• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Merhaba sayfanızı yeni gördüm Karatay +ketojenik beslenme olmuş sizin diyete başlamadan önce insülin değerinix ve tiroid değerinix kaçtı ? Ve tiroid ilacınızı kullanıyor musunuz
merhaba :)
ınsulın ve troıd sonuclarımı aradım bulamadım sanırım atmısım :( degerlerının resmını cekıp buraya yukleyecektım dırek unuttum malesef
ama doktorum 2-3 ay ıcınde degerlerını duzeltmezsen ılaca baslayacagız seker ıcın dedı
troıd ıcınde dıyete gırdıkten 1 bucuk ay sonra ılacı bırakabılırsın dedı degerler duzgun beslenınce duzeldı
benımkı kıloya baglıydı...

kızlar ınanılmaz yorgunum
normalde ben oturma odası salon bır kullanıyorum yanı ayrı ayrı degıl... o sebeple bos kalan odaya gardılopları utu masasını falan koyup gıyınme odasına cevırmıstım
dun benım kucuk cadım anne ben abla oldum odamda neden elbıselerım yok elbıselerımı odama ıstıyorum deyınce :D gıyınme odasını ıptal ettım bızımkı yatak odasına kızımınkı kızımın odasına olmak uzere gardılopları yerlerıne gecırdık

resmen hışım cıktı

o oda bos kaldı bende tum oyuncaklarını bos odaya koyup orayı oyun odasına cevırdım :D

en azından tam oda takımı odasında genc odası zaten ... madem buyudun abla oldun sen odanda degıl oyun odasında oyuncaklarında oynarsın dedım

kucuk hanım cok mutlu :D

odasını gordu hıh şimdı olmus cok begendım dedı :D :D :D

bu kız kıme cekmıs bılmıyorum

merhaba :)
ınsulın ve troıd sonuclarımı aradım bulamadım sanırım atmısım :KK43: degerlerının resmını cekıp buraya yukleyecektım dırek unuttum malesef
ama doktorum 2-3 ay ıcınde degerlerını duzeltmezsen ılaca baslayacagız seker ıcın dedı
troıd ıcınde dıyete gırdıkten 1 bucuk ay sonra ılacı bırakabılırsın dedı degerler duzgun beslenınce duzeldı
benımkı kıloya baglıydı...
Anladım çok geçmiş olsun tebrik ederim çok iyi vermişsiniz

kızlar ınanılmaz yorgunum
normalde ben oturma odası salon bır kullanıyorum yanı ayrı ayrı degıl... o sebeple bos kalan odaya gardılopları utu masasını falan koyup gıyınme odasına cevırmıstım
dun benım kucuk cadım anne ben abla oldum odamda neden elbıselerım yok elbıselerımı odama ıstıyorum deyınce :KK70: gıyınme odasını ıptal ettım bızımkı yatak odasına kızımınkı kızımın odasına olmak uzere gardılopları yerlerıne gecırdık

resmen hışım cıktı

o oda bos kaldı bende tum oyuncaklarını bos odaya koyup orayı oyun odasına cevırdım :KK70:

en azından tam oda takımı odasında genc odası zaten ... madem buyudun abla oldun sen odanda degıl oyun odasında oyuncaklarında oynarsın dedım

kucuk hanım cok mutlu :KK70:

odasını gordu hıh şimdı olmus cok begendım dedı :KK70: :KK70: :KK70:

bu kız kıme cekmıs bılmıyorum
Alem bu minnoş ya :rolleyes:

Boş odaya ben yerleşecektim halbuki :D :D

Gerçekten ya 30 lara kadar ben de 55 kg'dum

Bir 15 kg nun lafını yapıyorum 3 senedir. Utandım yeminle :KK70: Yok, bitti, yeter valla. 2 aya 10 kg vericem ben de inşallah
supersın
verırsın aslında gercekten kılo vermek en kolayı almak daha zor hemde daha masraflı :D
yukun cok degıl cok rahat verırsın sen saglıklı beslenen bırısın

sabah
1 portakal
3 cevız
1 ıncır

oglen
menengıc kahvesı

aksam
ilikli kemık suyuyla ezo gelin corbası
turşu
yogurtlu kerevız salatası

yarın yegenımın dogum gunu :KK36: çekılmeyı unutmazsam resım yuklerım buraya :)

selam guzellıkler
bugun yegenımın dogum gunu eltim kesın harıka pastalar yapmıstır o sebeple bugun hıc bırsey yemeyecegım kı aksama sunları yıyebılmek ıcın onlara yer acıyorum

aksam
1 zeytınyaglı sarma
2 yemek kasıgı mantı
1 ıclı kofte
2 yemek kasıgı yogurtlu patlıcanlı meze
1 kurabıye

yas pasta borek falan yemem o tarzlardansa yemek tarzı olan atıstırmalıkları yemegı tercıh edıcem :)

sabah sadece lımonlu su ıctım demınde turk kahvesı okadar

bu arada 60 kıloyum ...(boy 172)
dun gece regl oldum onun şişligi de ıcınde :)

Kızlarımm devamsızım bu aralar özledim sizi de :( yıl sonu hem işte hem evde o kadar yoğun geçiyor ki, şu ara anneme yardımcı olmak için genelde babaevimdeyim kendi evime uğrayamaz bakamaz oldum her yer her yerde. Geçen hafta arkadaşım geldi (nisaa hani bahsetmiştim ya nizipli olan), ben mutfaktayken kapmış süpürgeyi elleme dediysem de evi çiçek gibi yaptı sağolsun, insanın içten arkadaşlarının olması ne güzel ya :) ben de regl oldum biraz ödemliyim burada okuyunca suyuma limon sıktım içtim, normalde karbonat katardım bi tutam alkali olsun diye.

Kızlarımm devamsızım bu aralar özledim sizi de :KK43: yıl sonu hem işte hem evde o kadar yoğun geçiyor ki, şu ara anneme yardımcı olmak için genelde babaevimdeyim kendi evime uğrayamaz bakamaz oldum her yer her yerde. Geçen hafta arkadaşım geldi (nisaa hani bahsetmiştim ya nizipli olan), ben mutfaktayken kapmış süpürgeyi elleme dediysem de evi çiçek gibi yaptı sağolsun, insanın içten arkadaşlarının olması ne güzel ya :) ben de regl oldum biraz ödemliyim burada okuyunca suyuma limon sıktım içtim, normalde karbonat katardım bi tutam alkali olsun diye.
benım hemsehrım yaaa sagolsun ellerıne saglık :) arkadaslık bunu gerektırır zaten

bak sımdı karbonat cok mantıklı bende yarın deneyeyım alkali olmak ıyıdır :) hele benım gıbı cok kahve tuketen bırı ıcın daha da faydalı

tahmın edebılıyorum canım yogunlugunu kendıne zaman ayırmayı ıhmal etme yorgunluktan hasta dusersın bak...

Back