- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Biz de örnek alırız inşallah senden canım, dün akşam yağmurlu diye çıkmadım mesela keşke çıksaydımBu sabah da dışarda 45 dk yürüdüm, koştum. Buz gibi havada dondum. Ama yarın sabah da devam...
Töbeler ossunbugun uykum yok nıyeyse 2 saat sonra kahvaltı hazırlayacagım zaten uyuduguma degmez su saatden sonra
Valla ben de feci gaza geldim samsonum mesaiyi bırakıp sanayide yürüyesim var, dökümcülerin oralardan toplarsınız beni artıkMerhaba Hatunlar. Mutlu Sağlıklı bir 2019 olsun hepimize inşallah
Benim tatil de ailemle, çocuklarla yoğun, hızlı bir şekilde geçti. Yedik, içtik seneyi kapattık. Daha istikrarlı, daha zinde bir yıla hep birlikte başlıyoruz inşallah.
sevde_ Amerika caddelerinde bir aşağı bir yukarı koşan Rocky gibi gözümde canlandı valla. nobahari can'ın da sporu çok güzel. İnşallah bu sene bu topikde daha fazla spor bildirimi yapalım biz. Ben de gazımı aldım şu an
@nscckts Bütün resimler müthiş. 60 zaten o boya şahane bir rakam benceMaşallah sana. Kardan ayıyı da siz mi yaptınız bu arada? çok orjinal
Ofise döndüm diye konum atmayı umutma Miho canValla ben de feci gaza geldim samsonum mesaiyi bırakıp sanayide yürüyesim var, dökümcülerin oralardan toplarsınız beni artık
evet ben yaptım da ustune okadar kar yagdı kı yaptıgım ince ısler kapandı gobeklı bır ayı yapmıstım oysa kıMerhaba Hatunlar. Mutlu Sağlıklı bir 2019 olsun hepimize inşallah
Benim tatil de ailemle, çocuklarla yoğun, hızlı bir şekilde geçti. Yedik, içtik seneyi kapattık. Daha istikrarlı, daha zinde bir yıla hep birlikte başlıyoruz inşallah.
sevde_ Amerika caddelerinde bir aşağı bir yukarı koşan Rocky gibi gözümde canlandı valla. nobahari can'ın da sporu çok güzel. İnşallah bu sene bu topikde daha fazla spor bildirimi yapalım biz. Ben de gazımı aldım şu an
@nscckts Bütün resimler müthiş. 60 zaten o boya şahane bir rakam benceMaşallah sana. Kardan ayıyı da siz mi yaptınız bu arada? çok orjinal
Nisa aslında sen çok iradeli birisin. Sadece iradeni yürüyüşte de gösterceksin,olup biteceksevde bır geldı hepımızı silkeledı valla
2 gundur yarım saat yuruyorumbenım gıbı tembel bır ınsanı ayaga kaldırdı oyle bır heveslendırdı kı
canım ısterse herseyı yaparım daNisa aslında sen çok iradeli birisin. Sadece iradeni yürüyüşte de gösterceksin,olup bitecek
Çılgınsın Nisaevet ben yaptım da ustune okadar kar yagdı kı yaptıgım ince ısler kapandı gobeklı bır ayı yapmıstım oysa kıdugmelerı vardı gobek kısmı kapanmayan dugme o zeytınlerde dustu falan ...
benım eskı halım ve sımdıkı halım dıye kardan ayıyla kendımı yan yana koyup yukleyecektım olmadı
Çılgınsın Nisa
Yalnız eserin başarılı, sanatçı bir ruhun var gerçekten
Nice güzel yıllarınız olsun sevdiklerinizle çıtır kızlarBeyiminen üç günlüğüne tatile gittik şu an tartılmaya çok korkuyorum bilmem anlatabildim mi size
burda da hakıkaten koşulur ama :) sanslısınSelam!
Sizleri gaza getirdiğime sevindim ya. :)
Birkaç fotoğraf yüklüyorum. Hepsini ben çektim. San Francisco tepeleri. Demiştim ya tepede manzara var diye. O manzara. En baştaki fotoğraf şu an yaşadığım evin orası. Diğerleri de tepeden manzara. Pasifik Okyanusu. Kırmızı köprü meşhur Golden Gate Bridge. Gördüğünüz dönemeçli yollar da benim koşu yaptığım yol oluyor. :)
Eki Görüntüle 2221577 Eki Görüntüle 2221578 Eki Görüntüle 2221579
burda da hakıkaten koşulur ama :) sanslısın
ben ekmek yemek fırınlarının onunden yuruyerek gecıyorum guya saglık ıcın yuruyorumburnumda yemek kokularıyla
burda ınsanın cıgerı temızlenır oh
Ooo yarasın. Süper yapmışsınız AryaaaNice güzel yıllarınız olsun sevdiklerinizle çıtır kızlarBeyiminen üç günlüğüne tatile gittik şu an tartılmaya çok korkuyorum bilmem anlatabildim mi size
yaaa ben bayıldııım bayıldım coook guzel cokHakkatten ha.
Tepenin biraz daha tepesi var. Merdivenlerden alçak dağlara tırmanıyorsun. İlk çıktığımda yapmıştım onu da. Ama şimdi araba yolunda koşturup eve dönüyorum. :)
ben asansoru bırakınca gectı o canım eskıden bende oyleydım yaklasık 8-9 aydır asla asansore bınmıyorum 13. katda oturan bırıne gıttım gecen gunsevde_ Fotolar çok güzel. Kartpostal gibi.
Kondisyon da iyi, maşallah.Yokuş yukarı koşmayı bırak, 50 metre yürüyerek çıksam pert olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?