Kızcağıza o kadar yapma dedim döktürmüş bir sürü çok heyecanlıyım hepsini yiyeceğim
Makaroooon, nerdesiiin? Ya yemeden resim çekmeyi unutmayın bak sakın! Beni hatırlamadan dalma diyorum sofraya.Kızcağıza o kadar yapma dedim döktürmüş bir sürü çok heyecanlıyım hepsini yiyeceğim
Son 1 ayda 4 kg verdim. Hepsini Antep'te geri alacağım 2 günde galibaMakaroooon, nerdesiiin? Ya yemeden resim çekmeyi unutmayın bak sakın! Beni hatırlamadan dalma diyorum sofraya.
Daha Sabiha'ya varmak üzereyim.Makaroooon, nerdesiiin? Ya yemeden resim çekmeyi unutmayın bak sakın! Beni hatırlamadan dalma diyorum sofraya.
Hainsin MakarooonSon 1 ayda 4 kg verdim. Hepsini Antep'te geri alacağım 2 günde galibaTamam çekeceğim foto. Ağlatıcam seni
Bana rehberlik yapıyordu, bana yazmaktan buraya vakit kalmadı.Hainsin MakarooonYa kız artık neler döktürüyorsa, bugün buralara uğramadı bilee. Aneeeem, düşünürken acıktım yaw,yazık bana
Selametle git gel, süper eğlenin inşallah. Ye iç, hiç bişeyin hesabını yapmaDaha Sabiha'ya varmak üzereyim.
10 parmağında 10 marifet kızınBana rehberlik yapıyordu, bana yazmaktan buraya vakit kalmadı.
Hazır canım resim cekilcez bol bol bugünün fotoğrafçısı eşim :)
Sözün bittiği yer
1 hafta kalması lazımdı. Hepsini 2 güne sığdırmaya çalışanca böyle oluyor.ben bugunden sonra 3 gun yemem heralde cok yedım ya
tum gun bırsey yemedım aksam cozutucam dıye
aksam 10 tane fellah koftesı
5 tane cevızlı kofte
1 servıs kasıgı kerevız salatası
1 sarma
1 ıclı kofte
4 cevız
2 bardak ayran
1 kase corba
1 dılım baklava
1 fıstık sarma
1 cevızlı sucuk tatlısı
1 cay
suan mıdem catlıcak gıbı agrıyor
ne kahveye yer kaldı ne bırsey
dondurmayı bıle yıyemedık kaldı dolapta
cok kafa kız ya1 hafta kalması lazımdı. Hepsini 2 güne sığdırmaya çalışanca böyle oluyor.
Yarasın, mideler şenlik etsin bu sefer de. Dostlar buluşmuş onca yoldan
aslında dogru soyluyorsun aynen oyleKızlar menü süper, sofra da öyle :)
Pek kilo da aldıracağınu sanmıyorum bunların, ev yapımı iyi yağlar kullanılan yemekler sonuçta yeyin gitsin şifa olsun yarasın ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?