sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

bende pazartesi baslamak istiyorum umarim bende veririm ya artik kararliyim bu sefer yarida donmek istemiyorum :)

Bu arada gecmisi biraz okuyunca sanirim tablo yapamamissiniz ben bunuyu halledebiliirim tabi yapamadiysaniz halla

tamam ama ozaman yarin bildirim unuyse ozaman herkes yarin bilgilerini paylasirsa bende bir tablo hazirlarim burda paylasirim

Bende yarin basliyorum insallah beni de tabloya eklerseniz cok sevinirim.172 boy kilo 69 istenilen kilo 58 bakalim nolcak yorumlara gore cok heveslendim basliyacam bu sefer kesin:-)

kızlar ben de yarın sil baştan başlıyorum hem diyeti hemde burayı biraz boslamistim yarın başlıyorum sabah tartilip bildiricem herkese iyi geceler iyi kilo vermeler .:KK54:

Yarın sabah kılo paylasımı yapılcakmıs ondan sonra bende tabloyu hazırlayıp buraya koyrım sızlerıde eklerım :KK66:

evet günümüz aydın kızlar :KK68: ilk bildirimle günü açıyorum. tablo için tugcercan boyum 1.73 kilom bugün 71.5. hedef 64.

herkese günaydın tablo için boyum,1.60 bu sabah tartılmayı unuttum ama pazar sabahı tartılmıştım 65.5 ti bunu geçerli sayabiliriz hedef 58.0 aslında bu blok ilk açıldığında bende vardım o zamanlar 68 kiloyla başlamıştım çok güzel gidiyordu 64.5 i görmüştüm ama sonra yoğunluktan salmıştım ipin ucunu 1 kilo almışım bugünden itibaren tekrar devam
kahvaltım:sabah 7 de kalktım elma sirkeli ılık su içtim
yarım saat sonra 1 bardak süt
yarım saat yürüyüş
saat 9 da az peynir üstüne kekik döktüm
maydonoz
iki küçük dilim tam buğtay ekmek
1 bardak şekersiz çay

Merhaba arkadaşlar..

Şehir dışında yoğun bir zaman geçirdiğimden buraya gelemedim..Ama kilo bildirim günümüzü kaçırır mıyım hiç:KK48::KK48:

Ben de bu hafta kilo verenler bölümündeyim...900 gram vermişim..:21: Aslında daha fazla verebilirdim ama hep fast food yedim desem yalan olmaz herhalde:KK62::KK62:

Bu arada ben bugün 4.listeme başlıyorum:KK68::KK68: yorumlarınıza göz gezdirdiğim kadarıyla yeni bir tablo yapılacakmış..Yapacak olan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim..

Kilo bilgilerime gelince.. Boy: 1.65 Kilo: 94 Hedef :80 ( En azından şimdilik:KK48::KK48: )

Kizlar ekstra mekik yuruyus falan yaptiniz mi bende mi ise yaramiyor anlamadim.bu diyete baslamadim henuz ama yorumlari okudukca hevesleniyorum ama mekik yapip arada yuruyus yapmama ragmen kilo veremiyorum.arada kacamak yapiyorum ama bir turlu anlamadim kendimi

Ben yürüyüş yaptım..Öyle spora gider gibi değil ama.:KK43: Elimden geldiği kadar her gün yürümeye çalıştım..Dediğim gibi öyle spora gider gibi eşofmanlarımı giyip de değil..dışarı gezmeye gider gibi..Ama tempolu yürüdüm..:stop: Çünkü yavaş yavaş sallanana sallana yürümenin bir faydası olmuyor:KK20::KK20:

X