Sağlıklı beslenirken;

Benim yeme düzeni aynı gidiyor, arada tatlı yiyorum bi de geçen akşm bir senenin ardından mısır patlatıp yedim, daha doğrusu evde 2016dan kalma mısır vardı şu ihtiyarı bitireyim dedim
Onun dışında asayiş berkemal, kilo sabit

Yeni bir künefeci denedim dün. Antepli. Nisaaa sizinkiler biliyor bu işi hakkaten ya. Müthiş bir lezzetti.

Ben de masaya gelen süte anlam verememiştim. Çaydan sıra gelmedi elbet.
Haftasonları çıldırıyor bu samsonncan:)Hafta içi de kuş kadar yiyor.Vallaha akıllıca.Zamanında ben de öyle yapsam 90 kg lere çıkmazdım

Film izlerken de ne güzel olur o mısır meredi:))Benim de evde var uzun süredir ama bulamayayım diye sakladım,inşallah bulamam:))

Film izlerken de ne güzel olur o mısır meredi:))Benim de evde var uzun süredir ama bulamayayım diye sakladım,inşallah bulamam:))
Vallahi çok güzel oluyor yahu, unutmuşum da ne zamandır hazır patlatmışken film açayım dedim introyu yeni geçtim bitmişti mısır, haliyle filmi de kapattım

Ahhaah hoşbuldum canımm :)) Halbuki bikaç yıl önce ne de güzel incelmiştin hayran hayran izliyoduk seni:)) Şimdiki durumun nedir?
Ben tekrar başladım bu arada callaneticse:)
Estf yaw pek de incelmemiştim aslında cranialım o kadar efordan sonra istediğim sonuçları alamayınca umutsuzca terketmiştim ergenlik dönemi sporumu :)) O gün bugündür de spor falan hak getire, fakat beslenmenin çok faydasını gördüm buraya takıldığımdan beri (2.5 aydır yani) 2.5 kilo verdim. Ki hep aynı şeyi diyip duruyorum ama amacım kilo vermek değildi ekmeği şekeri azaltınca akşam yemeği bırakınca kendiliğinden verdim, haliyle inceldim biraz. Bu işin sırrı spordan önce ne yediğimizde ve ne zaman yediğimizdeymiş burada anladım :))

N nscckts iki gündür nası durdun yemek yemeden hem de acıkmadan, ben o kadar yesem ertesi gün yine acıkır yine yerim
Yavrum benim ufaklık ekmek mi istedi sürekli
ınan kesıldım oyle bır kesıldım kı uzun sure acıkmam gıbı gelıyor hala tokum acayıp bır enerjı de var ustumde cok degısık

supersın afıyet olsun bende haftasonu yedıgım mısır pörtlegının tadına doyamadım :) cok ıyı geldı arada yapmak lazım

Canlar ben de katılabilir miyim aranızaaa

hosgeldın sefalar getırdın :)

Kız aç aç gezip durma,başın dönecek birşey olacak allah korusun.
ıyıyım valla bak :) yemek zehırlenmesı yasadım arınma ıhtıyacı

Haftasonları çıldırıyor bu samsonncan:)Hafta içi de kuş kadar yiyor.Vallaha akıllıca.Zamanında ben de öyle yapsam 90 kg lere çıkmazdım

kesınlıkle... hem yıyor hem formunu korumus oluyor aklında kalmıyor nefsını köreltecek kadar yıyor kesınlıkle mantıklı :)

Vallahi çok güzel oluyor yahu, unutmuşum da ne zamandır hazır patlatmışken film açayım dedim introyu yeni geçtim bitmişti mısır, haliyle filmi de kapattım

Sen de takıl buraya üstelik çok güzel tarifler veriyor kızlar sağolsun

Sen de takıl buraya üstelik çok güzel tarifler veriyor kızlar sağolsun

Ya canım mis gibi incelmiştinn hatırlıyorum ben o günden güne azalan ölçülerii :))

Ben de aranızdayım şükür hoşbulduk kızlaar :)

Sanki çok yakın akrabamla görüştüm. O kadar sıcak sarıldık ki... İnsanın akrabaları bile böyle karşılamıyor çoğu zaman. Benim duyma problemim olduğunu biliyorsunuz. Çekiniyordum anlaşamazsak diye ama hiç öyle bir şey olmadı. Bu kadın çok güzel konuşuyor, öğretmen olması lazım Eve bi gittik offff o nasıl sofraydı. Ertesi gün ünlü bir resteurant'ta da yedim içli köfte ama kesinlikle Nisa'nin köftesinin eline su dökemez. Çiğ köfte muhteşemdi. Ay hepsi çok güzeldi Sürekli bir şey yedirmeye çalıştı. Sofra bitti bir tatlı tabağı getirdi, içinde yok yok yani. Baklavalar gidiyor, sakız gibi bademli helvalar geliyor, o gidiyor dondurmalar geliyor. En son meyve şarabı içerken mide fesadı geçirecektim içmeden sarhoş gibi oldum
Yatak bile yumuşacıktı. Bir insan kolay kolay böyle güzel ağırlanamaz. Eşini de o kadar sevdim ki... Sanki ailemizin damadı. Öyle bir yakın hissetme. Ahsen... Ah Ahsennnn... Çok sevdim, çok sevildim. Bebişim benim. Eve girerken Ahsen benden çekiniyordu. Sana bir saat veriyorum, en geç bir saat sonra beni seveceksin dedim ve bingo bir saat sürmedi Kuzum benim, tatlı bıdığım. Ben orada çok yakın bir dostumu ve ailesini bırakıp geldim. Tekrar tekrar gideceğim. Türkiye'de çok yer gezdim ama beni böyle etkileyen bir şehir olmadı. Bence ben Antep'e ait bir insanım

Neyse ki bitirdin künefeyi demi bir an çaydan yiyemedim diyeceksin sandım

Minnacıkdı yaw, ne ara bitmiş anlamadım bile ay canım çekti yine, kaymaklı kaymaklı

Organik olsa da yenmez mi mısır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…