Ohhhhhh!!Benin böyle bir sofraya ihtiyacım var ya şimdi görünce kesin karar verdim.Bir akşam böyle güzel şeyleri delicesine yiyesim var sadece bir akşam:)))
yap ye valla pısmanlık falan olmuyor sonucta yıne saglıklı seylerOhhhhhh!!Benin böyle bir sofraya ihtiyacım var ya şimdi görünce kesin karar verdim.Bir akşam böyle güzel şeyleri delicesine yiyesim var sadece bir akşam:)))
Limonlu su benim iştahımı açıyor neden acaba , yarım limonu suya sıkıp içiyorum . Bazen oda sıcaklığı bazen de sıcak/ılık gibi suyla karıştırıyorum . Neyi yanlış yapıyorum , her yerde iştah kapatır yazıyor oysa ki .demın bır avuc badem yedım yaklasık 6 tane falan
1 bardak da lımonlu su ıctım ben bugun bırsey yıyemem sanırım
bende hıc ıstah kapattıgını dusunmuyorum sekerı dusurup acıktırıyor evetLimonlu su benim iştahımı açıyor neden acaba , yarım limonu suya sıkıp içiyorum . Bazen oda sıcaklığı bazen de sıcak/ılık gibi suyla karıştırıyorum . Neyi yanlış yapıyorum , her yerde iştah kapatır yazıyor oysa ki .
Bıraktım bugün içmedimfakat ciddi enerji verdiği aşikar .
Nasıl böyle hiç yemeden duruyorsun yaa?selam kızlar
bugun hıc bırsey yemedım sadece 2 bardak ayran
1 fıltre kahve
1 cay
4 bardak su
okadar
tum gun mıde agrısı ... Daha da yemem artık heralde bu bana 2-3 gun yeter bu hafta hıc acıkacagımı sanmıyorum
bu arada bugun tartıldım sadece 300 gram artıs var yarın yıne tartılıp bakıcam durum ne okadar yememe ragmen kılo almadıysam ıkı saat gobek atarım
Yeni bir künefeci denedim dün. Antepli. Nisaaa sizinkiler biliyor bu işi hakkaten ya. Müthiş bir lezzetti.
okadar cok yedım kı artık mıdem bulandı karnım cok agrıdı su saat oldu hala bırsey yemedım sabah yarım lıtre lımonlu su ıctım okadar 300 gram aldım sadece kılo artısım var sayılmaz ama ınanılmaz mıdem agrıyorNasıl böyle hiç yemeden duruyorsun yaa?
afıyet olsun canım bızım makaronda oyle dıyordu ıstanbulda yıyordum ama antepde yıyınce aradakı farkı gordum yedıgımı guzel bırsey sanıyordum ama antepde tadı bambaska dedıYeni bir künefeci denedim dün. Antepli. Nisaaa sizinkiler biliyor bu işi hakkaten ya. Müthiş bir lezzetti.
Ben de masaya gelen süte anlam verememiştim.Çaydan sıra gelmedi elbet.
ay 300 gram nedir canım ya, hiç bişey. Yarına gider o. Dostlarla yemenin keyfi başka güzelokadar cok yedım kı artık mıdem bulandı karnım cok agrıdı su saat oldu hala bırsey yemedım sabah yarım lıtre lımonlu su ıctım okadar 300 gram aldım sadece kılo artısım var sayılmaz ama ınanılmaz mıdem agrıyor
afıyet olsun canım bızım makaronda oyle dıyordu ıstanbulda yıyordum ama antepde yıyınce aradakı farkı gordum yedıgımı guzel bırsey sanıyordum ama antepde tadı bambaska dedı
tatlının nem oranıyla cok ılgısı var bızzat kunefe veya baklavayı antepden al gıt orda ye yıne burdakı tadı alamazsınsen ona guzel dıyorsun ya burda yersen meger yedıgım hıc guzel degılmıs gercek guzellık buymus dıyeceksın
bızde tatlının yanında sut ıcılır veya sonrasında ayran ıcılır en kotu ıhtımal hıc bırsey olmasa baklavanın ustune lımon sıkılır yenır
demın 300 gram da gıttı bır tuvaletı zıyaret ettım deay 300 gram nedir canım ya, hiç bişey. Yarına gider o. Dostlarla yemenin keyfi başka güzel
Töbe töbee, dün de yemedin, bugün de yemeden olur mu yaa?bugun hıc bırsey yemedım
aksam 1 kase nohut salatası 1 kase kerevız salatası yerım
sımdı kahve ıcıyorum
Evdeki yavru kuş da şaşırmıştır annem neler yiyor böyle diyedemın 300 gram da gıttı bır tuvaletı zıyaret ettım de
acaba makaron ıle cok yemek yıcez dıye tum gun bırsey yememem den dolayı almadım sanırım
sadece aksam yemegı yedım ılk gun
sonrakı gun oglen 1 kucuk porsıyon hakıkı dondurma 4 fellah koftesı 2 cevızlı kofte aksamına 1 tabak dolu dolu patlamıs mısır 1 kase nar ve 3 yemek kasıgı ırmık helvası yedım
okadar
bırde pazar gunu cok yurudum hıc bırsey yemeden
bugun de bırsey yemedım
ondan almadım sanırımkendımı 1 kılo kesın alırıma alıstırıp bu rahatlıgı gorunce gevsemem umarım ya bır degısık hıssettım
ınankı hıc ac degılım cıdden oyle bır doydum kıTöbe töbee, dün de yemedin, bugün de yemeden olur mu yaa?
Evdeki yavru kuş da şaşırmıştır annem neler yiyor böyle diye
Yeni bir künefeci denedim dün. Antepli. Nisaaa sizinkiler biliyor bu işi hakkaten ya. Müthiş bir lezzetti.
Ben de masaya gelen süte anlam .Çaydan sıra gelmedi elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?