O da nesi???kızlar aranızda ahmet marankinin ceviz kürünü deneyen varmı
Valla isvec diyeti ile 2.5 kilo verdim ama kardesim askerden yanima geldi biraz bende kalacak bu yuzden ona yemekler yaparken bende bozdum dayanamadim:-( bu diyete baslamak istiyorum gercek anlamiyla ise yarayacak mi bende merak ediyorumVerdim canım 3 haftada 4 kilo verdim bu listeye uyarak. Sen naptın İsveç diyeti ile?
ooo bakıyorum coşmuşsunKizlar bugun 2. Gunum tartilmamak icin zor tuttum sabah kendimiama bi hafta olunca tartilmaya karar verdim.. hergun zumba yapiyorum haftanin 3 gunu de pilates yapiyorum.. bakalim verilcek bu kilolar
ben bu diyeti dikkatlice uyguluyorum birinci liste bitmek üzere. Ama doğrusu bu üç hafta içinde birkaç kere çok küçük porsiyon tatlı yedim çünkü tatlıya bayılırım ve sıkıntı olmadı. Ama gerçekten çok küçük porsiyon yaniValla isvec diyeti ile 2.5 kilo verdim ama kardesim askerden yanima geldi biraz bende kalacak bu yuzden ona yemekler yaparken bende bozdum dayanamadim:-( bu diyete baslamak istiyorum gercek anlamiyla ise yarayacak mi bende merak ediyorum
Mecbur yaza az kaldiooo bakıyorum coşmuşsun
çok tesekkurler cevap verdiginiz icin :) hepimiz guzel sonuclar aliriz insallahBen ilk başlayanlardanim ilk hafta güzel uydum ikinci hafta diyeti bozmaya başladım 79 77 düştüm son iki haftadır hiç dikkat etmiyorum tekrar dee van edeceğim bozmadınız sürece diyeti kilo vereceksiniz emin olun
Kizlar kizceler eski olanlar yeni baslayanlar bizlere destek hadi kac gunde ne kadar kilo verdiginizi yazin hem sizler hem bizler motive olalim9.
bişey sorabilirmiyim canım her gün mü spor yaptın çok güzel kilo vermişsin tebrik ederimcanım dikkat ettiğin sürece çok güzel veriliyor ben 68 den 64.5 düşmüştüm 3,4 hafta içinde sporada gittim ama ben 10 gündür dikkat edemedim işlerimden dolayı pazartesi tekrar başlıyorum
bişey sorabilirmiyim canım her gün mü spor yaptın çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
evet sirkeli suyu bende duymuştum denemeliyim çok sağol canım iyi kilo vermeler tebrik ederimcanım spor salonuna sadece cumartesi pazar iki gün gidebiliyorum bunun dışında sabaları her gün değil işe 1 saat yada bazen yarım saat yürüyüş yapıyorum birde ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama sabah 7 de kalkıyorum kalkar kalkmaz elma sirkeli su içiyordum 10 gündür yapamadım bu 10 gün içinde regli dönemimde vardı