- 30 Kasım 2019
- 12.028
- 38.370
- 598
Kendini toparla o vakit. Bu merhametsiz kuduzdan sana fayda yok. Gücünü topla ve bu heriften kurtul.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini toparla o vakit. Bu merhametsiz kuduzdan sana fayda yok. Gücünü topla ve bu heriften kurtul.
İnan hastalanmıyo pekO hic hastalanmaz mi? Yani hastalandiginda onune yemek beklemez mi merak ettim
Kaç yaşında?İnan hastalanmıyo pek
38Kaç yaşında?
Bikaç yılı kalmış, 40ları görünce g.tü başı ağrımaya başlar.
Kimse hasta olmasın tabi de, bundan sonra size nasıl davranılıyorsa öyle davranın iyi kötü günde, canınızı sıkmayın. Ha bence merhametsiz kötü bir insan burda yazdıklarınıza göre, bence direkt tekmeyi yemeliİnan hastalanmıyo pek
Bıde diyoki ben hastalanıyormuyum bak dıyo.. Ben kendıme dıkkat etcekmısım hasta olmayacakmısım Allah ne dıyım AllahBikaç yılı kalmış, 40ları görünce g.tü başı ağrımaya başlar.
Benim kayınbaba taş gibiymiş gençliğinde, adam koca tomrukları kaldırırmış, sigara yok, abur cubur yok, six pack varmış herifte, ben geleli oldu 10 sene, şu an 61 yaşında, 10 senedir başı ağrısa doktora koşuyor. Tatlıdır canı kerkenezlerin. De ki güvenme o gençliğine, sen de düşeceksin elime.Bıde diyoki ben hastalanıyormuyum bak dıyo.. Ben kendıme dıkkat etcekmısım hasta olmayacakmısım Allah ne dıyım Allah
Eşin tam bir düşüncesiz öküz.Domuz gribi olduk esım hariç. Çocuklar ben öldük dirildik desem yeridir. Pert oldum. Cocugum okuldan getirdi küçükle aynı zamanlarda bende yakalandık. Gece devlete gittik çocuğun ateş düşmüyor baktım 400 kişi önümüzde sıra. Beklenecek gıbı degıl. Eve geldık ertesı gün öğlene ne ben ne cocuk berbat durumdayız. Özele gıtttık esım cimri dir para harcamaz ama çocuk ben kötüyüz üstelik haftasonu. Neyse çocuğu gösterdi bana sende görün demiyor yanında süreklı öksürüyorum berbat durumdayım eve geldık. Sesımı çıkarmadım. Evde sadece ben yokmuşum hasta gibi çocukla ilgilenıyo sadece ona soruyor bırsey yermısın ıcermısın dıye bır şekılde...
İylesince ınsan bana bır kere bile bırsey yermısın yada dra görün vs sormazmı dedım. Çorba ıhlamur yaparsın mesela dedım. Ne corbası ıhlamur u dıye bagırdı ve Adamın bana verdıgı cevap sen poh pohlanmak istiyorsun sen yetişkinsin.ben net adamım. Koskaca insana ben mı ye bırsey diyeceğim. Nazlı olamayacakmısım kalkıp yemek katıp yıyecekmısım. O hastayken ilgi beklemezmıs bende beklemeyecekmişim. Ben bu kadar zalim bırını nasıl tanımamısım. İşe girip bosaşanacagım zaten sonumuz yok çünkü hıc bır zaman hastaylen bana bakmadı daha neler neler. Özellikle bana verdiği kendını savunma şeklini yazdım bu adam nasıl bır pskolojiye sahip nasıl. Dısarda herkese iyi bana geldımı umursamaz. 1 senedir küsüz belki aramız yok hıc tavız vermiyorum eskiden dayanamaz barısırdım sımdı buz oldum istemiyorum. En ufak bir şeyde sen poh pohlanmak ıstıyosun dıyo ki 10 yıllık evlilikte daha bı ılgı hedıye vs çiçek hiçbir şey görmedim bu cıcek almazmıs evlenmeden önce alırdı neymıs cıcege para vermezmıs. Ben bu adamı nasıl yanlış tanıdım nasıllllllll resmen kandırmıs benı.
