Sağlıklı beslenirken;

Limonlu su da alkali canım aynı işlevi görüyor, sen cildim nemlendi ağız kokusunu geçirdi deyince ben de bi süre limonluya geçeyim dedim, bugün karbonat yerine limon sıktım suya bir ay kadar deneyelim bakalım :)
İnsanın düzeni şaşınca yemeği de şaşıyor, farkındaysan bi süredir menü yazamıyorum çünkü nerde ne yediğim pek belli değil sadece kahvaltım düzenli ona dikkat ediyorum. O verdiğim bir kiloyu da geri aldım regl öncesi ve sırasında iştahım çok açık oluyor tatlı hamurişi falan da yedim. Haftaya geri vereceğim inşallah, al gülüm ver gülüm işte benimki de napalım :)) kiloyu koruması zormuş cidden.

Bir de o fırında karnıbahar yemeği çok güzelmiş ya tam üç kez yaptım.

Şimdi de elveda çorbası yapacağım tavuk suyuna bizimkiler çok seviyor, annem iki ölçü yap dedi :))

Bu tarifle yapıyorum, trakya yöresine aitmiş normal terbiyeli çorba gibi güzel oluyor, ramazan ayında epey yaptık bu çorbayı evde

Çok güzelsin nisaa maşallah incecik olmuşsun, kalem elbise de çok yakışmış ben de kalem etek elbise çok severim bütün kışı kalem etek+topuklu çizmeyle geçiriyorum neredeyse, yaz gelince şıpıdık sandalete geri dönüş :))

Ay aklıma geldikçe üst üste yazıyorum canım kusura bakma ama korse giyiyor musun kalem elbiselerle diye soracaktım, benim basenler olduğu için ince kumaşlı kalem eteklerin içine giyiyordum ama rahat hareket de edemiyordum, pentinin korseli çorabı varmış geçen aldım süper ya hem korsenin çelik gibi hareket ettirmeyen kumaşından değil yumuşacık hem de bir beden inceltiyor sahiden de, en azından benim basenlerde etkisi bu oldu :)

Yok kuzum korsede çorapta giymiyorum yüreğim usanır benim :)
Yeni doğum yaptığımda 3 ay korse giydim ama

Ayneenn bende severim
Kloş etekler de hediye paketi gibi oluyorum ben

Selam, ben de bir süredir yediğime içtiğime dikkat etmekle birlikte sık sık spor yapıyorum. Birkaç kilo verdim. Bakalım...
merhaba
supeerr bayılıyorum kendıne dıkkat eden ınsanlara dunya guzellesıyor gıbı gelıyor
benım kusurum spora karşı ölü takliti yapmak ... ah keske bende o disiplin o yasam bıcımı olsa
heveslenıyorum ozenıyorum ıstıyorum kendımı spor yaparken hayal edıyorum okadar bu yeterı kadar efor sarfettırıyor benım ıcın o denlı spora karsı tembelım

darısı basıma dıyeyım

Sabah kalktım, kahvaltıdan önce 45 dakika dışarda koştum. Hava soğuk diye 4 kat giyindim, başıma da bere taktım, çıktım.
Mont falan giymiyorum. Active wear denilen, kumaşı naylondan olan, hafif, ince ama sıcak tutan kıyafetler giyiyorum. Altıma da her daim tayt giyerim.

Valla ben de bayılmıyorum sıcak yataktan kalkıp buz gibi havada popomdan nefes ala ala koşturmaya. Hahaha. Ama bu işler de sporsuz tam olmuyor gibime geliyor. Bakıyorum uzun dönem spor yapanların vücudu hep taş gibi. Ben de aylardır spor yapıyorum, bazen ara verdiğim oluyor, işte tatile falan gidersem... Önceden yürürdüm. Yeni yeni koşuya başladım. Kondüsyonum arttı, artık hazırdım. Şimdi beni motive eden şey bütün vücuduma kramp girmeden ve eskisinden daha uzun süre koşabilmek. Bir sonraki koşumu iple çekiyorum o yüzden.

Spor yapmaya üşenenlere hep şunu derim. 1 saat ve üstü yapmalıyım diye başlamayın. Uzun süre spor yapmak zorunda hissetmek insanın hevesini kırıyor, hele ki yeni başlayanların. Ben 1 saatimi vermek istemediğim için uzun zaman spora falan başlamadım. Ne zaman kendime daha az yüklendim, o zaman tutturdum hayatımda spor işini. 20 dakikayla başlayın, yarım saatle başlayın. Mesela benim minimumum 30 dakikadır. En az 30 dakika aktif spor. Ben 30 dakikayı devirince spor tamam diyorum, üstüne eklediğim dakikalar ekstra oluyor. Bu şekilde spor eskiden olduğu gibi kısa bir heves olarak değil, uzun dönem hayatımda.

ya suan acayıp ozendım yalnııızzzz

boyle okuyunca acayıp gaza geldım

yazın ıyıydı haftada 2 gun 1 er saatden yuzdum fakat suan kış uykusunda gibiyim inime girdim cıkmıyorum

genel olarak hareketlı bır yasamım var daha ne kadar hareket edıcem felsefesınden bır cıkcam su tembel felsefemden kendı kendıme uydurdugum felsefemden :) olacak olacak ınanıyorum kendıme

Bence de olur.
Ben bir de işim gereği ülkenin farklı bölgelerinde çalışıyorum 3 aylık iş kontratlarıyla. Bu da demek oluyor ki ben yıl içinde farklı bölgelerde, farklı evlerde yaşıyorum. Bundan önceki görevde kaldığım apartman kompleksinin spor salonu vardı. Sabah kalkıp tek yaptığım şey alt kata inip 30-40 dakika yürümekti. Donma, üşüme derdim yoktu. Şimdi kaldığım evde böyle bir şey yok. Önceden spor salonu yoksa sokakta nasıl olacak diye düşünüyordum, cesaretim kırılmıştı, ama sonra onu da aştım. Bol yokuşlu San Francisco'da yaşıyorum. Sabah kalk, yokuş yukarı, aşağı koş, tepeye çık, gel falan... Böyle. Tepede şehir manzarası var bir de, oraya çıkıp şehre bi bakış atıp aşağı koşuyorum. :) Geçen gün yağmur vardı, buranın sisi yağmuru çok oluyor. Soğuk da. Ama yine taktım beremi çıktım. Motive olsun diye diyorum bunları. Spor yapmak isteyene hiç bir şey engel olmuyormuş. Ben de bunu yeni öğrendim.

ya suan kendımden fecı utandım
yollayın yollayın gazı vallahı super geldı gonderın gelsın
sabah esım ıse gıtmeden karda yurumem lazım sankı oralardan teee buralara ben hıssettım cıgere dolan havayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…