Sağlıklı beslenirken;

Öğlen olmuş yaa..

Tünaydın hatunlar.

İçim dışım karabuğday oldu. Karabuğdaylı ekmek, peynir ve zeytin ile kahvaltı yaptım.

Öğlen de karabuğday, yoğurt, zeytinyağı ve salatalıkdan oluşan yemeğimi yiyeceğim.

ben dun yarım patatese yakın patates yedım aksam
hala başım agrıyor catlıcak basım
cok agır geldı nasıl dokundu anlatamam pek ıyı degılım agrısı sabah uyandıgımda bıle devam ettı
sankı oturup bır tepsı kunefe yemısım gıbı tuhaf hıssedıyorum
en son 8 ay once patates yemıstım sanırım
daha da yemem artık bıttı

oy basım

bu saat oldu hıc bırsey yıyemedım basımın agrısı mıdeme vurdu
bu saate kadar sadece 1 lıtre lımonlu su ıcebıldım nanelı

bırazdan bır turk kahvesı yapayım belkı o toparlar benı

Oy oy oyyy çok geçmiş olsun Nisacım.

Patates çarptı demek Bünye temiz beslenmeye bu kadar alışık olunca. Aslına biraz loş bir ortamda uzansan mı? Kahve de uyarıcı olup, yine rahatsız etmesin?

ölçülü yiyorum aslında yememem gerek ama çok canım istedi
bu akşam haşlayıp yeyim dedim
Anladım Demet. Çok canın çektiyse ye elbet. Ben kendimden biliyorum, duramam, üstene yedikçe yerim, bir de tatlı bişey ararım

Benim canım da pastırmalı yumurta çekiyor

Kızlarrr selam tüm mesajlarınızı beğenesim var ama bildirimle taciz etmek istemedim :)
Arada kaçamaklar olsa da sağlıklı beslenme düzeni şükür iyi gidiyor, hatta yarım kilo daha vermişim, toplamda 2.5 kilo vermiş oldum 2 ayda.
Bu hafta yine yoğun geçti biraz, hastane işlerimiz çoktu okudum yorumları ve de özledim sizleri ama katılamadım fazla

Aaa utandırın beni bak şimdi

Annane mi? Rabbim şifalar versin inşallah.

Biz de seni özledik. İnan aklımdasın görmesem de

Mihooo ! Hiç pis pis gülme, sen de epeydir yoksun, ne işler çeviriyorsun, neler gömüyorsun oralarda çoook şüpheli
Valla geçen hafta eskişehire gittik kardeşim ve kuzenim, hem eski bir arkadaşım hem de diğer kuzenimiz var birer gece kaldım, çok günahlar işledim yemeklerde hafta içinde iki öğünle yetinen ben oradayken günde 4 öğün yedim :)

Ooo iyi yapmışsın. Arada olur bu keyifler. Onca tez, iş, sağlık stresinden sonra azıcık, keyf ve kafa dağıtmak iyi gelir.

Eskişehire turla gitmiştim. Çiğ börek en çok aklımda kalanlardan

Oy oy oyyy çok geçmiş olsun Nisacım.

Patates çarptı demek Bünye temiz beslenmeye bu kadar alışık olunca. Aslına biraz loş bir ortamda uzansan mı? Kahve de uyarıcı olup, yine rahatsız etmesin?
valla yarın _Makaron_ bızde fellah koftesı sarma ve ıclı kofte işlerıne gırıstım
ne los ısıgı suan benı bı gorsen

gecmıs olsun canım benım sen ıyı ol gerısı onemlı degıl
hosgeldın
telafı edersın dert etme her zaman bı araya gelmıyorsunuz tadını cıkarmana sevındım
bırkac gun dıkkat etsen hemen yedıklerını toparlarsın kılo almazsın yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…