Sağlıklı beslenirken;

Haftasonları çıldırıyor bu samsonncan:)Hafta içi de kuş kadar yiyor.Vallaha akıllıca.Zamanında ben de öyle yapsam 90 kg lere çıkmazdım
Beni bu güzel havalar mahvetti diyor ya şair, beni de arkadaşlar Şehir dışından bir arkadaşım geldi yine, hava buz; dışarda gezme olayı bir cafe'den çık diğerine otur şeklinde gelişiyor. Künefe bahane dermişim sen inanma, çünkü o olmasa yanındaki Özsütte kazandibi olacaktı.

Reklamın böylesi, ilk fırsatta hepimiz toplanık Nisa'yı basarsak görecek kız

Şaka bi yana, eğlenmenize, dolu dolu zaman geçirmenize çok sevindim. Belki gerçekten Antep seni çağırıyordurrr. Nisaaa Makarona şöyle bir kara kaş kara göz delikanlı mı baksan

İş bulsun giderim. Koca bir şekilde bulunur önce ekmek Bu arada çok güzel bir kız. Bakmayın sürekli diyet yaptığına, diyetlik bir şeyi yok. Uzun boylu, ince belli. 36-38 beden. Ben yanında baya tıfıl kaldım. Ayakta foto çekilelim dedik, psikolojim bozuldu. En iyisi oturalım öyle çekilelim dedim ahahahaha

Ay ikinizde çok güzelsiniz yaa. Senin de bakışın, gülüşün sıcacık, çok güzel bir enerji veriyorsun maşallah

Valla ben birkaç kişi var onlarla tanıştırcam makaronu antebe gelin getirticem

Canım canım canım

kızlaar selam

bu sabah
1 haslanmıs yumurta
1 kase nohut salatası
2 dılım peynır
4 yemek kasıgı kerevız salatası yedım

oglen turk kahvesı ıctım 5 badem ıle

aksama mercımek corbası ıcıcem

kılom sabıt alma verme yok aynıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…