sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Son 2 haftadır aldığım kiloları vermek için 2 gündür yürüyüşlerime yeniden başladım Diyete tam olarak uymasam da en azından hareket etmeye çalışıyorum...Umarım bu hafta eksileri gören arkadaşlardan olurum

kızlar günaydın nasıl geçti haftasonu fazla kaçamak yapmadınız umarım benim gibi
bu pazartesi bildirimim 69.3 arkadaşlar

Dün yoğunluktan buraya uğrayamadım

Diyet yoldaşlarım neredesiniz ? 1 arkadaş hariç ben dahil kimse gelmemiş...Havalar ısındı diye herkes pes mi etti ne yaptı ?

Bu arada geç olsa da kilo bildirimimi yapmak istiyorum..Geçen haftaya göre 900 gram daha vermişim Öyle ya da böyle firelerle de olsa gittiği yere kadar devam edeceğim İnşallah sizlerde en kısa sürede eskisi gibi burada olursunuz...

merhabalar uzun zamandır ben de yazamadım ama inanın yazıcak bir şeyim de yok neden bilmiyorum ama bu ara hiç adapte olamıyorum diyete bu dönem biraz stresli de geçiyor benim için bu gün işte son günüm yarın evdeyim bakalım toparlıyabilcekmiyim

ben bu listeden bir sonuc alamadim seydaya geri dondum onla vermistim biraz tekrar mayis listesin yapmaya karar verdim

Baya gec kalmışım bu konuya ama ben de online hizmet alıyorum ama kşiye özel programım var yani herkesin programı herkese uymaz ki...
diyet parmak izidir gibi der diyetisyenim:)
ama yine de sevindirici gelişmeler yaşamışssınız tebrikler...
ben de 97 den 77 ye düştüm bakalım daha devam ediyoruz..
zorlu birr sürec ve ben sürekli kontrol altında turulmak istiyorum..

Merhab

Sayfayı bırakmıslar sanırm. Kızlar slm buraya yazanlar kaç kilo werdinz acaba herkes istediqi kiloya geldimi. Bnde isveç diyeti denicm demstm ama olmuo cünkü cok ac kalıosn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…