Bende tempolu yuruyorum ama bilmiyorum cayi kahveyi ekmegi kestim ama arada canim cok sekerli seyler çekiyor maalesefBen yürüyüş yaptım..Öyle spora gider gibi değil ama.Elimden geldiği kadar her gün yürümeye çalıştım..Dediğim gibi öyle spora gider gibi eşofmanlarımı giyip de değil..dışarı gezmeye gider gibi..Ama tempolu yürüdüm.. Çünkü yavaş yavaş sallanana sallana yürümenin bir faydası olmuyor
[QUOTEduymuştum an, post: 40363706, member: 649882"]canim yapilan arastirmalara gore insan beyni seker ve tuzu 10 gunde unutuyormus bende karsi koyamiyorum ama arada kacamak oluyor bide belki kendini sartlandirdigin icin yasaklar sonucta her zaman cekicidir. ama illa canim tatli cekiyor diyorsan hurmayi oneririm bence en iyi seker kaynaklarindan biri ve bide susuz kalmakta sekeri dusuruyor.
vay be hiç bilmiyordum ama gerçekten sanki tatlı isteğim azaldı benim. halbuki inanılmaz tatlı düşkünüyümdür.canim yapilan arastirmalara gore insan beyni seker ve tuzu 10 gunde unutuyormus bende karsi koyamiyorum ama arada kacamak oluyor bide belki kendini sartlandirdigin icin yasaklar sonucta her zaman cekicidir. ama illa canim tatli cekiyor diyorsan hurmayi oneririm bence en iyi seker kaynaklarindan biri ve bide susuz kalmakta sekeri dusuruyor.
kuru kayısı da yiyebilirsin arkadaşım yanında bulundur tatlı isterse canın bir iki tane ye geçer.kızlar selam ya ben bir türlü adapte olamıyorum diyete neden acaba sinir oluyorum dün sabah güzel başlamıştı akşama doğru saat 5 gibi tatlı vardı iş yerinde tutamadım kendimi yedim bugün de sabah güzel geçti öğlede fena geçmedi ama
az önce yine canım tatlı çekti biraz bal yedim napıyımmmm.
ben deli gibi seker yiyordum ama artik kestim surekli bahane uretiyordum esim bulmus internetten oku istersen
internette yapilmis olan arastirmayi canim beyinin tatliyi unutmasiyla ilgili
fena değil canım aynen devamBugun biraz esnettim diyeti.oglen arkadaslardan birisi pide ismarladi kofte yerine yarim pide yedim.aksam da sebze yemegi yerine sadece ton balikli salata yiyorum bu diyete uymak zaman acisindan cok zor benim icin yaa.ama yapicam insallah.sizin nasil gidiyor kizlar?
geçmiş olsun canımKızlar ben de grip oldum bir de regl donemi berbat durumdayım dün yazamadım elim varmadı beni de ekler misiniz boy 160 kilom sabah itibariyle 65.8
ya sanki limonlu su da mideyi yakmaz mı ki? ben sütten ve sudan başka bişi içemem gibi geliyor sabah sabah. dur bakalım nasıl gidecek. bize haber ver olur mu?Ayrıca yazılanları okudum birbirimizi motive etmemiz de super... diyetisyen bir yakınım sabah aç karnına limon şu içmenin göbek yağlarını erittigini söyledi başladım ii gidiyor gibi bu arada ben sirke icemedim midem yandı alternatif olabilir bu da