz mi bende mi ise yaramiyor anlamadim.bu diyete baslamadim henuz ama yorumlari okudukca hevesleniyorum ama mekik yapip arada yuruyus yapmama ragmen kilo veremiyorum.arada kacamak yapiyorum ama bir turlu anlamadim kendimi