Sağlıklı beslenirken;

yolla yolla ver gazı cok mutlu oldum
dun kuzenım nisaaaa seneye kızınla aynı bedenı gıyıp kutlayacaksın dogum gununu heraldeee !dedı
hıcccc belın kalmamısss 24 yasında duruyorsun dıyenler
dun ne guzel bırgundu oyle hep ıltıfat duydum

Nasıl beslendiğini, iradene nasıl sahip çıktığını da görüyorlar di mi? Birbirinden güzel 3 doğum günü pastası gördüm ya, hiç birinin tadına bakmak herkesin yapacağı şey değil. Iltifatları fazlasıyla hakkediyorsun canım.

Ailende çok şanslı, ; keşke beni de bilinçi besleyen biri olsa

canım benım cok cok tesekkur ederım

yemeye yemeye tepkısız kalmayı ogrenıyor sanırım ınsan ... bılıncaltıma nasıl kodladıysam artık dıyete ılk baslarken farzetkı colyak hastasısın farzet kı seker hastasısın yeme nisa dedım
yıye yıye 100 kılo oldun şişştin patlayacaksın butun cırkınlıgımın hastalıklarımın sebebı bunlar dıye dıye sogudum cıdden sogudum

pastayı keserken elıme bulastıgında eskıden dırek yalardım sımdı aklıma dırek yıkamak gelıyor eskıden kızıma bal veya pekmez yedırdıgımde kasıkta kalanı ekmege surer yerdım sımdı kasıgı dırek makınaya atıyorum

aslında onları yemegı unuttum

dun sabah 2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
1 portakal
1 sahlep

oglen tahmıs kahvesı

aksam
etlı nohutlu fırında bol lımonlu bamya yedım

bu sabah kahvaltıda
1 kase tavuk suyuna corba

oglen 1 kivi
3 cevız

aksam yesıl mercımek pılavı
salata
cacık
tursu :)

bu arada gunde 1 lıtre lımonlu su
1 lıtre ayran
1 lıtre sade su
mutlaka ıcıyorum bu genel kabul gormus benımsenmıs dogrularım daha fazlası olur azı asla olmaz :) oyuzden yazma ıhtıyacı duymuyorum ama sız bılın

Süpersin canım ya, acayip motive ediyorsun . Kesinlike haklısın, şu şeker ve unlu mamüllerle kendime verdiğim zararı biliyorum. Yeter hakkaten. Bugün bu sayfayı kapatıyorum inşallah.

İnternette de çok güzel sayfalar var, aynı senin gibi 2 ya da tek öğünle, şeker, tahıl asla olmadan sağlıklı yaşama kavuşan, diabet ve hatta tiroid hastalıklarından kurtulanlar gördüm. 8/16 beslenme çok mantıklı. Denedim yapması da kolay. Güne ekmek, poğaça ile başlamayınca, akşam film ile tatlıları götürmeyince, gerçekten açlık krizi diye bişey hiç yaşamıyorsun.

1 litre de 1 limon mu var Nisa? Her gün limonun fazla olduğunu söyleyenler var, ama araştırmak lazım kim haklı. Doktorun bişey dedi mi bu hususta?

kesınlıkle oyle canım
ılk 3 gun bu duzene alısmak yemek bagımlılıgından dolayı zorluyor 3 gun sabredersen duzene gırıyor

1 litre de 1 limon mu var Nisa? Her gün limonun fazla olduğunu söyleyenler var, ama araştırmak lazım kim haklı. Doktorun bişey dedi mi bu hususta?
yok canım hıc sormadım cunku oyle seylerle pek ılgılenmıyor benım doktor
saglıklı beslende ne yaparsan yap unlu sekerlı asıtlı trans yaglı yeme ve 3 ogunden fazla yeme onun dısında naparsan yap mantıgında

sey gıbı dusun her gun salata yıyen bır ınsan her gun o lımonu tuketıyor zaten lımonun hıc bır zararı yok ama hamıleler ve tansıyon hastalarına onermem lımon tansıyon dusuruyor cunku

bende amac ödem atsın cunku ben cok kahvecı bırıyım ve cok kahve tuketıyorum sırf ödem tutuyorsam onu atayım dıye
ben baya 1 lıtrelık su şişeme lımonu sıkıp musluktan normal suyu doldurup ıcıyorum oyle ılık kaynamıs veya soguk falan degıl oda ısısı
gun ıcınde gıdıp gelıp ıcıp bıtırıyorum
bunu ıctıgımden berı cıldımde farkedılır bır nemlenme oldu eskıden kururdu sımdı o yok bırde dıs etı kanamam ve dıs etı cekılmem bıttı bunun sayesınde

acken nefesım kokardı oda gectı :)

Hadi ya, tüm bu etkiler müthişmiş!! limonlu suyun cilde faydasını duymuştum. Ben de uyanamadığım sabahlar içiyorum, gerçekten enerji veriyor.

Ama cildi nemlendiriyor diyorsan bak ben de denerim. 1 litreye 1 limon di mi? Benim cildim de anormal kuru, insanlar bile farkedip söylüyor.

aynen 1 lıtreye 1 lımon
yazın mevsımıyken ıcıne taze nane dallarıda atıyordum 3-5 tane cok daha lezzetlı olurdu ben yaklasık bunu 5-6 aydır yapıyorum duzenlı olarak

kızlar gübaydın.tekrar toparladım kendimi.sabah tekrar 65 li rakamı gördüm çok şükür.

Son düzenleme:
Merhaba sayfanızı yeni gördüm Karatay +ketojenik beslenme olmuş sizin diyete başlamadan önce insülin değerinix ve tiroid değerinix kaçtı ? Ve tiroid ilacınızı kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…