- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Nisaaa yine ne kadar güzelsiniz çok tatlı bir ailesiniz maşallah :*
Hepimiz için güzel bir sene olsun inşallah, mutlu huzurlu sağlıklı bereketli
Özellikle mavi elbiseli halini çok çok beğendim jilet gibi durmuş üstünde çok güzel olmuşsun
ben hıc denemedım onu ya deneyen var mı acaba bende merak ettım deneyenler yazarsa cok sevınırımKızlar bi de evde bakliyatları filizlendirme denediniz mi hiç, yapsam mı diyorum
http://www.fermentemutfagim.com/2015/12/baklagilleri-bugday-ve-tohumlar.html?m=1
Nisam burada var ama görünüşleri de bi garip yahu yiyebilir miyiz acaba bunu
ben gecen gun sevde sayesınde sabah 6 da yurudum yarım saatKızlar, yeni yılınız kutlu olsun. Sağlıklı,huzurlu,güzel bir yıl olsun hepimiz için 2019
sevde_ de gelmiş hoşgeldin sevde. Ben de yürüyüş,koşu karışımı bişeyler yapmaya çalışıyorum hergün ama hep sekteye uğruyor. Seni örnek alır,daimi koşarım ben de belki @Samsonn sen nerelerdesin?
Bu sabah da dışarda 45 dk yürüdüm, koştum. Buz gibi havada dondum. Ama yarın sabah da devam...
Kız Nisa sen niye uyumuyorsun
maksımum 300 gram artısın olmustur olmussa :) kontrolunu asla kaybetmezsın ufak tefek kacamaklar olabılır gayet normal genel olarak saglıklı olmaya ozen gosterdıgınden kafanı takma afıyet olsun :)O zamaaaan ben de yazayım
Ben de bu sabah, yarım saatten fazla yürüyüş/koşu yaptım. Bir 15 dk da kızımın direktifleriyle koştum durdum. Ama kötü beslendim. Tartım bozuldu,son kilo durumundan da haberdar değilim:/
Kız Nisa sen niye uyumuyorsun
Sağol Nisa yaaamaksımum 300 gram artısın olmustur olmussa :) kontrolunu asla kaybetmezsın ufak tefek kacamaklar olabılır gayet normal genel olarak saglıklı olmaya ozen gosterdıgınden kafanı takma afıyet olsun :)
bugun uykum yok nıyeyse 2 saat sonra kahvaltı hazırlayacagım zaten uyuduguma degmez su saatden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?