hoşgeldin canım hedefin kaç?Merhaba arkadaslar bende yeni basliyorum :) bugun ilk gunum boyum 1.70 kilom 70.7 yasim 25 sizlerle her adimi paylascam.. hepinizi çok tebrik ediyorum
yaz arkadaşım sen de gel katılkızlar bende bugün başladım boyum 1.62 kilomu tam bilmiyorum ama 66 olamsı gerekiyo yarın tartılıp yazarım mutlaka
Merhaba kızlar bu listeye birebir uyarak ne kadar kilo verdiniz?
sağol canım ama haşimato hastasıyım inşallah kilo veririm ama bu sefer umutluyum senide tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsimyaz arkadaşım sen de gel katıl
geçmiş olsun arkadaşım doktor kontrolü ile yap istersen.sağol canım ama haşimato hastasıyım inşallah kilo veririm ama bu sefer umutluyum senide tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsim
hhosbuldum :) ilk hedef 60 a dusmek sonra 57 falan ideal oluyor bende ... insallah verebilirim verebiliriz :)hoşgeldin canım hedefin kaç?
vericezzz tabihhosbuldum :) ilk hedef 60 a dusmek sonra 57 falan ideal oluyor bende ... insallah verebilirim verebiliriz :)
EVET CANIM O KİLOLAR GİDECEKgeçmiş olsun arkadaşım doktor kontrolü ile yap istersen.
daha yolun başındayız sen de yetiş bize. Benim daha 10 kilom daha var verecek ama o kilolar verilecekkk
Valla benim işim spor gibi. Bütün gün koşturmaca içindeyim. Akşam eve gelince canım çıkmış oluyorEVET CANIM O KİLOLAR GİDECEKBU HAFTA DOKTOR RANDEVUM VAR KİLO İÇİN Bİ KAÇ TEST YAPACAK İNŞALLAH YETİŞİRİM SİZE SEN SPOR YAPIYOMUSUN ARKADAŞIM
ben oturarak çalışıyorum ama evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 66 oldum hemde 1 buçuk senedeValla benim işim spor gibi. Bütün gün koşturmaca içindeyim. Akşam eve gelince canım çıkmış oluyor
ilk sayfalardada qörügm kadaryla siz bayadr yapiyosunz bu diyeti ? Kac kilo verdnz ve ne kadr zamandaMerhaba arkadaşlar..Geç oldu ama ancak gelebildim..
Bu hafta kilo veremedim..Aslında vermiştim ama ipin ucunu kaçırında hepsini bir güzel geri aldım
Canim sen kac kilo dun bende isvec diyetini bitirip buna basladim bugun.sen kilo verebildin mi acabageçmiş olsun arkadaşım doktor kontrolü ile yap istersen.
daha yolun başındayız sen de yetiş bize. Benim daha 10 kilom daha var verecek ama o kilolar verilecekkk
Canim sen kac kilo dun bende isvec diyetini bitirip buna basladim bugun.sen kilo verebildin mi acaba
ilk sayfalardada qörügm kadaryla siz bayadr yapiyosunz bu diyeti ? Kac kilo verdnz ve ne kadr zamanda
cok iyi masallah size o zamanBen bu diyete 8 ocakta başladım..Şu an 3.diyet listesindeyim..
Mesajlarımda daha önce belirttiğim gibi ben diyetlerin hiçbirine tam olarak uymadım...Ama buna rağmen toplamda 9-10 kilo verdim..
cok iyi masallah size o zaman