Bu erkolar kapatılsın ya. Evlilikte yıpranan hep kadın. Biz ilgi gösterelim, bakım yapalım, yemek yapalım, spor yapalım, çocuk bakalım sonra yıllar sonra nankörlük gör. Bakıyorum burda çoğu kadın bunu yaşıyor. Allah hepimizin eşlerine merhamet versinDomuz gribi olduk esım hariç. Çocuklar ben öldük dirildik desem yeridir. Pert oldum. Cocugum okuldan getirdi küçükle aynı zamanlarda bende yakalandık. Gece devlete gittik çocuğun ateş düşmüyor baktım 400 kişi önümüzde sıra. Beklenecek gıbı degıl. Eve geldık ertesı gün öğlene ne ben ne cocuk berbat durumdayız. Özele gıtttık esım cimri dir para harcamaz ama çocuk ben kötüyüz üstelik haftasonu. Neyse çocuğu gösterdi bana sende görün demiyor yanında süreklı öksürüyorum berbat durumdayım eve geldık. Sesımı çıkarmadım. Evde sadece ben yokmuşum hasta gibi çocukla ilgilenıyo sadece ona soruyor bırsey yermısın ıcermısın dıye bır şekılde...
İylesince ınsan bana bır kere bile bırsey yermısın yada dra görün vs sormazmı dedım. Çorba ıhlamur yaparsın mesela dedım. Ne corbası ıhlamur u dıye bagırdı ve Adamın bana verdıgı cevap sen poh pohlanmak istiyorsun sen yetişkinsin.ben net adamım. Koskaca insana ben mı ye bırsey diyeceğim. Nazlı olamayacakmısım kalkıp yemek katıp yıyecekmısım. O hastayken ilgi beklemezmıs bende beklemeyecekmişim. Ben bu kadar zalim bırını nasıl tanımamısım. İşe girip bosaşanacagım zaten sonumuz yok çünkü hıc bır zaman hastaylen bana bakmadı daha neler neler. Özellikle bana verdiği kendını savunma şeklini yazdım bu adam nasıl bır pskolojiye sahip nasıl. Dısarda herkese iyi bana geldımı umursamaz. 1 senedir küsüz belki aramız yok hıc tavız vermiyorum eskiden dayanamaz barısırdım sımdı buz oldum istemiyorum. En ufak bir şeyde sen poh pohlanmak ıstıyosun dıyo ki 10 yıllık evlilikte daha bı ılgı hedıye vs çiçek hiçbir şey görmedim bu cıcek almazmıs evlenmeden önce alırdı neymıs cıcege para vermezmıs. Ben bu adamı nasıl yanlış tanıdım nasıllllllll resmen kandırmıs benı.
derdi ne yani bu adamın ya madem kendisi de böyle düşünüyor kesinlikle iş bulup boşan canım bunca zaman çok iyi bile davranmışsın. evlilik neden var ki birbirinize destek olmayacaksanız ne yapacaksınızDomuz gribi olduk esım hariç. Çocuklar ben öldük dirildik desem yeridir. Pert oldum. Cocugum okuldan getirdi küçükle aynı zamanlarda bende yakalandık. Gece devlete gittik çocuğun ateş düşmüyor baktım 400 kişi önümüzde sıra. Beklenecek gıbı degıl. Eve geldık ertesı gün öğlene ne ben ne cocuk berbat durumdayız. Özele gıtttık esım cimri dir para harcamaz ama çocuk ben kötüyüz üstelik haftasonu. Neyse çocuğu gösterdi bana sende görün demiyor yanında süreklı öksürüyorum berbat durumdayım eve geldık. Sesımı çıkarmadım. Evde sadece ben yokmuşum hasta gibi çocukla ilgilenıyo sadece ona soruyor bırsey yermısın ıcermısın dıye bır şekılde...
İnşallah o daha beter hastalanırDomuz gribi olduk esım hariç. Çocuklar ben öldük dirildik desem yeridir. Pert oldum. Cocugum okuldan getirdi küçükle aynı zamanlarda bende yakalandık. Gece devlete gittik çocuğun ateş düşmüyor baktım 400 kişi önümüzde sıra. Beklenecek gıbı degıl. Eve geldık ertesı gün öğlene ne ben ne cocuk berbat durumdayız. Özele gıtttık esım cimri dir para harcamaz ama çocuk ben kötüyüz üstelik haftasonu. Neyse çocuğu gösterdi bana sende görün demiyor yanında süreklı öksürüyorum berbat durumdayım eve geldık. Sesımı çıkarmadım. Evde sadece ben yokmuşum hasta gibi çocukla ilgilenıyo sadece ona soruyor bırsey yermısın ıcermısın dıye bır şekılde...
İnan hastalanmıyo pek
O böyle gelip konu açar açar gider degişik.
Sanki eşini tanımıyor da her olayda beklentisi hep aynı kalıyor.