Sağlıklı beslenirken;

Nisaaa yine ne kadar güzelsiniz çok tatlı bir ailesiniz maşallah :*
Hepimiz için güzel bir sene olsun inşallah, mutlu huzurlu sağlıklı bereketli

cok tesekkur ederım

Özellikle mavi elbiseli halini çok çok beğendim jilet gibi durmuş üstünde çok güzel olmuşsun

guzel bakan guzel gorurmus hayatından da lezzet alırmıs en buyuk lezzetı alırsın ınsallah saglıkla

Kızlar bi de evde bakliyatları filizlendirme denediniz mi hiç, yapsam mı diyorum
ben hıc denemedım onu ya deneyen var mı acaba bende merak ettım deneyenler yazarsa cok sevınırım

Sanırım hem regl oluşumdan hem soğukta karda çok oynayisimdan canım tatlı istedi
Çok az bal bol tarçın ve Antep fistigiyla hakiki sahlep yaptım

Tatlı isteğimi kesti fazla bile geldi

Kızlar, yeni yılınız kutlu olsun. Sağlıklı,huzurlu,güzel bir yıl olsun hepimiz için 2019
sevde_ de gelmiş hoşgeldin sevde. Ben de yürüyüş,koşu karışımı bişeyler yapmaya çalışıyorum hergün ama hep sekteye uğruyor. Seni örnek alır,daimi koşarım ben de belki@Samsonn sen nerelerdesin?

ben gecen gun sevde sayesınde sabah 6 da yurudum yarım saat
oyle bır anlattı kı ozendım
eve gelınce de sıcacık kahve ıctım ohh bı ıyı geldı

O zamaaaan ben de yazayım
Ben de bu sabah, yarım saatten fazla yürüyüş/koşu yaptım. Bir 15 dk da kızımın direktifleriyle koştum durdum. Ama kötü beslendim. Tartım bozuldu,son kilo durumundan da haberdar değilim:/

maksımum 300 gram artısın olmustur olmussa :) kontrolunu asla kaybetmezsın ufak tefek kacamaklar olabılır gayet normal genel olarak saglıklı olmaya ozen gosterdıgınden kafanı takma afıyet olsun :)
Kız Nisa sen niye uyumuyorsun
bugun uykum yok nıyeyse 2 saat sonra kahvaltı hazırlayacagım zaten uyuduguma degmez su saatden sonra

Sağol Nisa yaaa
Çok yemiyorum ben genel olarak,tek artım bu bence.
Günü uykusuz mu tamamlayacaksın yani
Ben uyumaya gidiyorum

Ben bugün yürüyüş/koşumu yaptım.
Gün içinde çok ve sağlıksız şeyler ymedim. Geç saatte bişey yemedim.
Benim sağlıklı beslenme yeterliliğim:)

Merhaba Hatunlar. Mutlu Sağlıklı bir 2019 olsun hepimize inşallah

Benim tatil de ailemle, çocuklarla yoğun, hızlı bir şekilde geçti. Yedik, içtik seneyi kapattık. Daha istikrarlı, daha zinde bir yıla hep birlikte başlıyoruz inşallah.

sevde_ Amerika caddelerinde bir aşağı bir yukarı koşan Rocky gibi gözümde canlandı valla. nobahari can'ın da sporu çok güzel. İnşallah bu sene bu topikde daha fazla spor bildirimi yapalım biz. Ben de gazımı aldım şu an

@nscckts Bütün resimler müthiş. 60 zaten o boya şahane bir rakam bence Maşallah sana. Kardan ayıyı da siz mi yaptınız bu arada? çok orjinal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…