- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisaaa yine ne kadar güzelsiniz çok tatlı bir ailesiniz maşallah :*
Hepimiz için güzel bir sene olsun inşallah, mutlu huzurlu sağlıklı bereketli![]()
Özellikle mavi elbiseli halini çok çok beğendim jilet gibi durmuş üstünde çok güzel olmuşsun![]()
ben hıc denemedım onu ya deneyen var mı acaba bende merak ettım deneyenler yazarsa cok sevınırımKızlar bi de evde bakliyatları filizlendirme denediniz mi hiç, yapsam mı diyorum
http://www.fermentemutfagim.com/2015/12/baklagilleri-bugday-ve-tohumlar.html?m=1
Nisam burada var ama görünüşleri de bi garip yahu yiyebilir miyiz acaba bunu![]()
ben gecen gun sevde sayesınde sabah 6 da yurudum yarım saatKızlar, yeni yılınız kutlu olsun. Sağlıklı,huzurlu,güzel bir yıl olsun hepimiz için 2019
sevde_ de gelmiş
hoşgeldin sevde. Ben de yürüyüş,koşu karışımı bişeyler yapmaya çalışıyorum hergün ama hep sekteye uğruyor. Seni örnek alır,daimi koşarım ben de belki
@Samsonn sen nerelerdesin?
![]()
Bu sabah da dışarda 45 dk yürüdüm, koştum. Buz gibi havada dondum. Ama yarın sabah da devam...
Kız Nisa sen niye uyumuyorsun
maksımum 300 gram artısın olmustur olmussa :) kontrolunu asla kaybetmezsın ufak tefek kacamaklar olabılır gayet normal genel olarak saglıklı olmaya ozen gosterdıgınden kafanı takma afıyet olsun :)O zamaaaan ben de yazayım
Ben de bu sabah, yarım saatten fazla yürüyüş/koşu yaptım. Bir 15 dk da kızımın direktifleriyle koştum durdum. Ama kötü beslendim. Tartım bozuldu,son kilo durumundan da haberdar değilim:/
Kız Nisa sen niye uyumuyorsun![]()
Sağol Nisa yaaamaksımum 300 gram artısın olmustur olmussa :) kontrolunu asla kaybetmezsın ufak tefek kacamaklar olabılır gayet normal genel olarak saglıklı olmaya ozen gosterdıgınden kafanı takma afıyet olsun :)
bugun uykum yok nıyeyse 2 saat sonra kahvaltı hazırlayacagım zaten uyuduguma degmez su saatden sonra