Sağlıklı beslenirken;

Ohhhhhh!!Benin böyle bir sofraya ihtiyacım var ya şimdi görünce kesin karar verdim.Bir akşam böyle güzel şeyleri delicesine yiyesim var sadece bir akşam:)))
yap ye valla pısmanlık falan olmuyor sonucta yıne saglıklı seyler
ama bana bır agır geldı sersem gıbıyım ustume agırlık coktu resmen

demın bır avuc badem yedım yaklasık 6 tane falan
1 bardak da lımonlu su ıctım ben bugun bırsey yıyemem sanırım

demın bır avuc badem yedım yaklasık 6 tane falan
1 bardak da lımonlu su ıctım ben bugun bırsey yıyemem sanırım
Limonlu su benim iştahımı açıyor neden acaba , yarım limonu suya sıkıp içiyorum . Bazen oda sıcaklığı bazen de sıcak/ılık gibi suyla karıştırıyorum . Neyi yanlış yapıyorum , her yerde iştah kapatır yazıyor oysa ki .
Bıraktım bugün içmedim fakat ciddi enerji verdiği aşikar .

bende hıc ıstah kapattıgını dusunmuyorum sekerı dusurup acıktırıyor evet
ben ıstah kapatması ıcın degıl de ödem atmak ıcın ıcıyorum acıkcası

bu 2 gundur oyle cok yedım kı artık mıdem bulanıyor
ama degdı cok guzel 2 gun gectı _Makaron_ yarın aksam gıdıyor
gelırken gonlu de elı de dolu dolu geldı evıme neşe bereket getırdı hem cok guzel hedıyelerı ıcın hem arkadaslıgı sohbetı hem samımıyetı ıcın cok tesekkur ederım
karnımdan cok ruhum beslendı ıstersem 5 kg alayım koymaz yanı
ama maksımum 1 kg artıs olarak donecektır bana oyle dusunuyorum . 3 gun cok dıkkat edıcem kı yaga dönusmesın

selam kızlar
bugun hıc bırsey yemedım sadece 2 bardak ayran
1 fıltre kahve
1 cay
4 bardak su
okadar

tum gun mıde agrısı ... Daha da yemem artık heralde bu bana 2-3 gun yeter bu hafta hıc acıkacagımı sanmıyorum

bu arada bugun tartıldım sadece 300 gram artıs var yarın yıne tartılıp bakıcam durum ne okadar yememe ragmen kılo almadıysam ıkı saat gobek atarım

Nasıl böyle hiç yemeden duruyorsun yaa?

Anlaşıldığı üzere hafta sonum sağlık açısından pek parlak geçmedi ama yine düzene giriyorum.

Menüler tipik, peynir zeytin yumurta, öğlen karabuğdaylı, salatalıklı yoğurt. Akşama da evde biber dolması var. O da karabuğdaylı

Nasıl böyle hiç yemeden duruyorsun yaa?
okadar cok yedım kı artık mıdem bulandı karnım cok agrıdı su saat oldu hala bırsey yemedım sabah yarım lıtre lımonlu su ıctım okadar 300 gram aldım sadece kılo artısım var sayılmaz ama ınanılmaz mıdem agrıyor

Yeni bir künefeci denedim dün. Antepli. Nisaaa sizinkiler biliyor bu işi hakkaten ya. Müthiş bir lezzetti.

Ben de masaya gelen süte anlam verememiştim. Çaydan sıra gelmedi elbet.
afıyet olsun canım bızım makaronda oyle dıyordu ıstanbulda yıyordum ama antepde yıyınce aradakı farkı gordum yedıgımı guzel bırsey sanıyordum ama antepde tadı bambaska dedı
tatlının nem oranıyla cok ılgısı var bızzat kunefe veya baklavayı antepden al gıt orda ye yıne burdakı tadı alamazsın sen ona guzel dıyorsun ya burda yersen meger yedıgım hıc guzel degılmıs gercek guzellık buymus dıyeceksın
bızde tatlının yanında sut ıcılır veya sonrasında ayran ıcılır en kotu ıhtımal hıc bırsey olmasa baklavanın ustune lımon sıkılır yenır

ay 300 gram nedir canım ya, hiç bişey. Yarına gider o. Dostlarla yemenin keyfi başka güzel

ay 300 gram nedir canım ya, hiç bişey. Yarına gider o. Dostlarla yemenin keyfi başka güzel
demın 300 gram da gıttı bır tuvaletı zıyaret ettım de

acaba makaron ıle cok yemek yıcez dıye tum gun bırsey yememem den dolayı almadım sanırım
sadece aksam yemegı yedım ılk gun
sonrakı gun oglen 1 kucuk porsıyon hakıkı dondurma 4 fellah koftesı 2 cevızlı kofte aksamına 1 tabak dolu dolu patlamıs mısır 1 kase nar ve 3 yemek kasıgı ırmık helvası yedım

okadar

bırde pazar gunu cok yurudum hıc bırsey yemeden

bugun de bırsey yemedım

ondan almadım sanırım kendımı 1 kılo kesın alırıma alıstırıp bu rahatlıgı gorunce gevsemem umarım ya bır degısık hıssettım

Evdeki yavru kuş da şaşırmıştır annem neler yiyor böyle diye

Töbe töbee, dün de yemedin, bugün de yemeden olur mu yaa?
ınankı hıc ac degılım cıdden oyle bır doydum kı
8 ay yeme yeme 2 gunde tum antep yemeklerını ye agır agır koyun etıyle bır şok gecırdı vucut bence catladım bırde hızlı hızlı yedım aksam yıcem dıye tum gun yemedıgımden oturdu bırden bıre
ılk gun kalbım agrıdı cok dokundu sabah bulantıyla uyandım

Evdeki yavru kuş da şaşırmıştır annem neler yiyor böyle diye

cocugum ya cok komıktı eve ekmek gırdı antep ekmegı yesın makaron dıye
ahseni bır gorsen sureklı ekmek ıstıyor makaron acıdı halına arada su kıza ekmek alın ya yavrum sadece ekmek yedı dedı

gorsen ekmek ıcın yaptıgı sebeklıgı cocuk sasırdı hıc oyle oturup yemıyorum cunku mısafır aldıgımda da bılırsın yemem ama bu hafta sonu cozuttum resmen
daha da yemem cıdden hoslanmadım cok agırlık coktu rahatsız ettı bu bana 1 sene yeter bayramdan bayrama yerım artık boyle seyler :)

kızlar bu persembe antalyaya gıdıyorum pazar gece dönücem antebe gerı
arkadaslarla gorusme ayarladık özlestık cok
sız bana orda nerde ne yenılır onu soyleyın ben persembeye kadar yemeyeyım persembeden pazara antalya da yıyeyım

antalyanın nesı meshur yeme de ıcmede acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…