afıyet olsungünaydınlar; bugünki menüm
sabah
5 tane ceviz peynir zeytin domates biber
öğlen
çorba ızgara köfte salata
akşam
patates haşlaması üzerine yoğurt
ben dun yarım patatese yakın patates yedım aksamÖğlen olmuş yaa..
Tünaydın hatunlar.
İçim dışım karabuğday oldu. Karabuğdaylı ekmek, peynir ve zeytin ile kahvaltı yaptım.
Öğlen de karabuğday, yoğurt, zeytinyağı ve salatalıkdan oluşan yemeğimi yiyeceğim.
Günaydın :)
Patates beni çok acıktırıyor ya, yedikçe yiyesim geliyor.
Oy oy oyyy çok geçmiş olsun Nisacım.ben dun yarım patatese yakın patates yedım aksam
hala başım agrıyor catlıcak basım
cok agır geldı nasıl dokundu anlatamam pek ıyı degılım agrısı sabah uyandıgımda bıle devam ettı
sankı oturup bır tepsı kunefe yemısım gıbı tuhaf hıssedıyorum
en son 8 ay once patates yemıstım sanırım
daha da yemem artık bıttı
oy basım
Anladım Demet. Çok canın çektiyse ye elbet. Ben kendimden biliyorum, duramam, üstene yedikçe yerim, bir de tatlı bişey ararımölçülü yiyorum aslında yememem gerek ama çok canım istedi
bu akşam haşlayıp yeyim dedim
Anladım Demet. Çok canın çektiyse ye elbet. Ben kendimden biliyorum, duramam, üstene yedikçe yerim, bir de tatlı bişey ararım
Benim canım da pastırmalı yumurta çekiyor
Sağlıklı tatlı tariflerimiz için sizi topiğimiz ilk sayfasına alıyoruz o zamantatlı en sevdiğim şey kulağımı şerbete batırıp yiyebilirim o derece :)
+++++No babyyy. Farkındaysan hergün yazmıyorum. Senin 3 katın yediğim günlerde ben aslında hiç yokmuşum gibi low bir profil çiziyorum
Zaten veriler konuşuyor. 10 kg vermişsin yaBen o kadar versem KK'da bundan bihaber üye kalmayacak. Sallıyacam buraları
Mihooo ! Hiç pis pis gülme, sen de epeydir yoksun, ne işler çeviriyorsun, neler gömüyorsun oralarda çoook şüpheli
Aaa utandırın beni bak şimdiKızlarrr selam tüm mesajlarınızı beğenesim var ama bildirimle taciz etmek istemedim :)
Arada kaçamaklar olsa da sağlıklı beslenme düzeni şükür iyi gidiyor, hatta yarım kilo daha vermişim, toplamda 2.5 kilo vermiş oldum 2 ayda.
Bu hafta yine yoğun geçti biraz, hastane işlerimiz çoktu okudum yorumları ve de özledim sizleri ama katılamadım fazla
Valla geçen hafta eskişehire gittik kardeşim ve kuzenim, hem eski bir arkadaşım hem de diğer kuzenimiz var birer gece kaldım, çok günahlar işledim yemeklerdeMihooo ! Hiç pis pis gülme, sen de epeydir yoksun, ne işler çeviriyorsun, neler gömüyorsun oralarda çoook şüpheli
Estf yaw olur mu, saolasın samsonum acilde koştursam da yiyeceğimden geri durmadım hiç evelallahAaa utandırın beni bak şimdi
Annane mi? Rabbim şifalar versin inşallah.
Biz de seni özledik. İnan aklımdasın görmesem de
Ooo iyi yapmışsın. Arada olur bu keyifler. Onca tez, iş, sağlık stresinden sonra azıcık, keyf ve kafa dağıtmak iyi gelir.Valla geçen hafta eskişehire gittik kardeşim ve kuzenim, hem eski bir arkadaşım hem de diğer kuzenimiz var birer gece kaldım, çok günahlar işledim yemeklerdehafta içinde iki öğünle yetinen ben oradayken günde 4 öğün yedim :)
valla yarınOy oy oyyy çok geçmiş olsun Nisacım.
Patates çarptı demekBünye temiz beslenmeye bu kadar alışık olunca. Aslına biraz loş bir ortamda uzansan mı? Kahve de uyarıcı olup, yine rahatsız etmesin?
gecmıs olsun canım benım sen ıyı ol gerısı onemlı degılKızlarrr selam tüm mesajlarınızı beğenesim var ama bildirimle taciz etmek istemedim :)
Arada kaçamaklar olsa da sağlıklı beslenme düzeni şükür iyi gidiyor, hatta yarım kilo daha vermişim, toplamda 2.5 kilo vermiş oldum 2 ayda.
Bu hafta yine yoğun geçti biraz, hastane işlerimiz çoktu okudum yorumları ve de özledim sizleri ama katılamadım fazla
valla yarın_Makaron_ bızde fellah koftesı sarma ve ıclı kofte işlerıne gırıstım
ne los ısıgı suan benı bı gorsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?