- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
Çok sağolasın suzim, bugün 1 ay oldubasin sag olsun canim, cok üzüldüm, allah sabir versin.
mekani cennet olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolasın suzim, bugün 1 ay oldubasin sag olsun canim, cok üzüldüm, allah sabir versin.
mekani cennet olsun insallah
Başınız sağolsun Mihail. .Allah mekanını cennet eylesin.Ailene sabırlar diliyorum.Kızlar selamlar nasılsınız,
Epeydir yazamadım, kuzenim trafik kazasında vefat etti 23 yaşındaydı daha. Hele annem perişan oldu, yetim büyüdü başka kardeşi de yok diye gözünün içine bakıyordu. Atlayıp geldim türkiye'ye biraz annemle de kalayım diye, yarın akşam döneceğim.
Bu aralarda pek düzenli de beslenemedim ama kilo da almıyorum. Yazarım yine dönünce.
Nur içinde yatsın.Çokta gençmiş .Annenin evladı gibiymiş Rabbim onada sabırlar versin.Çok sağolasın suzim, bugün 1 ay oldu
Cok saolasin penceremden, takdir boyleymis...Nur içinde yatsın.Çokta gençmiş .Annenin evladı gibiymiş Rabbim onada sabırlar versin.
Allah geride kalanlara ömürler versinCok saolasin penceremden, takdir boyleymis...
Ben yeni gördüm, uzun süredir girmediğim için siteye başınız sağolsun Mihailim Allah sabır versinÇok sağolasın suzim, bugün 1 ay oldu
Saolasin nobaharimBen yeni gördüm, uzun süredir girmediğim için siteye başınız sağolsun Mihailim Allah sabır versin
Canım benim bahsettiğim tablet olarak, 2000 mg falan alsan iyi olur. 1000 mg C yi zaten yiyerek almak mümkün değil, 25 tane falan limon çiğ çiğ yersen belki
Avrupadaki marketler süper ya, herşey var... Ester-C onu da bulamazsan Acerola al derim.
Bende çok yiyorum. Su ara evde normal ekmek yok mesela olsa çok yerdim.canımm cok tesekkur ederım
benım doktorda ekmek ve veya unlu seyler yedıgın surece o dırencı kıramazsın 50 yıl oncekı ekmekler bugdaylar olsa ye derdım ama sımdı ne ekmegı olursa olsun yeme onun yerıne cevız ye ondan alman gereken karbonhıdratı kabaktan al kabak ye dedı
içimden kabak agacı cıkacak yakında
Ben olsam bir kutuyu bitirirdim.Afyon lokumu Türkiye'nin en iyi lokumu.2 parça lokum dediysem o minicik kuş lokumlardan değil ha, baya afyon lokumu arası kaymaklı falan, oralarda nereden buldun demeyin mevzu boğaz olunca bulurum malum