ay sen yine iyiymişsin ben tam minnoşumBoyum 1.62 öyleaman aman uzun değilim bildiğin yer elmasıyım 120 kg 65 kg düştüm canım sonra hamilelikte 8 kg aldım verdim Şuan dikkat etmiyorum ama normalde 50 kg olmam laxım bu boya
ay sen yine iyiymişsin ben tam minnoşum.ama iyi boyuna göre bikaç kilo belki.
merhaba :)Merhaba sayfanızı yeni gördüm Karatay +ketojenik beslenme olmuş sizin diyete başlamadan önce insülin değerinix ve tiroid değerinix kaçtı ? Ve tiroid ilacınızı kullanıyor musunuz
kızlar gübaydın.tekrar toparladım kendimi.sabah tekrar 65 li rakamı gördüm çok şükür.
Anladım çok geçmiş olsun tebrik ederim çok iyi vermişsinizmerhaba :)
ınsulın ve troıd sonuclarımı aradım bulamadım sanırım atmısımdegerlerının resmını cekıp buraya yukleyecektım dırek unuttum malesef
ama doktorum 2-3 ay ıcınde degerlerını duzeltmezsen ılaca baslayacagız seker ıcın dedı
troıd ıcınde dıyete gırdıkten 1 bucuk ay sonra ılacı bırakabılırsın dedı degerler duzgun beslenınce duzeldı
benımkı kıloya baglıydı...
tesekkur ederımAnladım çok geçmiş olsun tebrik ederim çok iyi vermişsiniz
55 KG mi verdiniz? Saygılı ile selamlıyorumEvet canım daha -55 kg verdim Karatay +ketojenik ve düşük glisemik indeksli beslenme ile 4 yılda verdim birde spor yaptım aynı beslenmeyi hamilelik döneminde yaptım sadece 8 kg aldım
Alem bu minnoş yakızlar ınanılmaz yorgunum
normalde ben oturma odası salon bır kullanıyorum yanı ayrı ayrı degıl... o sebeple bos kalan odaya gardılopları utu masasını falan koyup gıyınme odasına cevırmıstım
dun benım kucuk cadım anne ben abla oldum odamda neden elbıselerım yok elbıselerımı odama ıstıyorum deyıncegıyınme odasını ıptal ettım bızımkı yatak odasına kızımınkı kızımın odasına olmak uzere gardılopları yerlerıne gecırdık
resmen hışım cıktı
o oda bos kaldı bende tum oyuncaklarını bos odaya koyup orayı oyun odasına cevırdım
en azından tam oda takımı odasında genc odası zaten ... madem buyudun abla oldun sen odanda degıl oyun odasında oyuncaklarında oynarsın dedım
kucuk hanım cok mutlu
odasını gordu hıh şimdı olmus cok begendım dedı
bu kız kıme cekmıs bılmıyorum
basımın ustunde yerın var kuzumAlem bu minnoş ya
Boş odaya ben yerleşecektim halbuki
55 kılo resmen 1 ınsan degıl mı ... masallah hakıkaten55 KG mi verdiniz? Saygılı ile selamlıyorumHelal valla
Gerçekten ya 30 lara kadar ben de 55 kg'dum55 kılo resmen 1 ınsan degıl mı ... masallah hakıkaten
supersınGerçekten ya 30 lara kadar ben de 55 kg'dum
Bir 15 kg nun lafını yapıyorum 3 senedir. Utandım yeminleYok, bitti, yeter valla. 2 aya 10 kg vericem ben de inşallah
Teşekkür ederim Canım55 KG mi verdiniz? Saygılı ile selamlıyorumHelal valla
benım hemsehrım yaaa sagolsun ellerıne saglık :) arkadaslık bunu gerektırır zatenKızlarımm devamsızım bu aralar özledim sizi deyıl sonu hem işte hem evde o kadar yoğun geçiyor ki, şu ara anneme yardımcı olmak için genelde babaevimdeyim kendi evime uğrayamaz bakamaz oldum her yer her yerde. Geçen hafta arkadaşım geldi (nisaa hani bahsetmiştim ya nizipli olan), ben mutfaktayken kapmış süpürgeyi elleme dediysem de evi çiçek gibi yaptı sağolsun, insanın içten arkadaşlarının olması ne güzel ya :) ben de regl oldum biraz ödemliyim burada okuyunca suyuma limon sıktım içtim, normalde karbonat katardım bi tutam alkali olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?