sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

sağol canım ama haşimato hastasıyım inşallah kilo veririm ama bu sefer umutluyum senide tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsim
geçmiş olsun arkadaşım doktor kontrolü ile yap istersen.
daha yolun başındayız sen de yetiş bize. Benim daha 10 kilom daha var verecek ama o kilolar verilecekkk

daha yolun başındayız sen de yetiş bize. Benim daha 10 kilom daha var verecek ama o kilolar verilecekkk
EVET CANIM O KİLOLAR GİDECEK BU HAFTA DOKTOR RANDEVUM VAR KİLO İÇİN Bİ KAÇ TEST YAPACAK İNŞALLAH YETİŞİRİM SİZE SEN SPOR YAPIYOMUSUN ARKADAŞIM

EVET CANIM O KİLOLAR GİDECEK BU HAFTA DOKTOR RANDEVUM VAR KİLO İÇİN Bİ KAÇ TEST YAPACAK İNŞALLAH YETİŞİRİM SİZE SEN SPOR YAPIYOMUSUN ARKADAŞIM
Valla benim işim spor gibi. Bütün gün koşturmaca içindeyim. Akşam eve gelince canım çıkmış oluyor

Valla benim işim spor gibi. Bütün gün koşturmaca içindeyim. Akşam eve gelince canım çıkmış oluyor
ben oturarak çalışıyorum ama evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 66 oldum hemde 1 buçuk senedeşimdi hedefim önce 60 sonra 55 sonra 50 inşallah canım yaza süper olmaliyızzzzzzz

Merhaba arkadaşlar..Geç oldu ama ancak gelebildim..

Bu hafta kilo veremedim..Aslında vermiştim ama ipin ucunu kaçırında hepsini bir güzel geri aldım

Merhaba arkadaşlar..Geç oldu ama ancak gelebildim..

Bu hafta kilo veremedim..Aslında vermiştim ama ipin ucunu kaçırında hepsini bir güzel geri aldım
ilk sayfalardada qörügm kadaryla siz bayadr yapiyosunz bu diyeti ? Kac kilo verdnz ve ne kadr zamanda

Canim sen kac kilo dun bende isvec diyetini bitirip buna basladim bugun.sen kilo verebildin mi acaba

ilk sayfalardada qörügm kadaryla siz bayadr yapiyosunz bu diyeti ? Kac kilo verdnz ve ne kadr zamanda

Ben bu diyete 8 ocakta başladım..Şu an 3.diyet listesindeyim..

Mesajlarımda daha önce belirttiğim gibi ben diyetlerin hiçbirine tam olarak uymadım...Ama buna rağmen toplamda 9-10 kilo verdim..

Ben de şehir dışında olduğum için bu hafta liste dışında yiyorum malesef. Bakalım nasıl yansıyacak tartıya dönüşte?

66.7 çokiyi bir hafta değildi bugün tam uydum aksam esim saolsun tatlı almış hop 4 tane yedim cok guzeldi bugun su siseme tarcin koydum limon koydum oyle iki litre ictim ama evde abur cubur olmamali yoksa dayanamiyorum. Yeni gelenler hos geldi. Arada bacak kaldirma hoplama vilada sopasiyla hareket etmeye çalışıyorum. Inşallah iyi bir hafta olcak ...

kızlar günaydın bugün tartıldım 66.6 kiloyum boyum 1.62 bugün 2. günüm ilk hedef 60:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…